Kowal Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 robił ktoś polerkę lakieru w wawie? polećcie jakiś zakład. szukam i szukam i nic konkretnego nie widzę. a próbowałeś tu: http://www.smart-plus.pl/ Watpie zeby mial taki budzet Piter polecasz z doświadczenia? Nawet jakbym miał to ich ceny to przegięcie. pytam raczej o coś ok. 400 pln.[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2009' date=' 12:55[/size']_________________________________________________ W Legionowie pod Warszawka kiedyś się dowiadywałem to koszt byl ok 200-300zl. Znajomy mówił ze jest ok warsztat. Ewentualnie jak byś chciał to mogę poszukać do nich numeru i dać namiar. poszukaj jak możesz. jakbys dał radę dopytac znajomego czy robił u nich i jak robią to będę wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutkap Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 robił ktoś polerkę lakieru w wawie? polećcie jakiś zakład. szukam i szukam i nic konkretnego nie widzę. a próbowałeś tu: http://www.smart-plus.pl/ Watpie zeby mial taki budzet Piter polecasz z doświadczenia? Nawet jakbym miał to ich ceny to przegięcie. pytam raczej o coś ok. 400 pln.[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2009' date=' 12:55[/size']_________________________________________________ W Legionowie pod Warszawka kiedyś się dowiadywałem to koszt byl ok 200-300zl. Znajomy mówił ze jest ok warsztat. Ewentualnie jak byś chciał to mogę poszukać do nich numeru i dać namiar. poszukaj jak możesz. jakbys dał radę dopytac znajomego czy robił u nich i jak robią to będę wdzięczny dziś po robocie właśnie jadę do Smarta i zobaczę ile mi wycenia polerkę + czyszczenie. wiem ze ceny są nie za niskie, ale nic innego konkretnego nie widziałem, a oddać do jakiegoś garażu " na zadupiu" bo taniej, to może się potem skończyć wyższymi kosztami. no chyba ze naprawdę masz kogoś zaufanego i wdziałeś jak robi, a nie " kolega, ma kolegę którego kolega robił u znajomego, a ten ......" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Jest wątek o Smart Plus. Z cennikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Piter zgadzam się z Tobą ale jednak 800 pln za polerkę nie dam. Daj znać ile Ci krzykneli Ja znalazłem jeszcze coś takiego http://www.favore.pl/53207_polerowanie-i-zabezpieczenie-lakieru-warszawa-warszawa-mazowieckie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutkap Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Piter zgadzam się z Tobą ale jednak 800 pln za polerkę nie dam. Daj znać ile Ci krzykneli Ja znalazłem jeszcze coś takiego http://www.favore.pl/53207_polerowanie-i-zabezpieczenie-lakieru-warszawa-warszawa-mazowieckie.html oki, wieczorem napisze co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 ry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 hę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 ke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 ? ? Flyer, mógłbyś się wysilić i coś nowego powiedzieć ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zamiast tego klocka ..mogła spać wielka kupa..uzasadniało by to " sru " Ragga, w gównie nie ma co rzeźbić... Klocek to Klocek - odbiór jest prosty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 ? ? Flyer, mógłbyś się wysilić i coś nowego powiedzieć ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 : ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 ? ? Flyer, mógłbyś się wysilić i coś nowego powiedzieć ... ? Zeszliśmy już całkowicie z poziomu naszych "dyskusji" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 ^_^d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Strony trzeba nabijać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 to juz powinny ostrzezenia od zielonego leciec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi