spanky Opublikowano 26 Listopada 2006 Opublikowano 26 Listopada 2006 A qwa już sam nie wiem , znalazłem teraz oferte firmy z niemiec dają gwarancje na silnik i podzespoły za 300 euro na 3 lata po programie , fakt program tyś euro ale to dość ciekawa sprawa . pomysle jeszcze :shock: ceny rzeczywiscie promocyjne .... :twisted:
Lukas Opublikowano 26 Listopada 2006 Opublikowano 26 Listopada 2006 Panowie jako ze naszemu stałemu klubowiczowi urodziło sie dziecko to trzeba podlać zeby zdrowe rosło i czkawki nie mialo no i jeszcze jedna impreza w czwartek jest ANDRZEJA i dostałem polecenie zaproszenia wszystkich na małe co nieco u naszego Najlepsiejszego kolegi z A4 WARSAW TEAM oj bedzie sie działo :mrgreen:
SebMis Opublikowano 26 Listopada 2006 Opublikowano 26 Listopada 2006 to powiedzcie gdzie i kiedy a jeśli będzie to możliwe to wpadne i postawię z chęcią wszystkim kolejkę
adamooo Opublikowano 26 Listopada 2006 Opublikowano 26 Listopada 2006 kolejke ? :razz: my się nie bawimy w kolejki..każdy z Warsaw A4 team pije całą butle jedym gżdylem a tak w ogóle to GRATKI za bejbe.. Chłopaki mam pytanie..będe naprawiał auto w jakimś salonie..gdzie byście polecali ? Szewczyk, Wajde? Auto Viva ?, czy gdzieś idziej..?
Lukas Opublikowano 26 Listopada 2006 Opublikowano 26 Listopada 2006 jesli z tego co podales to szewczyk
jarek a4 Opublikowano 26 Listopada 2006 Opublikowano 26 Listopada 2006 witam wszystkich jestem nowy wiec jak to nowy chcial bym sie zalapac na jakiś zlocik . czy mogl by mi ktos udzielic jakichs informacji na ten temaci wszystkiego najlepszego z okazji nowego czlonka rodziny oczywiscie
Lukas Opublikowano 26 Listopada 2006 Opublikowano 26 Listopada 2006 ale jarku pierwsze to raz dwa do dzialu newbie sie przywitac a pozniej damy wszelkie info na temat spotkania w Warszawie bo chyba o takie ci chodzi :?:
adamooo Opublikowano 26 Listopada 2006 Opublikowano 26 Listopada 2006 jesli z tego co podales to szewczyk no właśnie mam tam znajomka..powiedział ze się bardzo długo na fure czeka..powiedział że mi pomoże ale to i tak 10 dni..i nie dają auta zastępczego
Lukas Opublikowano 26 Listopada 2006 Opublikowano 26 Listopada 2006 no ja robilem sluzbowe to fakt tak bylo bo tam jakies chore kolejki ale w tydzien sie wyrobili takze nie wiem
Norbi Opublikowano 26 Listopada 2006 Opublikowano 26 Listopada 2006 Tomboyu znalazłem dla Cię furkie. A4 1.8T 198KM (Diagtronik) 2002 końcówka roku. Zainteresowany? :mrgreen: Latałem nią dzisiaj, rewelacji z kopytem nie ma, ale poprawne odejscie już jest :mrgreen:
adamooo Opublikowano 26 Listopada 2006 Opublikowano 26 Listopada 2006 Dawaj foty chłopaku i nie zamulaj tylko wpadaj na spota.. :mrgreen:
Lukas Opublikowano 26 Listopada 2006 Opublikowano 26 Listopada 2006 Norbi ty jeszcze zyjesz :?: twoje scierwo jeszcze jezdzi czy juz na zyletki poszlo :?:
alfuta Opublikowano 26 Listopada 2006 Opublikowano 26 Listopada 2006 wszystkiego najlepszego z okazji przyjścia na świat nowego członka rodziny, no i najmłodszego forumowicza
Norbi Opublikowano 26 Listopada 2006 Opublikowano 26 Listopada 2006 Adamoo mam kolege lakiernika ktory jest fanem Audi i klepie takie furki, zreszta swoja A4 B6 tez robil, bo byla lekko puknieta(robota 1 klasa). Jak bedziesz zainteresowany to daj cyne.
jarek a4 Opublikowano 26 Listopada 2006 Opublikowano 26 Listopada 2006 cos udalo mi sie tam stworzyc ale nie wiem czy dobrze za pewne z czasem sie naucze bynajmniej mam taka nadzieje
Norbi Opublikowano 26 Listopada 2006 Opublikowano 26 Listopada 2006 Norbi ty jeszcze zyjesz :?: twoje scierwo jeszcze jezdzi czy juz na zyletki poszlo :?:Jezdzi szefie i to calkiem niezle, bo czas dla diesli (mało celsjuszków)jest teraz za***isty. Ostatnio na 2 biegu mi zakrecil kolami(aftomat przypominam :mrgreen: ).... ale mokro bylo buhaha!!!
Lukas Opublikowano 26 Listopada 2006 Opublikowano 26 Listopada 2006 no to teraz zapraszam na spota pokazac to cudo na zywo w kazdy wtorek o 19 na parkingu Media marktu na ostrobramskiej
adamooo Opublikowano 26 Listopada 2006 Opublikowano 26 Listopada 2006 Adamoo mam kolege lakiernika ktory jest fanem Audi i klepie takie furki, zreszta swoja A4 B6 tez robil, bo byla lekko puknieta(robota 1 klasa). Jak bedziesz zainteresowany to daj cyne. spoko maroko..ale będe to robił bezgotówkowo więc pewno wybiore szewczyka..oni mi dadzą gwarancje..i myśle że wymienią drzwi na nowe :mrgreen: tak by było najlepiej..wiesz co innego robić gdzieś u jakiegoś lakiernika na ulicy a co innego oddać do salonu..w razie jakiejkolwiek fuszerki ide do audi i muszą poprawić ale thx za info..może pomaluje progi u Twojego frienda.. A tak w ogóle to musze sobie od Ciebie mape przegrać :mrgreen:
Norbi Opublikowano 26 Listopada 2006 Opublikowano 26 Listopada 2006 cos udalo mi sie tam stworzyc ale nie wiem czy dobrze za pewne z czasem sie naucze bynajmniej mam taka nadzieje Obrazek Stary ile to ścierwo ma koni???? pińcet?????
adamooo Opublikowano 26 Listopada 2006 Opublikowano 26 Listopada 2006 Stary ile to ścierwo ma koni???? pińcet????? Pincet to miało bez progów i spojlerów...teeraz to ma z tysiaka :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi