Kaśka Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Adrian Przyjedź na spota to pogadamy. Nie mogę, we wtorek muszę być już w Niemczech. A wczoraj Mnie nie było bo chory. Dlatego muszę coś zamówić na biegu i kombinować. Pożyczę ci swoją, mam z mapą Europy
tomaszu Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Norbasu, be piuntka ma duszę. Bierz RS4 B5, zaimponujesz mi jak cholera. Mogę być nawet Twoim szoferem, albo chociaż zaprowadzać eReSe na myjke. Aha, no i oczywiście sedan Panie.
Italiano Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Adrian, albo RNSe do B5 :> Za dużo przerabiania. Tak myślałem o tomtom najbardziej. Podobno ma nawet 99% pokrycia w Polsce. A Które programy najlepsze są na zachodzie?
Aydaho Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 z TT V1 jedzilem po szkoplandii kiedys i bylo spoko - po adresach ciagnal
moro99 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 ja uzywam AutoMapy i jest ok W niemcowni tez daje rade
Italiano Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Pożyczę ci swoją, mam z mapą Europy smiley A obiecujesz że się nie pogubię? Tak i tak muszę coś kupić, bo chce mieć. Czasami się przydaje nawet na Warszawę. Ale dzięki za pomoc
moro99 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 jak chcesz kupic GPS'a to ja radzilbym ci jakiegos Palma Asusa. sam mam A639 i jestem Mega zadowolony A do tych Mant i innych krzakow nie jestem przekonany
wit.s Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 dzisiaj walimy nowymi ksywami może niektóre się przyjmą Go! Brylant. Go! Go! a któż to ? (..) No, ja nie wiem, czemu Ci się nie podoba. Od samego początku traktuję to jako ogromny komplement. Nie pieprz, że byłeś aż tak nastukany
tomaszu Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Pany, przecież w Niemcowni to każda mapa działa.
Italiano Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Nie chce Palma, chce coś co jest łatwe w korzystaniu i ma w miarę nowe mapy. I nie błądzi. Dlatego garmina odradzam na Europę. Nie wiem jak automapa, ale tomtom-mobile jak jechałem do włoch w zeszłym roku to dał rade..
Reggi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Nie pieprz, że byłeś aż tak nastukany Zaraz rozwinę klisze to se przypomni
spanky Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 A Wy jak postrzegacie RS4 B5, bo mam pierdolca na jego punkcie. starszy Pan .. a dobrze gada ...
boberek Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 na spocie bober Ci wymieni..ostatnio ma sprawne rączki :gwizdanie: niezłe skórki ---> http://www.autoloewen.com/pl/component/joomgallery/?func=viewcategory&catid=68&b924d4f462b2f3a8ae0a85f98c234495=c455d6df78a8260116fbbea295ad503e Kur.wa Adam nie BOBER tylko BOBEREK jesli juz a naprawde to Piotrek Bober = sie moje nazwisko o czym juz pisałem wielokrotnie ze nie cierpie jak ktos tak do mnei mówi wiec prosze zastosuje sie do tego !!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: lexpar pomoge ci zmienic manetke spoko [br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 06:17_________________________________________________ dzisiaj walimy nowymi ksywami może niektóre się przyjmą wątpie :disgust: :disgust: :angry: :angry: :angry:
Norbi Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 A Wy jak postrzegacie RS4 B5, bo mam pierdolca na jego punkcie. starszy Pan .. a dobrze gada ... [br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 08:07_________________________________________________ Aha, no i oczywiście sedan Panie a tak apropos, siemata ogry
Reggi Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Norbi - jak RS to tylko Avant Wydawało mi się , że w B5 nie było Limo Oooo ja gupi w błędzie żyłem [br]Dopisany: Marzec 05, 2009, 08:28:45 _________________________________________________Norbiaszczy ...dawaj ogłoszenie na Ese..chłopaki się pozabijają o swoje naplety :polew:
moskal Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Norbiaszczy ...dawaj ogłoszenie na Ese..chłopaki się pozabijają o swoje naplety :polew: Podejrzewam że pierwszy byś się przewrócił
Al_Capone Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 RS B5 top tylko Komby. Pieeekne. Choruje na to, ale ma jeden podstawowy minus wzgledem b6. A chodzi oczywiscie o roznice w ilosci zylindrow
Rekomendowane odpowiedzi