AndyN Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Audi-VIVA (bo tam serwisowalem auto i dostalem od nich list) rozmawialem z Serwisem typ pwowiedzial ze zmienia sterowniki silnika ale nic wiecej nie chcial powiedziec na jutro sie z nim umówilem. Podobno dotyczy to wielu A4 B6 Spróbuj dowiedzieć się czegoś więcej przy okazji wizyty w Vivie, ok? Ciekawe o co chodzi? Tylko że wtedy c(h)ip robi pa-pa .... ;( ==== Moment, to co oni wymieniają? Sterownik? (fizycznie pudełko) Czy oprogramowanie sterownika? (software)
Nosfer Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Co do Soboty !! Mam nadzieję, że nie będziecie mieli nic przeciwko.. Ale pozwoliłem swojej Kasi, zaprosić kilka dziewczyn od niej z firmy.. :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Mam nadzieję, że nie będziecie mieli nic przeciwko.. Ale pozwoliłem swojej Kasi, zaprosić kilka dziewczyn od niej z firmy.. :gwizdanie: Pytanie zupełnie nie mające sensu ... i kto niby miałby mieć coś przeciwko :polew:
Reggi Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 kilka ile to jest konkretnie ? Sztuka na łeb ..i po dwie pary cycków
Nosfer Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 kilka ile to jest konkretnie ? A widzisz.. Za tamtego "delete`a" Ci nie powiem.. kilka ile to jest konkretnie ? Sztuka na łeb ..i po dwie pary cycków Sztuka na łeb i dwie pary cycków ? I don`t think so.. 4-5 Załatw lepiej jakieś wejściówki.. Bo taką grupą to nas nigdzie nie wpuszczą.. A do klubów (melin) nie wchodzę.. :gwizdanie:
moskal Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Ragga , ale dowaliłeś w temacie Poźka , otworzyłem sobie w innej zakładce ten profil co wrzuciłes , obczaiłem pare innych rzeczy , otwieram ta zakładke i mysle : ki ch*j , jakim cudem mój profil mi sie sam otworzył ?? :polew: :polew: :polew: nie zajarzyłem na początku , ale to nieprawda , ja Poźka tak nie postrzegam :kox: :polew: :polew:
letallec Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Nosfer Napisz jeszcze gdzie pracuje Twoja Kasia, żeby się nie okazało ze to również koleżanki czyjejś żonki. Kiedyś mój koleś wyrwał przełożoną swojej żony gdzieś na mieście. Jak się później spotkali na imprezie firmowej(żona go zabrała), to wiecie jak sie mijali :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Nosfer Napisz jeszcze gdzie pracuje Twoja Kasia, żeby się nie okazało ze to również koleżanki czyjejś żonki. Kiedyś mój koleś wyrwał przełożoną swojej żony gdzieś na mieście. Jak się później spotkali na imprezie firmowej(żona go zabrała), to wiecie jak sie mijali :gwizdanie: Słusznie "Fujitsu-Siemens"
Reggi Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Załatw lepiej jakieś wejściówki.. Zapytam się http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7916447 :kox: :kox:
Aydaho Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Mam nadzieję, że nie będziecie mieli nic przeciwko.. Ale pozwoliłem swojej Kasi, zaprosić kilka dziewczyn od niej z firmy.. :gwizdanie: Pytanie zupełnie nie mające sensu ... i kto niby miałby mieć coś przeciwko :polew: niewiem .. może Poziu
poziek Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 niewiem .. może Poziu maja być wysokie, z ciężkim cyckiem i nie mam nic przeciwko
Aydaho Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 niewiem .. może Poziu maja być wysokie, z ciężkim cyckiem i nie mam nic przeciwko bikini na gładko czy wolisz "brode" do kolan
poziek Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 niewiem .. może Poziu maja być wysokie, z ciężkim cyckiem i nie mam nic przeciwko bikini na gładko czy wolisz "brode" do kolan irokezik...preferuję ładnie dostrzyżonego irokezika
Reggi Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 irokezik...preferuję ładnie dostrzyżonego irokezika Paseczek
moskal Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 http://nasza-klasa.pl/profile/22261436/gallery/19 dla Al'a
Reggi Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 http://nasza-klasa.pl/profile/22261436/gallery/19 dla Al'a http://nasza-klasa.pl/profile/22261436/gallery/35 Ciekawe co jej matka na takie foty :polew: Niezłe półkurwie..widać, że lubi ten sport
poziek Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 podobna do Alby... co do sportu to nie przesadzałbym...to dziecko jeszcze
Rekomendowane odpowiedzi