boberek Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 to jest czy nie??? ja pewnie będe na 100 % łukasz tez podono ma być
Reggi Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 U Patrze folder pobrań na kompie UPC ..a tam jakieś Tereni foty z imprezy
Reggi Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Czy znudziły Ci się 18stki ? [br]Dopisany: Grudzień 22, 2008, 02:16:15 _________________________________________________W autobusie siedzi sobie jakis lysy,przypakowany dresik i trzyma na kolanach panne(rozowe ubranko, mini,obcasy,farbowane blond wlosy). Nagle panna pyta sie dresika: -misiaczku co ty do mnie czujesz??kochasz mnie?? A dresik na to -zajebałem się w Tobie na h*j,mala
Aydaho Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Adaho mogles mnie w akcji ogladac w piatek na broniszach...a ADAMOO tak wymiatal ze kurde caly snieg stopnial. Rozumiem ze nastepnym razem dawac znac? Ciebie i norbiego to nie dotyczy jeździlem z jednym i drugim ...macie obaj obsikane fotele pasażera
boberek Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Adaho mogles mnie w akcji ogladac w piatek na broniszach...a ADAMOO tak wymiatal ze kurde caly snieg stopnial. Rozumiem ze nastepnym razem dawac znac? Ciebie i norbiego to nie dotyczy jeździlem z jednym i drugim ...macie obaj obsikane fotele pasażera :polew: dobrze ze ja z nimi nie jezdziłem
Korzeń Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Adaho mogles mnie w akcji ogladac w piatek na broniszach...a ADAMOO tak wymiatal ze kurde caly snieg stopnial. Rozumiem ze nastepnym razem dawac znac? Ciebie i norbiego to nie dotyczy jeździlem z jednym i drugim ...macie obaj obsikane fotele pasażera Czekaj czekaj, Poźkowóz z tyłu nie ma wcale fotela.
Aydaho Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Czekaj czekaj, Poźkowóz z tyłu nie ma wcale fotela. ja z tyłu nie jechałem ale widocznie ktoś bał się bardziej niż ja i kanapy się wyprać nie dało
AndyN Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Jest jakiś przelicznik między przekątną TV LCD a odległością w jakiej TV będzie ustawiony? Jaka?
malik Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Jak chcecie to spotujcie... tylko zbyt duzo ludzi to pewnie nie bedzie Mnie nie będzie bo dzisiaj sprzedałem autko. A S4 czeka na j**ane zwolnienie z VAT do 29ego. Tydzień jestem bez auta
malik Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 moglo byc lepiej, ale w sumie jestem zadowolony
A3 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią że też będę jutro na spocie
poziek Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Czekaj czekaj, Poźkowóz z tyłu nie ma wcale fotela. ja z tyłu nie jechałem ale widocznie ktoś bał się bardziej niż ja i kanapy się wyprać nie dało spankyej jechał z tyłu i niestety upaskudził całą kanapę ze stresu... krzyczał, że za szybko jadę :naughty: :naughty:
Korzeń Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Jest jakiś przelicznik między przekątną TV LCD a odległością w jakiej TV będzie ustawiony? Jaka? Żeby ustalić prawidłową odległość od odbiornika, należy rozmiar ekranu podany w calach podzielić przez 10”. Zgodnie z tą zasadą najlepsza odległość od kanapy do odbiornika dla telewizora 32“ to 3,2 m. Identyczną zasadę stosuje się do plazmy.
Korzeń Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Nie będę cytował żeby nie przedłużać. Jak się nazywa bohater tej kreskówki?
Reggi Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Jak to sie stało , że Hornet urodził sie tego samego dnia co ja ? :polew:
poziek Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Jak to sie stało , że Hornet urodził sie tego samego dnia co ja ? :polew: jabyś potrzebował dobry leasing to Horni załatwi i jakbyś chciał działkę kupić pod wawą po 5$ za metr to Horni też ogarnie
Rekomendowane odpowiedzi