moskal Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Na ursynowie wiosna 12 minut później I u mnie snieg przy*ebal, ledwo drugi blok widze ale sie ta pogoda pier.li , chyba faktycznie koniec swiata idzie Kolego wyluzuj Po pierwsze żartowałem, chociaż mi się bardzo podobają, a po drugie to nie żadna replika tylko oryginalne felgi audi. Nawet ci podpowiem 4F0 601 025 AF Nie rozumie skąd ta niepotrzebna agresja. Twoje na pewno są fajniejsze Al , przeciez ja żartowałem , boże jacy dzis wszyscy nerwowi , jeszcze nigdy nikomu nie powiedziałem że ma coś brzydkiego w aucie , kwestia gustu, nie bierz tego na poważnie sory
poziek Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Al , przeciez ja żartowałem , boże jacy dzis wszyscy nerwowi , jeszcze nigdy nikomu nie powiedziałem że ma coś brzydkiego w aucie , kwestia gustu, nie bierz tego na poważnie sory Al jest po prostu estetą Mnie tam się czerwona strzała na tych felach bardzo podoba
moskal Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Al jest po prostu estetą Hmm , a nie wygląda mnie sie tez podoba
PIXI Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Wczoraj widziałem live ....zgadzam się z przedmówcami ( fele i ten kolor )...
Al_Capone Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 No to się zarumieniłem Sorry moskal mam dziś nerwówę w pracy. W twoim txt nie było żadnego emotikona więc odebrałem niewłaściwie Dziękuję za cieple słowa P.S. Ale te białe kierunki to już wyczes [br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 17:12_________________________________________________Bananowa młodzież zmienia oblicze :polew:
lukaszr Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Senat uchwalił: kierowcy będą płacić mandat za przekroczenie prędkości już o 5 km/ h od dopuszczalnej na obszarze zabudowanym. Mandat to 50 zł. Takie zmiany do nowelizacji ustawy - Prawo o ruchu drogowym wprowadził Senat. Wcześniej Sejm zaproponował, aby kara nakładana była dopiero po przekroczeniu 10 km/ h - ze względu na możliwość błędu pomiaru fotoradaru. Jednak Senatorowie uważają, że kierowcy nagminnie przekraczaliby dozwoloną prędkość. Za to będą niższe mandaty. Za jazdę w terenie zabudowanym o 11 km/h do 20 km/h szybszą, niż dopuszczalna, kierowca zapłaci 100 zł, czyli o 50 zł mniej, niż proponował Sejm. Przekroczenie prędkości o 21 km/h do 30 km/h to wydatek już 300 zł, za przekroczenie prędkości o 31 km/h do 40 km/h zapłacisz 400 zł, czyli o 100 zł mniej, niż planowano. Natomiast prędkość wyższa o 50 km/h spowoduje, że zapłacisz aż 700 zł. Ustawa wejdzie w życie w połowie tego roku, zaraz gdy zakończy się budowa Automatycznego Centrum Nadzoru nad Ruchem Drogowym. Wówczas kary za przekroczenie prędkości naliczać będzie komputer na podstawie zdjęć, z których sam odczyta dane rejestracyjne pojazdu. Wezwanie do zapłaty automatycznie wyśle właścicielom samochodów. Jeśli właściciel auta zapłaci mandat w ciągu 14 dni od daty odebrania zawiadomienia, wówczas kara będzie obniżona o 20 procent. Centrum będzie działało przy Głównym Inspektoracie Transportu Drogowego.
PIXI Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Al... kuźwa zapomniałem o kierunkach . Co do młodzieży bananowej to
lukaszr Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Nowe radary, ISKRA-1 i RADIS, testowali sochaczewscy policjanci z ruchu drogowego. Urządzeniem można namierzać pojazdy poruszające się w tym samym kierunku co radiowóz, jak i w przeciwnym, a nawet wybierać samochód najszybciej jadący z grupy aut. Nowe radary pozwalają na pomiar nawet z odległości 800 metrów z radiowozu będącego w ruchu. Sochaczewska drogówka otrzymała do testowania nowe radary ISKRA-1 i RADIS. Urządzenia te w znacznym stopniu przewyższają dotychczas używane "suszarki". Poza większym zasięgiem (do 800 m) oraz znacznie mniejszymi wymiarami ich zaletą jest przede wszystkim możliwość wykonywania pomiarów z radiowozu będącego w ruchu. Pojazdy można namierzać zarówno poruszające się w tym samym kierunku, jak i w przeciwnym, co stanowi o wyjątkowości i funkcjonalności tego radaru. Pomiar można wykonywać przez szybę samochodu, wybierać pojazd najszybciej jadący w grupie, a co ważne - niepotrzebne jest dodatkowe źródło zasilania, co z kolei daje możliwość namierzania pojazdu np. z wiaduktu czy innego miejsca dostępnego jedynie dla patroli pieszych. Jego atutem jest także to, że dzięki zastosowaniu nowatorskich rozwiązań jest trudny do wykrycia przez antyradary. Już niedługo kierowcy z "ciężką nogą", będą mogli osobiście przekonać się o zaletach tego urządzenia. Zdaniem naczelnika sekcji ruchu drogowego podkom. Pawła Dubieleckiego to bardzo dobra broń do walki z piratami. W przypadku sprawdzenia się tego radaru na drogach powiatu sochaczewskiego, ISKRY zostaną włączone na stałe w wyposażenie drogówki.
moskal Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Sorry moskal mam dziś nerwówę w pracy. Żeby mi to było ostatni raz , przyrzeknij ku..wa by zamiast suszarek zaczeli drogi robic porzadne
Flyer Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 ku..wa by zamiast suszarek zaczeli drogi robic porzadne Hm... co Ty nie powiesz
A3 Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Lekka przesada że przekroczy się o 5km/h i już mandat...można powiedzieć że licznik w samochodzie pokazywał prędkość prawidłową i nie przyjąć mandatu... A co do tych ,,super" laserowych radarów ostanio namierzyli mnie takim pan podchodzi i mówi przyczyne kontroli i że ma urządzenie najwyższej klasy na którym widać że jechałem prawie dwa razy za szybko ja mówie do pana policjanta wszystko pięknie ładnie ale ja chce zobaczyć legalizacje na ten pana super radar policjant na to czemu o to pytam ja mówie że mam prawo zobaczyli legalizacja na tego typu sprzęty wysiadłem i stoje obok radiowozu pan policjant szuka legalizacji zeszło mu z tym 10 min po czym powiedział że nie ma jej ja mu mówie w takim razie jade bo jeżeli pan nie ma dokumentu na ten radar nie może pan nim kontrolować i gość musiał mnie puścić... To jest dobra metoda pytać się o legalizacje już pare osób pare razy się uratowało dzięki temu tak samo jak nas dogonią tą ich ,,super" naddźwiękową Vectrą też pytajmy o legalizacje...bo to nie jest powiedziane że mają ją na 100% bo jeżeli jej nie mają odjeżdżamy i nie mają prawa nam nic zrobić
lukaszr Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Lekka przesada że przekroczy się o 5km/h i już mandat...można powiedzieć że licznik w samochodzie pokazywał prędkość prawidłową i nie przyjąć mandatu... Żebyś się nie zdziwił - legalizację od fotoradaru też poprosisz jak Ci zrobi zdjęcie z przekroczeniem o 5 km/h ? Poza tym znowu jeździsz dwa razy za szybko
A3 Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Nie no fotka z foto radaru to co innego, ograniczenie było do 50 a na radarze było 91 więc pan policjant jakoś po swojemu wyznaje teorie za szybko...
moro99 Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 panowie rzucita okiem po hilfe mnie http://www.a4-klub.pl/smf/felgi_i_opony/b5_aeb_pytanie_o_felunek-t72461.0.html;new
krzyniek Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 jak nazywa się fachowo ten wyłącznik ze zdjęcia??
Rekomendowane odpowiedzi