Korzeń Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Pomożecie? http://www.a4-klub.pl/smf/8e0_927_189_b_co_to_za_czujnik-t64085.0.html Czujnik wilgotności vaginy .. sterowany podciśnieniem ze sztangi .. turbiny :polew: Do kupienia w klubie 69 (tylko dla wybranych)
moskal Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 ale ten czujnik montuje się w samej vaginie czy gdzies z boku ????
Reggi Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 ale ten czujnik montuje się w samej vaginie czy gdzies z boku ???? Na końcu sztangi
moro99 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Suli Gratki teraz czas na inne kolorowe zaszczyty Pany zaczalem na nowo studia- chyba juz za stary jestem na takie przyjemnosci - co prawda jak zaczalem to skoncze ale wiem ze w bolach to bedzie
moskal Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Na końcu sztangi łał , i Andy to ma ???
Reggi Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Na końcu sztangi łał , i Andy to ma ??? Nie wiem ..trzeba zapytać się żonki Andyego
moskal Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 a masz jakiś kontakt z nią ???? :polew:
Korzeń Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Panowie miękki grunt pod nogami...
Nosfer Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Ale wczoraj dałem w palnik Wróciłem do domu dzisiaj rano (podobno) - wstałem godzinę temu ;( Ja pitole - i jeszcze utopiłem telefon w umywalce Rzeź.. _________________________________________________ Muszę zadzwonić do szefowej (też była) - czy mogę przyjść do pracy w poniedziałek Dawno nie miałem już moralniaka.. _________________________________________________ Pany zaczalem na nowo studia- chyba juz za stary jestem na takie przyjemnosci - co prawda jak zaczalem to skoncze ale wiem ze w bolach to bedzie No stary jak świat :gwizdanie: Na studia nigdy nie jest za późno - i zawsze boli tak samo..
Voucher Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Suli Gratki teraz czas na inne kolorowe zaszczyty Pany zaczalem na nowo studia- chyba juz za stary jestem na takie przyjemnosci - co prawda jak zaczalem to skoncze ale wiem ze w bolach to bedzie Elo No ja dzisiaj zakończyłem sesje . IV semestr przede mną .
moskal Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 wy nie macie naprawde co robić ze sie wzięliście za nauke ????????????
tomaszu Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 SESJA - powinni tego zabronić... Ogólnie co do studiowania - moro, dobra decyzja. Nieważne co, ważne żeby studiować - imprezy, kontakt z ludźmi itd. Ja w tym roku robię mgra i myślę, żeby dalej iść jeszcze na jakąś podyplomówkę, żeby pobyć jeszcze studentem... Co prawda zaocznie, ale to też dobre jest.
franio Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 koledzy uważajcie na Siekierkowskim, znowu skurczybyki kupili coś nowego...
Nosfer Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 .. żeby dalej iść jeszcze na jakąś podyplomówkę, żeby pobyć jeszcze studentem... Co prawda zaocznie, ale to też dobre jest. A Ja mam już dosyć.. Wypaliłem się na tych zaocznych - non stop Praca/szkoła/praca/szkoła - wolne weekendy przez te 5 lat mogę policzyć na palcach.. Przy czym przez pierwsze lata studiowania, zapierdzielałem w robocie jak dziki osioł, a pensję mogłem przeznaczyć co najwyżej na waciki.. Naprawdę jak pomyślę o tym to aż mnie mdli.. Zakończę kierunek i może wybiorę sobie coś innego.. Może i nauka nie poszła na marne, wiedzę mam, ale minąłem się z powołaniem.. :gwizdanie: Powinienem już na pierwszym roku wziąć się za organizacje Polskich Drunk Sex Orgy :naughty:
moskal Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Powinienem już na pierwszym roku wziąć się za organizacje Polskich Drunk Sex Orgy :naughty: Jakbyś z Ragusiem załozył spółke to bylibyście dzisiaj kimś w rodzaju ....hmm ....... Snoop Dogga
moro99 Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Ogólnie co do studiowania - moro, dobra decyzja. Nieważne co, ważne żeby studiować Tomku wiem ze dobra mam tego Inz ale to za malo dzisiaj . Generalnie chce sie uczuc dalej ale po pierwszym weekendzie po pol roku wolnego trzeba sie przestawic z trybu praca\weekend\praca\weekend na zap***l \zap***l \zap***l \zap***l Bedzie dobrze Panowie Wszystkim studentom - NAJLEPSZEGO
Flyer Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Zna ktos ceny hamowni 4x4 w wawie i okolicach (do 100km) ?
Rekomendowane odpowiedzi