Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jakiś przelicznik między przekątną TV LCD a odległością w jakiej TV będzie ustawiony? Jaka? :przebiegly:

Żeby ustalić prawidłową odległość od odbiornika, należy rozmiar ekranu podany w calach podzielić przez 10”. Zgodnie z tą zasadą najlepsza odległość od kanapy do odbiornika dla telewizora 32“ to 3,2 m. Identyczną zasadę stosuje się do plazmy.

Ja dodam do tego, że czytałem gdzieś o odległości miejsca oglądania TV= 3x wysokość (krótsza krawędź TV) telewizorka.

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie sprawa jest .

W pralni chemicznej zniszczyli mi kurtkę , w dodatku taką którą kupiłem fartem i któej szukałem XX czasu :angry:

Oddaje ją do rzeczoznawca i tu pytanie do Was .. ma ktoś jakiś za***iście duży paragon na kurtkę .. nie wiem ..400 zł , 500 zł - 2000 zł :kox: ??

Chciałbym aby sie buractwo nauczyło wykonywać usługi normalnie bez szkody dla ludzi ...i poczuli to na swojej kieszeni tak jak ja teraz :evil:

Opublikowano

Panowie sprawa jest .

W pralni chemicznej zniszczyli mi kurtkę , w dodatku taką którą kupiłem fartem i któej szukałem XX czasu :angry:

Oddaje ją do rzeczoznawca i tu pytanie do Was .. ma ktoś jakiś za***iście duży paragon na kurtkę .. nie wiem ..400 zł , 500 zł - 2000 zł :kox: ??

Chciałbym aby sie buractwo nauczyło wykonywać usługi normalnie bez szkody dla ludzi ...i poczuli to na swojej kieszeni tak jak ja teraz :evil:

Mam Paragon z 30 listopada na 405zł. Kupowałem kurtkę choć na paragonie jest tylko Jakaś nazwa SHLuton i numerek.

Gratis dam Ci wypisany przekaz pocztowy na Mandat Karny nr CI 6006786 na kwotę 100zł :)

Opublikowano

Mam Paragon z 30 listopada na 405zł. Kupowałem kurtkę choć na paragonie jest tylko Jakaś nazwa SHLuton i numerek.

Gratis dam Ci wypisany przekaz pocztowy na Mandat Karny nr CI 6006786 na kwotę 100zł :)

Luz .. tylko ja potrzebuję tego paragonu na jutro ..max po jutrze .. będziesz na spocie ? :naughty:

A i upewnij się czy gwarancje na Twoją kurtkę masz za okazaniem paragonu ! :wink4:

Opublikowano

Luz .. tylko ja potrzebuję tego paragonu na jutro ..max po jutrze .. będziesz na spocie ? :naughty:

A i upewnij się czy gwarancje na Twoją kurtkę masz za okazaniem paragonu ! :wink4:

Moge sobie zrobić xero.

jutro napewno nie będę. Jeśli nie znajdziesz nikogo do jutra dam koleżance która codziennie jeździ Siedlce-Warszawa i odbierzesz sobie od niej np. na Pańskiej.

Opublikowano

Moge sobie zrobić xero.

jutro napewno nie będę. Jeśli nie znajdziesz nikogo do jutra dam koleżance która codziennie jeździ Siedlce-Warszawa i odbierzesz sobie od niej np. na Pańskiej.

O widzisz :notworthy:

Jutro to na bank nie odbiorę ..ale 24 mógłbym podjechać w umówione miejsce :good:

Mo chyba , że ma ktoś z tutejszych ma jakiś paragon na dobrą kwotę .. :embarrassed::wink4:

Nie chce im od tak tego podarować :angry:

Opublikowano

Szkoda że nie możesz troche poczekać bo mógłbym spokojnie wystawić paragon na 500 :confused4:

Opublikowano

Jak to sie stało , że Hornet urodził sie tego samego dnia co ja ? :polew: :polew: :decayed:

Jak to ?? Chyba sobie jaja robisz ?

[br]Dopisany: 22 Grudzień 2008, 19:16_________________________________________________

Jak to sie stało , że Hornet urodził sie tego samego dnia co ja ? :polew: :polew: :decayed:

jabyś potrzebował dobry leasing to Horni załatwi :decayed: i jakbyś chciał działkę kupić pod wawą po 5$ za metr to Horni też ogarnie :naughty:

Leasing tak ale z działek pod wawą to już wypadłem :confused4: Teraz tereny wrocławskie są w ofercie :gwizdanie:

Oczywiście Poziowe włości również ale jak na chwilę obecną sam właściciel ma jakieś obiekcje co to handlu. Trzeba mu coś podsunąć jak będzie pijany :cool1:

Opublikowano

Może i głupie, może i nie wypada ale zapytam

Co się robi na takim spocie?

Opublikowano

Jak to ?? Chyba sobie jaja robisz ?

01.04.1987 :decayed: Pryma Aprilis :polew:

Oczywiście Poziowe włości również ale jak na chwilę obecną sam właściciel ma jakieś obiekcje co to handlu. Trzeba mu coś podsunąć jak będzie pijany :cool1:

Poziowe włości to przejme ja z M. trza się będzie kiedy pobudować :naughty::decayed::tongue4:

[br]Dopisany: Grudzień 22, 2008, 07:22:40 _________________________________________________

Co się robi na takim spocie?

W pierwszej kolejności to dowiesz sie , że Twoje auto nie było walone tylko w klapkę wlewu paliwa :naughty: ..a później zacznie sie luźna gadka :decayed:

Opublikowano

Ragga i znowu straszysz nowego ? Nie ładnie :P

Opublikowano

Jest jakiś przelicznik między przekątną TV LCD a odległością w jakiej TV będzie ustawiony? Jaka? :przebiegly:

Przeważnie odległość oglądającego = 4-5 * wysokość ekranu.

Wyrazy współczucia :tongue4::wink4::kox:

Opublikowano

Wyrazy współczucia

Eeee ..tam Panny na to lecą .. :decayed::polew: :polew: :polew:

Opublikowano
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7372440 jak by ktoś był zainteresowany czekam na propozycje :)
Opublikowano

Wyrazy współczucia :tongue4::wink4::kox:

Miała matka syna bez zęba ?? :decayed:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2008, 22:13_________________________________________________

Wyrazy współczucia

Eeee ..tam Panny na to lecą .. :decayed::polew: :polew: :polew:

:good: :good: Sprawdzone :cool1:

Opublikowano

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7372440 jak by ktoś był zainteresowany czekam na propozycje :)

Zamień się na wydechy :decayed:

:good: :good: Sprawdzone :cool1:

Zawszę walą taki słodki chichot i nie dowierzają :decayed::naughty::kox::good: :good:

Opublikowano

Ten przebieg to był taki w styczniu 1999 roku ? :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Przebieg jest orginalny. Wiem że większość ma 200tys km + ale to nie oznacza że każdy tak ma

Opublikowano

Przebieg jest orginalny. Wiem że większość ma 200tys km + ale to nie oznacza że każdy tak ma

spoko żartuję ;)

tutaj to taki zwyczaj :>

Opublikowano

Masz kupca cena do mocnej negocjacjii? :kox: