Italiano Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ja ostatnio kupowałem na wolumenie. W tygodniu też otwarte są tam te sklepy co je sprzedają. Tylko niech weżnie ze sobą oryginalny, inaczej nie dopasuję. A koduje się je na skrzynce odbiorczej. Przynajmniej ja tak mam.
krzyniek Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 panowie pamiętajcie o rolkach dla mnie na jutro dziękuję
lukaszr Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Pozwolę sobie jutro wpaść na spocik Cóż ... skoro musisz ... jakoś to przeżyjemy
Aydaho Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Pozwolę sobie jutro wpaść na spocik wow !! zapraszamy ... to jutro wszyscy na galowo
tomaszu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Oho, jutro będzie krówka, bo nowy przyjeżdża...
spanky Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Pozwolę sobie jutro wpaść na spocik po co ??? nie warto ...
poziek Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Pozwolę sobie jutro wpaść na spocik Zapraszamy Tradycyjnie Torwar 19
Madas Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 no pięknie inspekcja leci Poziek i obstawiłem dobrze co
poziek Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Poziek i obstawiłem dobrze co :tongue4: :tongue4:
Italiano Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 W końcu będziemy upalać coś nowego.
Lukas Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 To raczej nas Prezes bedzie przypalał pewnie ktoś doniósł, że za mało piszemy postów istotnych..... tych o Paniach
spanky Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 To raczej nas Prezes bedzie przypalał pewnie ktoś doniósł, że za mało piszemy postów istotnych..... tych o Paniach Prezes przyjezdza zeby zamknac ten caly burdel ...
Nosfer Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 To raczej nas Prezes bedzie przypalał pewnie ktoś doniósł, że za mało piszemy postów istotnych..... tych o Paniach Twój post nie trzyma się kupy :doh1: Istotnie piszemy o Paniach... Prezes przyjezdza zeby zamknac ten caly burdel ... .. na torwarze :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Prezes przyjezdza zeby zamknac ten caly burdel ... Może byś w końcu chociaż z tej okazji przyjechał na spota mięśniaku i ucałował szanowną dłoń Prezesa - ciągle trzeba uczyć Ciebie kultury i dobrych manier
Flyer Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Pozwolę sobie jutro wpaść na spocik wow !! zapraszamy ... to jutro wszyscy na galowo I znowu beda mnie pytac - ktory to Hugo?
spanky Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Prezes przyjezdza zeby zamknac ten caly burdel ... Może byś w końcu chociaż z tej okazji przyjechał na spota mięśniaku i ucałował szanowną dłoń Prezesa - ciągle trzeba uczyć Ciebie kultury i dobrych manier przyjadę .... zebyście mogli pocałować moją ...
poziek Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Prezes przyjezdza zeby zamknac ten caly burdel ... Może byś w końcu chociaż z tej okazji przyjechał na spota mięśniaku i ucałował szanowną dłoń Prezesa - ciągle trzeba uczyć Ciebie kultury i dobrych manier przyjadę .... zebyście mogli pocałować moją ... Jak przyjedziesz to zarobisz piątaka. Pozwolę ci wypucować felgi w Evo
lukaszr Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 przyjadę .... zebyście mogli pocałować moją ... Tylko ubierz się ładnie i ogarnij jakoś co byś nie wystraszył innych spotowiczów Jak przyjedziesz to zarobisz piątaka. Pozwolę ci wypucować felgi w Evo Odważny jesteś. Ja bym mu nie dał, bo by jeszcze coś popsuł :kox:
spanky Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Jak przyjedziesz to zarobisz piątaka. Pozwolę ci wypucować felgi w Evo nic z tego ... nie bede jutro na Torwarze ...
Rekomendowane odpowiedzi