Lukas Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Poziek ale moglbys nie chwalic ze cos my tutaj ten teges powiedzialem ze jak cos to numer znasz a ja wtedy bede myslal od kogo tu kase pozyczyc :one:
poziek Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Słyszałem, że Żółw będzie szastał groszem
Lukas Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Żółw będzie szastał groszem Zółw to waga ciezka takze wole nie ryzykowac zaduszenia :053: ale Kunio ma ponoc dostac jakis avans tak sie chwalil to moze pomoze :one:
T-żółw Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 a ja wtedy bede myslal od kogo tu kase pozyczyc nie wiem dlaczego ale strasznie mi sie chce śmiać :053: :one: Słyszałem, że Żółw będzie szastał groszem poziu też sie robisz mistrzem ciętej riposty brachu :diabel: Zółw to waga ciezka takze wole nie ryzykowac zaduszenia po maxaxh dajecie chłopaki...mordy moje :564:
ono Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 A ja ostatnio czytałem w necie że ludzie coraz więcej książek czytają ... jak zwykle ściema hihih
Lukas Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Ja tez ostatnio duzo czytam ale Forum A4 :diabel: chyba musze dac ogłoszenie ze szukam SPONSORA na B6 :one:
wit.s Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 A ja ostatnio czytałem w necie że ludzie coraz więcej książek czytają ... A cóż Cię chłopie tak na filozoficzne przemyślenia wzięło :galy: A może Ty pomocy potrzebujesz? Chłopaki. Coś mi się zdaje, ze trzeba się szybko na wódke umówić. Ja nie wiem czy on do Wisły wytrzyma.
Lukas Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 nie no moze poprostu wydoroslal :one: a nie tylko dziwczynki i samochodziki teraz beda ksiazeczki :053:
wit.s Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 nie no moze poprostu wydoroslal No nie gadaj. Jeśli by tak było, to to jest choroba nieuleczalna. Trzeba byłoby go dobić. Nieeeeeeeeee. Nie wygląda mi na tak tragiczny przypadek. Wierzę w niego. ono! Walcz :564: :564: :564: Jesteśmy z Tobą! :one:
Lukas Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Te wit.s na onecie podaja ze zatrzymali wit.Z to jakis twoj ZIOMAL :one:
MDM Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 sorki ze sie wtrace ale kiedy nastepny zlot:). Zgaduje ze we wtorek, tylko pytanie czy sie odbedzie??
wit.s Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Te wit.s na onecie podaja ze zatrzymali wit.Z to jakis twoj ZIOMAL Patrząc na komentarz jednego z onetowców "Wita Ż. jeee wit jest tylko jeden... ~Żelasko, 18.01.2007 13:48 " wychodzi na to, że to właśnie ja tylko pytanie czy sie odbedzie?? A coby się miał nieodbyć :?: :galy: P.S. "nieodbyć" - fajne słowo ;D
Lukas Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 sorki ze sie wtrace ale kiedy nastepny zlot:). Zgaduje ze we wtorek, tylko pytanie czy sie odbedzie?? dokladnie zawsze jest we wtorek i nie ma to tamto zeby nie bylo :564:
MDM Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 sorki ze sie wtrace ale kiedy nastepny zlot:). Zgaduje ze we wtorek, tylko pytanie czy sie odbedzie?? dokladnie zawsze jest we wtorek i nie ma to tamto zeby nie bylo :564: Takiej odpowiedzi oczekiwałem. Jest duza szansa ze sie poraz pierwszy pokażę
spanky Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 sorki ze sie wtrace ale kiedy nastepny zlot:). Zgaduje ze we wtorek, tylko pytanie czy sie odbedzie?? dokladnie zawsze jest we wtorek i nie ma to tamto zeby nie bylo :564: Takiej odpowiedzi oczekiwałem. Jest duza szansa ze sie poraz pierwszy pokażę a ja poraz drugi .... :diabelek:
Norbi Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Nowy kolega i mister Spanky bedzie uuuuu to trza być . Dziś z kolegą ze śląska oglądaliśmy, a raczej On sprawdzał w salonie Porsche S4 G.S. z VTG. Powiem tak, troche do ideału jej brakuje, ale kolega podchodzi do tematu z sercem i napewno bedzie z niej diamencik. Swoją drogą pieknie sie prezentuje S-ka w niebieskim kolorze.
Lukas Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Nowy kolega i mister Spanky bedzie uuuuu to trza być czyli znowu bedzie S4 hmm trzeba to ogłosic to bedzie wiecej ludziow :diabel:
wit.s Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 z odbiorem osobistym na spocie załatwione Noooo...coraz to pojawiać się będą nowi Klubowicze Lukas. Tygrysie
Lukas Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Lukas. Tygrysie daje rade wszystko dla was Chlopaki i specjalnie dla Adasia dobrze ze Klaudia tego nie widzi :diabel:
Rekomendowane odpowiedzi