Aydaho Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 no to pewnie nasz jurny juhas co go Ragga zowa
Aydaho Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 :decayed: ale sobie postow nabiejmy co Kokos :decayed:
Norbi Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Poziek ?? Adaho, pomyslałeś pewnie tak ja ja, jak o rżnięciu, to Poźka nie mogło zabraknąc :gwizdanie: Bryńka kochanie zmień fote w podpisie [br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 20:45_________________________________________________Może jakąś z futrem wstaw, czy jakoś tak
kokos Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Poziek ?? Adaho, pomyslałeś pewnie tak ja ja, jak o rżnięciu, to Poźka nie mogło zabraknąc :gwizdanie: :polew: :decayed: ale sobie postow nabiejmy co Kokos :decayed: no wiesz jak zawodowych spamerow w tym temacie akurat nie ma to jest szansa
Aydaho Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Poziek ?? Adaho, pomyslałeś pewnie tak ja ja, jak o rżnięciu, to Poźka nie mogło zabraknąc :gwizdanie: dokladnie ciezko na to szacowne 'stanowisko' pracuje ...ale Raggus mlodszy, sprawniejszy ...depcze mu po pietach ..... cholera dwuznacznie to zabrzmialo yhhhh [br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 20:47_________________________________________________ no wiesz jak zawodowych spamerow w tym temacie akurat nie ma to jest szansa co Wy sie z Boberkiem umowiliscie ...wiem ze licznik tu nie dziala
malik Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Bryńka kochanie zmień fote w podpisie [br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 20:45 Może jakąś z futrem wstaw, czy jakoś tak Z bobrem w sensie? Albo boberkiem
Norbi Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Bryńka kochanie zmień fote w podpisie [br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 20:45 Może jakąś z futrem wstaw, czy jakoś tak Z bobrem w sensie? Albo boberkiem Nie inaczej
boberek Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 ja na snołbordzi jezdziłem na nie na nartach :polew: :polew:
mcm Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 tak na szybko to taką fote znalazłam :kox: [br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 20:52_________________________________________________Spoko, z futrem :polew: też mam Nawet ze zlotu [br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 21:02_________________________________________________ Z bobrem w sensie? Albo boberkiem Też się znajdzie, tylko muszę z aparatu zrzucić jak razem z Boberkiem na nartach w Bałtowie byliśmy :tongue4: a w polarku masz :>
Reggi Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 mam takie pytanko,zgadnijcie kto sie pierwszy w sobote zlapal za RŻNIĘCIE ? po prawda blotnika... ale jednak...
PIXI Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Ragga na live było dużo lepiej :gwizdanie: A gdzie reszta ekipy spotu sobotniego ?
poziek Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Polczynska,pierwsza w nocy,173km/h na 50...czerwony latajacy punkt...zdziwienie...rozmowa...sumowanie punktow...limit punktow przekroczony...wycieczka do bankomatu po 500 zeta...przewietrzenie siwego przed ustawka z amerykancem malika -BEZCENNE
moskal Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 siema ogry To ci Poziek nie poszło . Wczoraj miałeś jazde z Malikiem ?????
Nosfer Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Polczynska,pierwsza w nocy,173km/h na 50...czerwony latajacy punkt...zdziwienie...rozmowa...sumowanie punktow...limit punktow przekroczony...wycieczka do bankomatu po 500 zeta...przewietrzenie siwego przed ustawka z amerykancem malika -BEZCENNE
Rekomendowane odpowiedzi