wit.s Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Veni, VVidi, jutro Vici Tablica przybyła, Tablicę zobaczyłem, Tablicę jutro zakładam [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 12:05:01_________________________________________________ Co do sprzęgła to u mnie podobnie jak u kolegów z Audi Club U kogo ?? Jaki Club ? :polew: No chłopak szedł spokojnie, coś się odezwał i nawet nie wie, ze wszedł na minę i już mu nogi urwało
krzyniek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Veni, VVidi, jutro Vici Tablica przybyła, Tablicę zobaczyłem, Tablicę jutro zakładam no to się rozumie ps. " Witek... jedna rata i gotówka" :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 No przecie napisałem kto jest winny.. Echolalię macie ? Łojezu, nie dasz się innym wypowiedzieć.
Kaśka Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Co do sprzęgła to u mnie podobnie jak u kolegów z Audi Club U kogo ?? Jaki Club ? :polew: No chłopak szedł spokojnie, coś się odezwał i nawet nie wie, ze wszedł na minę i już mu nogi urwało :polew:
krzyniek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 a właśnie, zamawiał ktoś z ekipy "warszafskiej" kalendarzyki?
Lukas Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Tablica przybyła, Tablicę zobaczyłem, Tablicę jutro zakładam Witek to w sobote upalamy
poziek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Tablica przybyła, Tablicę zobaczyłem, Tablicę jutro zakładam Witek to w sobote upalamy TYLKO NIE ZA OSTRO....Bo Wiciowi się reumatyzm przybłąka :naughty: :naughty: :naughty:
poziek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Znowu sie zaczyna Okres ochronny po ostatnim jego fochu się skończył
wit.s Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Tablica przybyła, Tablicę zobaczyłem, Tablicę jutro zakładam Witek to w sobote upalamy TYLKO NIE ZA OSTRO....(...) Nie bój się. Lukasowy plastik co prawda Cię łyka nawet jakby ON nalał, ale mój jest spokojniejszy... no co najwyżej na przejściach dla pieszych musisz uważać [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 13:41:29_________________________________________________ Znowu sie zaczyna Okres ochronny po ostatnim jego fochu się skończył [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 13:43:24_________________________________________________ i ogon mu zesztywnieje Działać, nie gadać
poziek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Nie bój się. Lukasowy plastik co prawda Cię łyka nawet jakby ON nalał, ale ja się o Lukasa nie boję tylko o Ciebie, przyjacielu mój jest spokojniejszy... no co najwyżej na przejściach dla pieszych musisz uważać Zamykasz oczy jak przez przejścia przelatujesz czy jak ? :kox: :kox: Wiciu czy dla Ciebie motór w tym wieku nie jest czasem odpowiednikiem Porsche w ręku wyłysiałego 60 latka ? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :polew: :polew: [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 13:44_________________________________________________ 60 latka ? o przepraszam....miało być dziadka
tomaszu Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Na chłopski rozum to Poziek już dawno powinien dostać w czambuł, ale że nie dostał to ja już nie rozumiem tej wojny Poziowiec vs. Witeś...
Flyer Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Yo, Potrzebuje pilnie pozyczyc [na 2-3 dni] lub kupic dystanse 8-12mm [dowolne] z pierscieniem centrujacym. SPRAWA PILNA! Chodzi mi tylko o 2 sztuki. Ktos pomoze?
poziek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Na chłopski rozum to Poziek już dawno powinien dostać w czambuł, ale że nie dostał to ja już nie rozumiem tej wojny Poziowiec vs. Witeś... OK wytłumaczę wam...na drugie mi Witold... :polew: :polew: :polew: :polew:
poziek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Na chłopski rozum to Poziek już dawno powinien dostać w czambuł, ale że nie dostał to ja już nie rozumiem tej wojny Poziowiec vs. Witeś... Poziek ma na forum kilka osób bez których ,, żyć nie może" i uwielbia z nimi rozmawiac Min Witek do nich należy Na pierwszym miejscu zawsze będziesz TY Anno...królowo moich fantazji
tomaszu Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Poziek ma na forum kilka osób bez których ,, żyć nie może" i uwielbia z nimi rozmawiac Min Witek do nich należy No tak, ale ja podziwiam Witka za cierpliwość do "małolata", a jednocześnie dziwię się, że Poziowiec jeszcze nie dostał w czambuł...
wit.s Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Na chłopski rozum to Poziek już dawno powinien dostać w czambuł, ale że nie dostał to ja już nie rozumiem tej wojny Poziowiec vs. Witeś... OK wytłumaczę wam...na drugie mi Witold... :polew: :polew: :polew: :polew: A ja Mi-chau - obydwoje lubimy się obszczekiwać
poziek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 No tak, ale ja podziwiam Witka za cierpliwość do "małolata", a jednocześnie dziwię się, że Poziowiec jeszcze nie dostał w czambuł... przecież Wiciu by sobie rękę zwichnął gdyby wziął zamach...to już nie te lata [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 13:57_________________________________________________ A ja Mi-chau - obydwoje lubimy się obszczekiwać :decayed
wit.s Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Poziek ma na forum kilka osób bez których ,, żyć nie może" i uwielbia z nimi rozmawiac Min Witek do nich należy No tak, ale ja podziwiam Witka za cierpliwość do "małolata", a jednocześnie dziwię się, że Poziowiec jeszcze nie dostał w czambuł... http://kochamniebije.pl/
Rekomendowane odpowiedzi