Korzeń Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 Pani przedszkolanka pomaga dziecku założyć wysokie, zimowe butki. Szarpie się, męczy, ciągnie... - No, weszły! Spocona siedzi na podłodze, dziecko mówi: - Ale mam buciki odwrotnie... Pani patrzy, faktycznie! No to je sciagają, mordują się, sapią... Uuuf, zeszły! Wciagają je znowu, sapią, ciągną, ale nie chcą wejść... Uuuf, weszły! Pani siedzi, dyszy a dziecko mówi: - Ale to nie moje buciki... Pani niebezpiecznie zwężyły się oczy. Odczekała i znowu szarpie się z butami... Zeszły! Na to dziecko: ...bo to są buciki mojego brata ale mama kazala mi je nosić. Pani zacisnęła ręce mocno na szafce, odczekała aż przestaną jej się trząść, i znowu pomaga dziecku wciągnąć buty. Wciągają, wciągają ..... weszły!. - No dobrze - mówi wykończona pani - a gdzie masz rękawiczki? - W bucikach
boberek Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 http://uk.youtube.com/watch?v=ftSYBlG15Po :polew: :polew: :polew:
Al_Capone Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 Walka kogucika z kogutem Interesting
Al_Capone Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 Ale chlopaczki. W wtorek wielki bal charytatywny, lepszy niz u Leszka. Moze ktos przyjdzie z mama To cos jak olimpiada... trzeba zawiesic bron na haku... jak cos to ja sobie zamontuje
alvaro Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 Poziek sorry za OT w waszej "klotni" ale jak tam idze handlowanie SIWEGO ??
poziek Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 Poziek sorry za OT w waszej "klotni" ale jak tam idze handlowanie SIWEGO ?? Wiciu zrezygnował z kupna
Reggi Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 http://uk.youtube.com/watch?v=mlKUaQVlJ1M&feature=related http://uk.youtube.com/watch?v=3vVhRS9pBec&feature=related looknij te dwa filmiki to nie wystoisz na tym UPC Widziałem Kurde na latpopie w pracy nie moge nic oglądać..cienki blueconnect..brak wtyczek
lukaszr Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 Po całym dniu nie posiadania dostępu do internetu z wielką chęcią się przebiegłem
Reggi Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 Masakra..ja trzasnąłem 3,5 m [br]Dopisany: Listopad 13, 2008, 07:27:40 _________________________________________________Oddam zderzak przedni poliftowy do B5 ..idealny do modów Wyprowadzam sie z garage ..a szkoda go na śmietnik trochę ..można jeszcze podrezać
krzyniek Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 ja pierwszym razem przebiegłem hm.... jakby to powiedzieć cofnąłem się -0.5m
Reggi Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 http://www.moto.wp.pl/kat,55194,wid,10566886,wiadomosc.html?ticaid=16f5c :gwizdanie:
Aydaho Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 Wyprowadzam sie z garage rozumiem że zamknąłeś to co wymagało zamkniecia ale nadal na Tacho ?
Reggi Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 rozumiem że zamknąłeś to co wymagało zamkniecia :cool1 No tutaj Stary ..to cały czas sie zastanawiam ..myśle ..i namyślam ale nadal na Tacho ? Tarcho cały czas ...nie wiem jak na to wyrobie wrazie czego ..ale Tarcho musi być ..szkoda mnie tylko tej dupci od garage ..fajna była
Aydaho Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 rozumiem że zamknąłeś to co wymagało zamkniecia :cool1 No tutaj Stary ..to cały czas sie zastanawiam ..myśle ..i namyślam nie ma leTko ... musisz być obiektywny i zdecydowany jak sędzia Anna Maria Wesołowska ale nadal na Tacho ? Tarcho cały czas ...nie wiem jak na to wyrobie wrazie czego ..ale Tarcho musi być no
Reggi Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 nie ma leTko yył...nie ma srania po krzakach musisz być obiektywny i zdecydowany jak sędzia Anna Maria Wesołowska :decayed Znaczy , że mam wpiedolić ze 3 kary porządkowe przed końcem rozparwy ?
Norbi Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 Raga... przecież Ty czasami musisz jeść i spać do chu...ja wafla
Reggi Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 Raga... przecież Ty czasami musisz jeść i spać do chu...ja wafla :polew: Jem ..w pracy jak zamulacie .. Śpie ..jak też zamulacie Malikowy przecie za free mnie nie płaci ...poszły juz 2 faktury pod wskazany adres
Italiano Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 mój rekord to -2,8 metra, aż walnąłem głową o ścianę
Rekomendowane odpowiedzi