malik Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Śnieg napierdziela, a ja się nastukałem ... No cóż, jutro będzie ślizganie Dawaliśmy czadu dzisiaj z Lukaszkiem na Broniszach Aż felę zarysowałem o j**any krawężnik
oZiX Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 No właśnię, tyle śniegu że szok. Czy ktoś jest chętny jutro na KULIG? Mam dobre miejscówki ] I przy okazji można by było później zrobić ognisko. ja mogę[;
malik Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 A takie tam... http://pl.youtube.com/watch?v=G-_PPZe61bw http://pl.youtube.com/watch?v=KEUhRR9iRNo
moro99 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 pany a gdzie sie na tym ursusie slizgacie to moze i ja bym wpadl
Korzeń Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 i ja się godzinkę ślizgałem, kolejka na placu, że trzeba czekać na swoją kolej, same golfy i beemki...
malik Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Na Broniszach nie było kolejki ani tłoku. Jednak cały czas jeździł j**any pług i zeskrobywał śnieg Przyjechała też policja ale pastwili się nad kolesiami w oklejonym Cinquecento :gwizdanie: My udawaliśmy, że przyjechaliśmy po kilogram ziemniaków oczywiście
Flyer Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Snieg jest cudowny w mojej okolicy...
A3 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Kiedy będziecie znowu na Broniszach?? to ja bym wpadł moim nowym sprzętem
boberek Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Maliczku, coś nie bardzo te filmiki ;( jeden jakiś marny oberek ;( oberka to zrobił raczej łukaszowy avant [br]Dopisany: 04 Styczeń 2009, 09:08_________________________________________________ Kiedy będziecie znowu na Broniszach?? to ja bym wpadł moim nowym sprzętem spoko spoko napewno damy znać
A3 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Czekam ale może się sprężymy koledzy bo ten śnieg nie wiadomo do kiedy będzie
moro99 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Patrzac na pogode to snieg spokojnie ma 3 dni byc
Pietro3 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Ja proponuje poślizgać się przed lotniskiem na Bemowie... dużo śniegu a mało ludzi ;p
malik Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Maliczku, coś nie bardzo te filmiki ;( jeden jakiś marny oberek ;( Pokaż swoje jak próbowałaś pierwszy raz mądralo
moro99 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 nie mam sanek W moich sankach wczoraj sie pompa od wspomagania wykruszyla wiec na chwile obecna odpadam z kuligow (na pare dni)
Pietro3 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 ja bym byl chetny lecz pracuje ;( ;(
lukaszr Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Maliczku, coś nie bardzo te filmiki ;( jeden jakiś marny oberek ;( Powiedziała Mistrzyni Kierownicy, Królowa Szos
Rekomendowane odpowiedzi