wit.s Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 To co lecimy do MM bo pizga troche ? Zagrajcie sobie w poka http://fun.bowmans.com/poker/ Nie zdążyłem sobie Waszych furek dobrze obejrzeć ostatnio, ale jutro chyba odpadnę - w kołchozie zamieszanie jakby wszystkie kozy na raz się ocieliły, więc wszystko wskazuje, że przyaresztują w fabryce. Klikam i klikam czekając aż sie rozbierze i ... nic. Tylko miącha kartami i mryga. Do d*py.
T-żółw Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 adamooo napisał/a:wpadłbyś na spota to się może udmulisz.. w jego przypadku to tylko wiosna pomoze nic wiecej go nie ruszy he he dokładnie...z utęsknieniem czekam na wiosnę..jeżeli chodzi o spoty :razz: :mrgreen: wcześniej to zlocik zimowy
poziek Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 gdzie kupować wahacze misie?? hehehehehe poker rewela!!!!!!!!!!
spanky Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 jutro robicie spota pod MM .... :?:
Lukas Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 tak dokladnie pod na parkingu -1 godzina 19
Lukas Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 bedem i ja:) ta nowka :?: bo springer to tam sie nie zmiesci :mrgreen:
Gość Tomboy Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 bede autobusem:)buahahhahahhaha
platiniumm Opublikowano 21 Listopada 2006 Opublikowano 21 Listopada 2006 no i bedzie mobilizacja zeby wyjechac o 21 bo inaczej closed wezme tasme to sie zaklei czujke [ Dodano: 21-11-2006, 02:02 ] gdzie kupować wahacze misie?? ja do swojego w inter-cars kupywalem
nervus-ek Opublikowano 21 Listopada 2006 Opublikowano 21 Listopada 2006 witam a to MM to coz to za parking
wit.s Opublikowano 21 Listopada 2006 Opublikowano 21 Listopada 2006 witam a to MM to coz to za parking Wjeżdzasz do Media na Ostrobramskiej na parking poziom -1. Ostrożnie się rozglądasz. Jak zobaczysz kilku typków dreptających w miejscu, to pozostaje już tylko upewnić się, ze dreptają koło fajnych A4, podjechać i przywitać się. Póki się nie odezwiesz możesz zobaczyć w oczach znaki zapytania (niektórzy mają jeszcze lekką traumę po zamknięciu ich na rzeczonym parkingu :mrgreen: ). Jak się już przywitasz - będzie fajnie. No w każdym razie nie gryzą :twisted: (przynajmniej jak Cie widzą pierwszy raz :razz:) - tydzień temu miałem okazję poznać osobiście część ekipy - było OK, nawet bardzo OK.
Lukas Opublikowano 21 Listopada 2006 Opublikowano 21 Listopada 2006 nie no Wit.s po takim przedstawieniu sprawy to mysle ze wiecej ludzi sie odwazy także panowie i panie tak jak napisane nie gryziemy na pierwszej randce
Gość Tomboy Opublikowano 21 Listopada 2006 Opublikowano 21 Listopada 2006 tydzień temu miałem okazję poznać osobiście część ekipy - było OK, nawet bardzo OK. buahahhahhaahaa - bo mnie nie bylo:) dzisiaj będe:)
Lukas Opublikowano 21 Listopada 2006 Opublikowano 21 Listopada 2006 Żółw nie rob scen tylko masz dzisiaj byc bo az wstyd powiedziec ze klubowiczem jestes jakoś wszyscy daja rade dojechac :razz:
T-żółw Opublikowano 21 Listopada 2006 Opublikowano 21 Listopada 2006 Żółw nie rob scen tylko masz dzisiaj byc nie mazagaj sie Łukaszku bo duza dziewczyna jesteś i nie wypada :mrgreen: :mrgreen: hehhe no i byłem niespodziewanie....i powiem, ze byłem w lekkim szoku ponad 10 A4 było :shock: :shock: ze stałych brakowało chyba tylko norbiego i kichola :roll: jak kogoś ppominołęm to przepraszam
Norbi Opublikowano 21 Listopada 2006 Opublikowano 21 Listopada 2006 Kurna Żółwiku za daleko mam na tą Ostrobramską. Już wyzwaniem był Torwar, ale Ostrobramska???!!! po to żeby te oblesne mordy zobaczyc :mrgreen: ?? Zapraszam na nastepnego spota do Tesco na Połczyńskiej, albo do Geanta, tam tez jest parking podziemny i gokarty!! I k... mam blisko!!!!!!!!!
T-żółw Opublikowano 21 Listopada 2006 Opublikowano 21 Listopada 2006 Kurna Żółwiku za daleko mam na tą Ostrobramską. Już wyzwaniem był Torwar, ale Ostrobramska???!!! po to żeby te oblesne mordy zobaczyc ?? he he ja mam na szczęście bezpośrednio po drodze do domu :razz: torwar też sam widziem dzisiaj oblechów po miesiącu przerwy albo i lepiej no i...dalej zakazane mordy to są :razz: ono z lukaszkiem przypakowali na zimę, ze aż strach :roll: żałuj niezłe bryki dzisiaj były :!:
Lukas Opublikowano 21 Listopada 2006 Opublikowano 21 Listopada 2006 Panowie jestem w szoki po dzisiejszym spocie to lista obeznosci : stecik spanky nerwusek ono lukas23 kunio sebmis platiniumm janek adamooo T-żółw Poziek bienio Tomboy Chemik FAjna lista A jakie foty beda
Kunio Opublikowano 21 Listopada 2006 Opublikowano 21 Listopada 2006 no jedną juz mam tyle udalo mi sie wykrecic :twisted: Mowiłem że lepiej jeździ :razz:
Rekomendowane odpowiedzi