Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, nie wiem czy wiecie, ale właśnie rozmawiałem z Pruszkowem i tam Napie*ala śnieżek :naughty: :naughty:

Mówisz? Mam już zarejestrowaną i ubezpieczoną eSę :)

dawno to bylo i nieprawda :>. Malik bedziesz dzisiaj?mam cos co mialem Ci oddac tydzien temu i zapomnialem,pzdr

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Przyjedziesz to przekodujemy VAGiem

ok to dzis jestem ciekawe czy tosik będzie naprawiał jakies auto

ja chyba też wpadne - musze kupić pare rzeczy w Leroy'u

Opublikowano

Kuffa, to dziś jest spot?? :blink: To po cholere przyjeżdzałem do Radomia. :wallbash:

Opublikowano

Kuffa, to dziś jest spot?? :blink: To po cholere przyjeżdzałem do Radomia. :wallbash:

wrrracaj

Opublikowano

..wstałem od Diablo i jakoś mi tak dziwnie zimno ..chyba za długo te 7 godzin przy kompie :decayed:

Opublikowano

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7372440 jak by ktoś był zainteresowany czekam na propozycje :)

Ten przebieg to był taki w styczniu 1999 roku ? :polew: :polew: :polew:

Nie no umarłem, licznik Ci się zaciął w 1999roku? Przegięcie na maxa.[br]Dopisany: 23 Grudzień 2008, 19:31_________________________________________________

z tym co napisales wczesniej :

Poprostu nie chce się wkopać jak z moją obecną A4...kupiłem jako bezwypadkowe a okazało się że rama jest spawana a malowane miała wszystko łącznie z dachem...ja osobiście miałem nią dwie małe stłuczki w tym jedna przez koleżanke...

Dlatego zależy mi na kimś to ogarnie temat żebym znowu po roku sie nie zdziwił że jerzdże A4'ką złożoną z dwóch A4'rek....

ciezko Ci bedzie to sprzedac na forum ....

i ten tekst bezwypadkowy ... :polew: :polew: :polew:

Spankeju rormalnie bardziej w sedno pierdolnąć nie można było :good:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2008, 19:33_________________________________________________Czukundurze poprostu nie mogłem do tego się nie ustosunkować. Wybacz :tongue4:

Opublikowano

Podobno dziś spot wypasiony .. :gwizdanie:

Opublikowano

Podobno dziś spot wypasiony .. :gwizdanie:

noo jak skur...syn :thumbdown:

ale przynajmniej niektorzy mieli czas zeby na myjke podjechac :>

Opublikowano

czy mozna taka raczke jako oddzielna czesc dokupic, chocby w aso, czy trzeba by cala podloge kupowac?

To masz na myśli (nr 5) ?

42570a853922c93dm.jpg

Opublikowano

noo jak skur...syn

Ja dostałem cynk od Boberka , że tłoczno na spocie to się nie urywałem z pracy nawet :tongue4::decayed:

Opublikowano

Malik bedziesz dzisiaj?mam cos co mialem Ci oddac tydzien temu i zapomnialem,pzdr

No właśnie, będę potrzebował tego śrubełka bo mam kolejny montaż kiery między świętami. Mógłbyś jakoś podrzucić do Ożarowa?

Opublikowano

Malik bedziesz dzisiaj?mam cos co mialem Ci oddac tydzien temu i zapomnialem,pzdr

No właśnie, będę potrzebował tego śrubełka bo mam kolejny montaż kiery między świętami. Mógłbyś jakoś podrzucić do Ożarowa?

Jeeny Malik idź spać chłopaku ! Jutro kawał zwierza trzeba ubić na kolację :tongue4: Siły do tego trzeba !! :chytry:

Ps. Podrzuciłbym Ci Ja towar od kokosa, ale nie po drodze mi.. Na częstochowę jutro jadę :kwasny:

Opublikowano

Dzień dobry wszystkim i Wesołego Jajka... ups znaczy się Wesołych Świąt, jak żałuję że nie mogłem być na spocie... :/. Qr..de i jeszcze będziecie mieli jakieś fajne wyjście przed sylwestrem... A ja cały czas poza Wawą... :/. Ok to białego śnieżku życzę co by czasem na quattro się przewieść.. :P

Opublikowano

Dzień dobry wszystkim i Wesołego Jajka... ups znaczy się Wesołych Świąt, jak żałuję że nie mogłem być na spocie... :/. Qr..de i jeszcze będziecie mieli jakieś fajne wyjście przed sylwestrem... A ja cały czas poza Wawą... :/. Ok to białego śnieżku życzę co by czasem na quattro się przewieść.. :P

Dzięki i Wzajemnie :wink4:

WESOŁYCH LUDZISKA :kox: :kox:

Opublikowano

Malik

Czy to TE śrubokręciki tak fukaja miedzy ludziami? Pytam bo może być jakiś procent z tego :naughty: :naughty:

Wesolych Świąt Koleżanki i Koledzy :hi:

Opublikowano

zy to TE śrubokręciki tak fukaja miedzy ludziami? Pytam bo może być jakiś procent z tego

Hehe... no :) Twoje śrubełki robią karierę :)

Opublikowano

malik zmien sobie w koncu podpis w stopce, bo B6 juz nieaktualna :tongue4:

p.s. zostala w stolicy?

Opublikowano
  • Autor

WESOŁYCH ŚWIĄT :lol1:

Opublikowano

WESOŁYCH ŚWIĄT