Reggi Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Nie doczytales, tam jeszce placa ci $30 :decayed Żyć nie umierać :polew: A jak przyjedziesz do domu to zauważysz, że narzędzia Ci zerdzewiały :laghing2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Dostalem dzis L4, wiec nici ze spota, jade w dom Adaho, wszystkiego najlepszego brachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Dostalem dzis L4, wiec nici ze spota, jade w dom Adaho, wszystkiego najlepszego brachu symulant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 ja tez jade zaraz po zwolnienie symulacja pełną gębą... Ale widzimy sie wieczorem. Musze spełnic moja obietnice o lepszej integracji acha i mam pytanko. Ma ktoś z Was w b5 navi wbudowaną? bo mam tą skrzynke co w kufrze siedzi do której się płyte wrzuca i nie wiem czy to działa. dało by rade u kogos to sprawdzić? bo sam navi nie posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 symulant Nie symulant tylko stymulant. Jedzie na work-and-travel do Szanghaju :polew: [br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 13:32_________________________________________________ bo mam tą skrzynke co w kufrze siedzi Tez mam taka skrzynkę i to jest zmieniarka sidi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 to jest zmieniarka sidi nie nie, nie chodzi o zmieniarke. to bym rozpoznał to jest skrzyneczka wielkości radia 1DIN do navi. Nawet ma napisane NAVI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Musze spełnic moja obietnice o lepszej integracji Zabierasz Nas do Sofii ? Bo jak nie to Desperadosa piję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 raggaman coś wymyślimy. Będzie Pan zadowolony a co do navi to o cos takiego mi chodzi: http://www.allegro.pl/item590798540_czytnik_navi_nawigacji_do_audi.html da rade to u kogoś sprawdzić czy działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pingvin Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Witka, Wszystkiego Shankhajowgo Adaho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 symulant Kurfa... rozgryles mnie 1000 bitow, wstydzilem sie wpasc na zimowkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Krzyniek, Ty gamoniu... Sprawdzimy czy BigHand uważnie czyta każdego posta na forum. Innych też sprawdzimy... EDIT: O ku*wa, wpadka! BigHand jest na forumie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Krzyniek, Ty gamoniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 coś dla lubiących futrzaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Ironia losu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Słuchajcie, czemu mi się wydaje, że dziś jest piątek i zaczynam się opie*dalać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Słuchajcie, czemu mi się wydaje, że dziś jest piątek i zaczynam się opie*dalać?? No bo jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Słuchajcie, czemu mi się wydaje, że dziś jest piątek i zaczynam się opie*dalać?? Słońce świeci i poczułeś luz w pośladach Ja mam tak samo Nic mi się nie chce ..no prawie nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 No bo jest Nawet nie wiesz jaki mi się banan na gębie zrobił jak przeczytałem Twojego posta. :> No ale później Raguś mnie zgasił.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 coś dla lubiących futrzaki A podobno pasek jest trendy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Krzyniek, będziesz? Mam ten złom ... Rozpieprzył mi się po bagażniku ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi