moskal Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 lampy same wypadają, jakieś stroboskopy zamiast żarówek itd.. :gwizdanie: :polew: o tego nie wiedziałem , wiem ze zderzak mu sie z tyłu urywał , ale żeby stroboskopy ?? :shocked: , Adrian stroboskopy ???? :shocked: Yeah right.. Jeszcze się chwal, że nie potrafisz sobie znaleźć czasu na forum.. Źle zorganizowany jestes po prostu ta dzisiejsza mlodzież , nic nie potrafia , nawet sciemniac w robocie musi byc czarnoskóry i miec 22cm minimum zapomnij o "klubowiczce" m jestesmy organizacja pokroju KKK
krzyniek Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 musi byc czarnoskóry i miec 22cm minimum kiedyś był u nas na forum czarnoskóry człek .... przynajmniej z nicka i ese objeżdża dieslem ...
moskal Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 musi byc czarnoskóry i miec 22cm minimum znam takich co nie sa czarni i maja wiecej kiedyś był u nas na forum czarnoskóry człek .... przynajmniej z nicka i ese objeżdża dieslem ... był był
kasia82 Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 dobra chłopaki ja spadam mam plany na póznu wieczór w przeciwieństwie do was
moskal Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 dobra chłopaki ja spadam mam plany na póznu wieczór w przeciwieństwie do was a skąd wiesz ze my nie mamy ???
kasia82 Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 moskal osobiście znasz??wow :good:gratuluję[br]Dopisany: 08 Luty 2009, 21:29_________________________________________________pa pa miłej nocki :>
moskal Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 moskal osobiście znasz??wow :good:gratuluję[br]Dopisany: 08 Luty 2009, 21:29_________________________________________________pa pa miłej nocki :> "mamy" a nie "znamy" [br]Dopisany: 08 Luty 2009, 21:35_________________________________________________pa
kokos Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 moskal osobiście znasz??wow :good:gratuluję[br]Dopisany: 08 Luty 2009, 21:29_________________________________________________pa pa miłej nocki :> "mamy" a nie "znamy" [br]Dopisany: 08 Luty 2009, 21:35_________________________________________________pa ŁOMIARZ
malik Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 nie licze prezesa modów i vip-ów bo to nadludzie siem nie podlizuj [br][br]Dopisany: 08 Luty 2009, 21:41_________________________________________________ dobra chłopaki ja spadam mam plany na póznu wieczór w przeciwieństwie do was Tak tak, pranie i zmywanie czeka
moskal Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 siem nie podlizuj to akurat w formie czysto szyderczej napisałem
moro99 Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Yeah right.. Jeszcze się chwal, że nie potrafisz sobie znaleźć czasu na forum.. Źle zorganizowany jestes po prostu nosfer - Mistrzu - Przychodze po nauki do Ciebie celem doskonalenia mej marnej istoty :evil: A tak na serio - u mnie w firmie wasza strategia nie dziala :polew: :polew:
malik Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Krzychu Żarówki H6W - nie pamiętam ile płaciłem - tak coś koło 40 - 50 zeta za komplet Na spocie będziecie mogli zgadnąć, która moja postojówka to BlueVision a która zwykła Przerabiałem temat w B6. Nie ma różnicy. Ale ja podobno kolorów nie widzę
moskal Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Tak tak, pranie i zmywanie czeka cały dzień przy kompie laba ,a na wieczór zostawiła sobie same przyjemności :polew: A tak na serio - u mnie w firmie wasza strategia nie dziala :polew: :polew: zmień firme
Suli Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Kasiu,z racji tego, ze jestem świeżo upieczonym klubowiczem pozwolę sobie udzielić Ci nie proszonej rady Jeśli chcesz zostać Klubowiczką, to na początku proponuję posłuchać Moskala i uzupełnić poprawnie profil wpisując kod silnika. Jeśli nie jesteś pewna, to sprawdź go na wlepce w bagażniku. Niby drobiazg, ale pokazuje profesjonalizm podejścia do sprawy, a takim profesjonalistą powinien być klubowicz - a przynajmniej takie sprawiać wrażenie Po drugi trochę musisz poudzielać się na forach technicznych. Na początku nie musisz wiedzieć - możesz pytać. Ważne, żebyś tę wiedzę, którą nabędziesz posyłała dalej, świeżym forumowiczom Po trzecie musisz brać aktywny udział w "życiu towarzyskim" Klubu pojawiać się regularnie na spocikach, może wybrać się na zlot , brać udział we wspólnych oraz udzielać w dyskusjach na wątkach "towarzyskich" forum - np. takich jak ten. Po prostu ludzie musisz dać się poznać ludziom, muszą Cię kojarzyć i lubić jako równą kumpelę O czymś takim jak koleżeństwo i chęć udzielania pomocy innym klubowiczom nie wspominam bo to oczywistość [br]Dopisany: 08 Luty 2009, 21:57_________________________________________________Poszła sobie... motyla noga
malik Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 [...] _________________________________________________Poszła sobie... motyla noga
moskal Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Poszła sobie... a ty tak sie Suli pięknie spuszczałeś
Suli Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Suli nie wiadomo czy ma pole naftowe , albo chociaż stacje. Piszesz sie bez względu na to ???? Oczywiście, że tak No risk, no fun :polew: Zawsze może się okazać, że ma stację beznynową [br]Dopisany: 08 Luty 2009, 22:06_________________________________________________ Poszła sobie... a ty tak sie Suli pięknie spuszczałeś No właśnie tyle się człowiek naprodukował i wszystko w próźnię :ranting1: :polew:
moskal Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 No właśnie tyle się człowiek naprodukował i wszystko w próźnię :ranting1: jest nadzieja że jutro przeczyta [br]Dopisany: 08 Luty 2009, 22:11_________________________________________________Spokojnej nocy pany.
MRoger Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 aleście się naprodukowali .. a podobno kobiety łagodzą obyczaje no dobra poudzielałam sie na forum to teraz poprosze o miano klubowiczki :> 100 postów to minimum, regularny udział w spotach i przynajmiej jednym zlocie. Niestety będziemy nieugięci :gwizdanie: Szykuj się na wtorek O zlotach nic w regulaminie nie ma ... to co ....może dasz się namówić na wódkę i zioło :gwizdanie:
Suli Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 O zlotach nic w regulaminie nie ma (...) FORMALNIE nie ma, ale w praktyce udział w zlocie jest argumentem na + , bo dowodzi aktywności i udziału w życiu Klubu. Poza tym jest szansą, która umożliwia dać się poznać pozostałym Klubowiczom, a to oni przecież głosują na TAK lub NIE.
Rekomendowane odpowiedzi