adamooo Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 w piątek ja moge..napisz w jakich godzinach..
Kunio Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 jak dasz mi sie powozic swoim bolidem to ja jade i psa biore
poziek Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 jak dasz mi sie powozic swoim bolidem to ja jade i psa biore Misiu nie wiem czy okiełznasz te moc
T-żółw Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 i psa biore oooo to jakaś nowość :diabel: mi nie bardzo pasuje 06.01.07
poziek Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Adamoo ze mną jedzie. Ktoś jeszcze chętny??
Norbi Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Adamoo ze mną jedzie. Ktoś jeszcze chętny?? Jeżeli w sobote to może ja się z Wami zabiore. Jade oglądać S4 do Krakauuu, tylko nie wiem , czy nie polece od razu swoją, a wtedy to Was napeno nie dogonie. Pomoglibyście koledze przy oględzinach, bo kolor h... jowy(żółć tweetkowa) ale pod kapciem odpowiednio, wiec trza jechac i obejrzeć
bienio Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 czesc koledzy moi drodzy co tam u was slychac,bo bylem w gorach od 25 i jestem w plecy z newsami
adamooo Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Njusy są takie że jesteś krewny kase i Lukas powiedział że Cie naliczy jak nie oddasz :diabel: norbi my śmigamy w piątek..
Norbi Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Njusy są takie że jesteś krewny kase i Lukas powiedział że Cie naliczy jak nie oddasz :diabel: norbi my śmigamy w piątek.. f*ck :/
Norbi Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 W sobote koles odbiera ja od blacharza i slabo widze mozliwosc umowienia sie. :/
adamooo Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 a co się furze stało ? Jakiś leciutki daszek ?
Norbi Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 a co się furze stało ? Jakiś leciutki daszek ?Widziałem tylko foty. wgniecione drzwi i to b. lekko. tak jakby sie oparla o znak, ale co moglo sie dziac wczesniej... nie wiem. Trza oblukac bo to niedaleko stosunkowo, reszta to albo kolobrzeg albo jakies inne wypiz*ziewa ktorych nazw nie wymowie
adamooo Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 hm..jak coś to wal do Pozia..my jedziemy w piątek jakoś rano..możemy ten samochód zobaczyć jak będzie jakoś niedaleko..najwyżej podjedziemy do blacharza muszę się do Ciebie wybrać i zgrać cd navi
Lukas Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Lukas powiedział że Cie naliczy jak nie oddasz a czemu ja mam go naliczac :diabel: ja to sam jestem krewien wit.esowi :564:
T-żółw Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 ja to sam jestem krewien wit.esowi ja też
Lukas Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 ale to dobry chlopak to mysle ze poczeka do wtorku jak sie zbierzemy po tych swietach do kupy :one:
Rekomendowane odpowiedzi