poziek Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 horni ty też naciśnieniowany widzę :tongue4 :gwizdanie: :gwizdanie: taki okres widać
hornet Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 taki okres widać To nie okres taki..... znasz mnie i moje zdanie
poziek Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 taki okres widać To nie okres taki..... znasz mnie i moje zdanie horni zgłaszaj sie na klubowicza jeszcze raz :kox:
hornet Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 taki okres widać To nie okres taki..... znasz mnie i moje zdanie horni zgłaszaj sie na klubowicza jeszcze raz :kox: mam to w ................
poziek Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 mam to w ................ no właśnie, cały ty masz to w .......... a podgrzewasz atmosfere niepotrzebnie wiec wrzuć na luz
hornet Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 mam to w ................ no właśnie, cały ty masz to w .......... a podgrzewasz atmosfere niepotrzebnie wiec wrzuć na luz Potrzebnie potrzebnie.....niech inni korzystają :>
poziek Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Potrzebnie potrzebnie.....niech inni korzystają :> przyłączasz się do jajnikowej koalicji ?
hornet Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Potrzebnie potrzebnie.....niech inni korzystają :> przyłączasz się do jajnikowej koalicji ? eeee podziękuję. Wolę się napić
poziek Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 eeee podziękuję. Wolę się napić przynajmniej to dobrze
hornet Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 eeee podziękuję. Wolę się napić przynajmniej to dobrze Tego się trzymajmy ...... reggga bez klubowicza ? :shocked: Co tam krawaty się dzieje że takie zmiany czyżby kryzys dopadał klubowiczów ?? :polew: Czy może miał swoje zdanie ?
poziek Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Tego się trzymajmy ...... reggga bez klubowicza ? taka sama akcja jak z Tobą....nie opłacił składki...a deadline minął znowu się gorączkujesz niepotrzebnie
lukaszr Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Sposób Łukaszenki na poprawę sytuacji na rynku nieruchomości: Według "Komsomolskiej Prawdy", prezydent Łukaszenka osobiście znalazł rozwiązanie dla poprawy sytuacji na rynku nieruchomości. Jeśli do końca pierwszego kwartału firmy budowlane nie sprzedadzą już wybudowanych mieszkań, to zostaną one im odebrane i przekazane obywatelom oczekującym w kolejce na mieszkanie komunalne. :polew:
hornet Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Tego się trzymajmy ...... reggga bez klubowicza ? taka sama akcja jak z Tobą....nie opłacił składki...a deadline minął znowu się gorączkujesz niepotrzebnie Zapytałem. Widzę że jak w US termin mija ale pisma nie przychodzą U mnie składka to tylko pretekst był.... widocznie dla kogoś byłem niewygodny ..... ale jeszcze się trafi
spetsnaz Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 ahahahahaahahahahahahah Ragga i Horni nie mają klubowicza :polew: :polew: :polew:
spetsnaz Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Ło matko szpecu luz, pójdzie przelew, będzie klubowicz podobno jak więcej przeleję to mi nawet vipa dzadzą
MRoger Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Ło matko szpecu luz, pójdzie przelew, będzie klubowicz podobno jak więcej przeleję to mi nawet vipa dzadzą A patrz ja tyle przelałem i ..... no nic chłopaki znów będą mieli robote
Korzeń Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Ło matko szpecu luz, pójdzie przelew, będzie klubowicz podobno jak więcej przeleję to mi nawet vipa dzadzą pod warunkiem, że przejdziesz głosowanie :polew:
moskal Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 pod warunkiem, że przejdziesz głosowanie :polew: może byc cięzko , beda nowe warunki :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi