poziek Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Kunio fele zmienia, w końcu dobrze robi
Lukas Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Kunio fele zmienia, w końcu dobrze robi ale to ze jak juz nie bedzie lansu :?:
poziek Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 będzie piekne nowe:) nawet mnie podpasowały:)
SebMis Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 no ale to nie byl ten Pozia tylko od Sebmisa i pasil bo Kichol sobie wyrezał 300 Kuniii :one: fajnie jakby do mnie wrócił w skończonym czasie, dacie rade w tym tygodniu załatwić wszystko?
poziek Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 SebMis, to moja wina, bedzie na wtorek.
Kunio Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 zmienie jak RH sprzedam na cosik takiego
SebMis Opublikowano 8 Stycznia 2007 Opublikowano 8 Stycznia 2007 SebMis, to moja wina, bedzie na wtorek. spoko jakoś przeżyje
wojtas-audi Opublikowano 8 Stycznia 2007 Opublikowano 8 Stycznia 2007 mienie jak RH sprzedam na cosik takiego Piekne :one:
spanky Opublikowano 8 Stycznia 2007 Opublikowano 8 Stycznia 2007 mienie jak RH sprzedam na cosik takiego Piekne :one: a mi sie nie podobaja .... :diabelek:
Lukas Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Panowie zeby do Wszystkich dotarło dzisiaj SPOT takze szykowac sie :564:
Norbi Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Panowie zeby do Wszystkich dotarło dzisiaj SPOT takze szykowac sie :564:Where panie szefie ?? Może obok Norbika w Geancie na połczyńskiej Są gokarty i sklep i warsztat Tompsona, cóś se od razu wyrezacie
Lukas Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 wit.s, mozesz nawet i metrem a postkanie w MM na ostrobramskiej :one:
Norbi Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 A jakbym tak Corollą przyjechał :?:Luz jak to WRC to poupalamy [ Dodano: 09-01-2007, 14:22 ] wit.s, mozesz nawet i metrem a postkanie w MM na ostrobramskiej :one:Luki zamorduje dziś osobiście!!
wit.s Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Luz jak to WRC to poupalamy W tej sytuacji na szczęście nie WRC. Parafrazując ono - foch Siostry byłby wieczny (jakoś tak lubi to autko), a jest niewskazany
Lukas Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Luki zamorduje dziś osobiście!! Dobra panowie to Lukasa dzisiaj nie ma na spocie został wydany na niego wyrok :diabel: ale co do gokartow to moglibysmy cos wymyslec i sie zorganizowac (dawno wam dupska nie zloilem :053: ) to moze cos w przyszlym tygodniu :?:
oizdog Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Szkoda że teraz nie można na torwarze sie spocic, media markt bardzo mi nie po drodze, a jeszcze mam koszulke do odebrania
Lukas Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 a jeszcze mam koszulke do odebrania stary ja juz nie wiem czy ta koszulke znajde Szkoda że teraz nie można na torwarze sie spocic tam nie ma ogrzewania o od torwarku to raptem 10 min drogi :one: i tylko dwoje swiatel :one:
Rekomendowane odpowiedzi