Norbi Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Słuchajcie, czy słyszeliście o oponach MAXXIS WINTER MAXX :?: Jak się toto sprawuje :?: Czy warto zapłacić za takie ustrojstwo 400 złocisze (komplet) Suli, napisz o nich więcej, stan rozmiar. 400 zł to niska cena, ale nie wiem czy nie lepiej zainwestować w nowe kapcie na zimę. Chodziło mi bardziej o markę bieżnik - 2 szt 7,5 mm , 2 szt. 8,5 mm. MAXXIS WINTER MAXX 94V 225 / 45 / R17 Bierznik to nie wszystko, stawiam że opony są rozkurwione, bo cena kosmicznie niska
krzyniek Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Poziek :naughty: http://warszawa.gumtree.pl/c-Przyjaciele-Randki-poszukuj-pewnej-osoby-Szukam-partnera-do-salsy-W0QQAdIdZ84714764[br]Dopisany: Listopad 02, 2008, 05:08:09 _________________________________________________http://warszawa.gumtree.pl/c-Przyjaciele-Randki-poszukuj-pewnej-osoby-czekam-na-Ciebie-W0QQAdIdZ84595943 Znowu uciekłeś ragga jak zwykle po całości
tomaszu Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Jak blondynka reaguje na znaki: http://pl.youtube.com/watch?v=YKFi-JouyE0 Słabe, ale śmiszne. [br]Dopisany: 02 Listopad 2008, 18:00_________________________________________________Aż mnie ciarki przechodzą jak widzę takie filmiki: http://pl.youtube.com/watch?v=n0WMILQYDHg&feature=related Dzisiaj mam maraton jutubowy.
Korzeń Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Gratulacje za strategię BMW kujwa !
T-żółw Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 ten ostatni filmi to jakiś młody burak pożyczył od tatusia pheaton'a i upalał po lokalnych autostradach....kretyn
A3 Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Ten ostatni filmik z tym Phaetonem to już na necie jest z 2 lata, gość miał dużo szczęścia...
krzyniek Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 ten ostatni filmi to jakiś młody burak pożyczył od tatusia pheaton'a i upalał po lokalnych autostradach....kretyn a wystarczyło żeby coś poszło nie tak i drzewek przy drodze by kilka ubyło [br]Dopisany: 02 Listopad 2008, 19:58_________________________________________________ragga jak będziesz to się odezwij mam sprawę
kokos Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Gratulacje za strategię BMW kujwa ! JE...AŁ pies to BMW
krzyniek Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Gratulacje za strategię BMW kujwa ! JE...AŁ pies to BMW Ja im za grosz nie wierzę, specjanie Robertowi tak auto przygotowali Zientarski na poszmacie właśnie powiedział że BMW odpuściło ten sezon
Norbi Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Szkoda ,że tą ostanią zmiane mu zrobili(dało się jechać na slickach) byłoby pudło na koniec. Kto tam kurva tą strategie układa. Zmienić gumy po to żeby nie spaść z 15 na 17... za***iście!!! Gdyby jakiś pedał podjął ryzyko utraty tych dwóch miejsc(szalenie kurva ważnych) to byłyby punkty
tomaszu Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Hahaha, Wasze wypowiedzi mnie rozbrajają. Nie mówi się pedały tylko damki.
malik Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 W kategorii konstruktorow mieli pudlo. Taki byl ich cel i go zrealizowali. A w kategorii kierowcow... No coz. Na prawde myslicie, ze Niemcy by dopuscili do tego zeby Polak lepiej reprezentowal niemiecka marke niz Niemiec?
A3 Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 I dopóki tak będzie to Rober mistrzostwa nie zdobędzie...nie ważne czy to Polak dobrze reprezentuje, czy mongoł czy ktoś inny trzeba pomagać temu co wygrywa i tyle a nie że niemiecka marka to musi niemiec wygrywać...jakieś chore wogóle Robert zostaje w BMW na przyszły sezon? bo ja nie w temacie tak do końca
poziek Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Robert zostaje w BMW na przyszły sezon? bo ja nie w temacie tak do końca niestety tak...
A3 Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Jakieś pogłoski kiedyś były że ma iść do Ferarri czy coś...może tam by było lepiej...
Aydaho Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 też się uniesłem Norbiasty jakie Cię pstrągi omineły eeeech ... pół soboty walczyliśmy [br]Dopisany: 02 Listopad 2008, 23:19_________________________________________________ Robert zostaje w BMW na przyszły sezon? bo ja nie w temacie tak do końca niestety tak... nic dodać - niestety
boberek Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 no frajda była nie z tej ziemi ja mam zakwasy cała ręk amnie boli i pół ramienia z barkiem
Aydaho Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 no frajda była nie z tej ziemi ja mam zakwasy cała ręk amnie boli i pół ramienia z barkiem Łukaszr - wrzucaj fotostory
Rekomendowane odpowiedzi