SebMis Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 a nie mówiłem ######################################## adaho, jak można tak jeździć
tomaszu Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Czyżby Hondy się wściekły? A była ta z podgrzewarką do pizzy?
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Śmiga ktoś przez Targówek tak koło 20:30 ? :gwizdanie: Ragga baranie trzeba było zadzwonic... :bicz: Aj ...wyluzowałem sie wczoraj I tal ledwo żywy jestem ..nawet odpuściłem sobie poranne bieganie :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 a nie mówiłem ######################################## adaho, jak można tak jeździć To samo chciałem napisać
boberek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 ale Hondy daly dzis pokaz najlepszym tekstem było to jak przechodziliśmy obok Hond a ja dobry tekst walnąłem na głos "czy czujecie tu gaz" :polew: :polew:
Aydaho Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 a nie mówiłem ######################################## adaho, jak można tak jeździć To samo chciałem napisać ale o so Wam chodzi ??
boberek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 a nie mówiłem ######################################## adaho, jak można tak jeździć To samo chciałem napisać ale o so Wam chodzi ?? jak mozesz tego nie wiedzieć :polew:
Aydaho Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 ooooj rzeczywiście ... spaliłem się ze wstydu .. kołpaki są straszne obiecuje że zdejmę ........................................ jak zmienie na letnie :polew:
lukaszr Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 ooooj rzeczywiście ... spaliłem się ze wstydu .. kołpaki są straszne obiecuje że zdejmę ........................................ jak zmienie na letnie :polew: Daj spokój z tymi kołpakami - jak przyjeżdżasz to stawaj na końcu parkingu, dobrze ? :polew:
boberek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 ooooj rzeczywiście ... spaliłem się ze wstydu .. kołpaki są straszne obiecuje że zdejmę ........................................ jak zmienie na letnie :polew: Daj spokój z tymi kołpakami - jak przyjeżdżasz to stawaj na końcu parkingu, dobrze ? :polew: jak to sie mówi to do zobaczenia do lata
Al_Capone Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 dajta mu spokoj juz.... mam takie same w garazu
boberek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 a wogóle skąd ty miałeś do mnie numer ??
lukaszr Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 właściwie to czemu nie Załatw sobie inne - na pewno na allegro jakieś so
poziek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Spokojnie Adaho, będziemy parkować razem :wink4:
Rekomendowane odpowiedzi