hornet Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Z tego co mi wiadomo to 11 listopada to święto narodowe i jest zakaz handlu, więc arkadia raczej będzie zabunkrowana. Handlować mogą tylko stacje benzynowe i właściciele sklepów.
Pietro3 Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 to co atakujemy jakąś stacje benzynowa
Korzeń Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 jest duuuzy plac na BP w Stojadłach k/ Mińska Mazowieckiego
tomaszu Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 A czy na Bemowie jest na tyle miejsca, żeby wjechać i trochę postać? Nigdy tam nie byłem, więc nie wiem. A tak się składa, że akurat tego dnia będziemy tam jeździć u Wróbla...
Korzeń Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 ogolnie to jest brama. wiec moze byc roznie.
poziek Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 A czy na Bemowie jest na tyle miejsca, żeby wjechać i trochę postać? Nigdy tam nie byłem, więc nie wiem. A tak się składa, że akurat tego dnia będziemy tam jeździć u Wróbla... jest sporo miejsca na parkingu przed wjazdem do ośrodka więc spokojowo moglibyśmy tam zrobić spota
Korzeń Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 o ile będzie tak jak dzisiaj, +24,5'C
tomaszu Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 o ile będzie tak jak dzisiaj, +24,5'C Napalimy ognisko. Niech każdy weźmie kiełbase i musztarde.
A3 Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Mam pytanie. Którą gume bardziej polecacie: Toyo Proxes CF1 Bridgestone ER 300 Continental Coni Premium Contact 2
Pietro3 Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Mam pytanie.Którą gume bardziej polecacie: Toyo Proxes CF1 Bridgestone ER 300 Continental Coni Premium Contact 2 Nie no prędzej DUREX-a :polew:
A3 Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Ogarnij się jak masz pisać takie odpowiedzi to wogóle nie pisz... każdy mówi inaczej a ja widze że Ty szukasz ch... do d*py
Korzeń Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Ogarnij się jak masz pisać takie odpowiedzi to wogóle nie pisz... każdy mówi inaczej a ja widze że Ty szukasz ch... do d*py :polew:
Pietro3 Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 A3 spokojnie... Jakis nerwowy jestes Troche luzu...
A3 Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Po prostu nie znam się na gumach kompletnie a to że pisze i mówie ,,gumy" to tak mam od zawsze nigdy nie mówiłem opony nie wiem dlaczego, więc którą OPONE polecacie?
tomaszu Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Zależy do czego ta opona Ci potrzebna - czy chcesz opony bardziej wyczynowe, bardziej przyczepne na mokrym czy może długodystansowe, które długo posłużą...
A3 Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 To ma być opona dla mojego kumpla ale on ma takie podejście jak ja opona ma się dobrze kleić na zakrętach i na prostej i na mokrym też ma się dobrze zachowywać, czyli opona pod kątem nocnych wyścigów wyczynowa bardziej, ja bym osobiście brał Toyo R888 ale on nie chce...
Korzeń Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Jak nie wiesz jakie kupic opony zaloz nowy wątek w odpowiednim dziale, a nie jedziesz komus bo ma lepszy humor! Co do Toyo R888 Wróbel i Tomek podczas jazdy na ułęży mówili, że to najlepsza opona wyścigowa.
Reggi Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Ogarnij się jak masz pisać takie odpowiedzi to wogóle nie pisz... każdy mówi inaczej a ja widze że Ty szukasz ch... do d*py Kozak ... mój ulubiony text :oklaski: Kurna kolego napisz jak masz na imie bo powiem Ci , że tak hajowo pisać do ciebie per A3
krzyniek Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 kufa nie mogę... ustał ustał najdłuższy skok http://pl.youtube.com/watch?v=Zs_5epw-Mj0&feature=related
Reggi Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Poziek :naughty: http://warszawa.gumtree.pl/c-Przyjaciele-Randki-poszukuj-pewnej-osoby-Szukam-partnera-do-salsy-W0QQAdIdZ84714764[br]Dopisany: Listopad 02, 2008, 05:08:09 _________________________________________________http://warszawa.gumtree.pl/c-Przyjaciele-Randki-poszukuj-pewnej-osoby-czekam-na-Ciebie-W0QQAdIdZ84595943 Znowu uciekłeś
Rekomendowane odpowiedzi