Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Wiesz co ragga ja już naprawdę nie wiem kiedy ty żartujesz a kiedy mówisz poważnie Nie no autentycznie Angela miała "podobny" problem i też musiała otworzyć jakoś maskę.. ragga mam twoja linke w bagazniku ..ciesze sie .. tylko nie smyraj sie nią bo to unikat na specjalne zamówienie o Misio sie przebudził Szagier siedzi tu cały czas ...tylko unika tematów o swojej siostrze
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 BTW. Tosik to tu czasem pisze? Przeważnie przed świętami ...albo jak jakimś cudem nie siedzi pod maską Gdzie sie podziewa P R Y M A S ?
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 a jaki ma tu login? A jak myślisz ? :polew: :polew: TOSIK
Korzeń Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 a jaki ma tu login? A jak myślisz ? :polew: :polew: TOSIK Nigdy go tu nie widziałem
poziek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 TOSIK :decayed z forum nie znam ale znam z zakładu mechanicznego na -2 w Arkadii
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 TOSIK :decayed z forum nie znam ale znam z zakładu mechanicznego na -2 w Arkadii Darek jest jednoosobowym servisem .. Chyba jeszcze tylko na spotach oleju nie wymieniał i rozrządu nie robił
Pietro3 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 to będę musiał się z nim umówić na wiosenny przeglad mojej bryczki :>
wit.s Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 (...)Da się jakoś otworzyć klapę silnika bez jakiejś dużej demolki dodam że linka się urwała :gwizdanie: (...) U mnie się nie dało - demontowali cały przód. [br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 15:51:11_________________________________________________ widzisz Poziek opuszczasz sie ;D Nad Witoldem rozpościera się parasol ochronny...w tym okresie Witold jest nie do upolowania :kox: :doh1: :laghing2:
spetsnaz Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 z cyklu on i ona: Ona: Wiesz.. na pierwszej randce nie daję... On: To może chociaż weźmiesz?
poziek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 z cyklu on i ona: Ona: Wiesz.. na pierwszej randce nie daję... On: To może chociaż weźmiesz? kolejny wielki nieobecny :kox: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 z cyklu on i ona: Ona: Wiesz.. na pierwszej randce nie daję... On: To może chociaż weźmiesz? :laghing2:
bigos_s Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Musisz przyjechać na spot. Tosik będzie miał co robić. nie wytrzymałem zamknąłem ten ku wi do łek z drzwiami (na które chętnych nie ma) i poleciałem na parking bo mi do głowy przyszło że los będzie łaskawy i okaże się że może jednak nie będę musiał smyrać maski diaksem i wiecie co? wygląda na to że linka jest cała tylko urwał się element mocujący tę osłonkę od linki bo jak ciągnę za uchwyt to linka cała się przesuwa a nie wysuwa no wiecie z tego no wiecie (powiem w prost bo zaraz będzie 101 skojarzeń) na.pleta - bo to chyba powinno być tak że ten na.plet jest nieruchomy a wysuwa się tylko linka mam rację? czy eeetam?
spetsnaz Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 z cyklu on i ona: Ona: Wiesz.. na pierwszej randce nie daję... On: To może chociaż weźmiesz? kolejny wielki nieobecny :kox: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: wróciłem Poziu, zbierałem pisaniem spamu na nową skrzynkę i sprzęgło
Tosik Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Ostatnio nie trzeba czytać 30 stron dziennie, żeby wiedzieć o co chodzi więc nie wchodziłem nawet bo jest podobno zaraźliwy :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 jest podobno zaraźliwy :gwizdanie: Wystarczy rzucić okiem na statystyki Sierściucha
Korzeń Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 jest podobno zaraźliwy :gwizdanie: Wystarczy rzucić okiem na statystyki Sierściucha To co... Może dzisiaj ustawka w nocy i nabijamy do 2000
Tosik Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Wy powinniście mieć dzienne limity na pisanie w spotach warszawskich
Rekomendowane odpowiedzi