krzyniek Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Lepiej platynowa :> Obczajcie to http://swir.us/najbrzydsze-piersi ej takie rzeczy to do działu "Strefa Grozy" a nie tu psuć nastrój
Oskaro Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Lepiej platynowa :> Obczajcie to http://swir.us/najbrzydsze-piersi ej takie rzeczy to do działu "Strefa Grozy" a nie tu psuć nastrój Obrzygałem klawiature :sick3:
hornet Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Dzisiaj było na czym oko zawiesić Te cycki na koniec tylko spierd...ły piekny obraz
soolek Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 No to na osłodę - tak delikatnie [br]Dopisany: 04 Czerwiec 2009, 23:37_________________________________________________Jeszcze troszeczkę...
MoorPH Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 erotomani gawędziarze.. [br]Dopisany: 04 Czerwiec 2009, 23:45_________________________________________________ Lepiej platynowa :> Obczajcie to http://swir.us/najbrzydsze-piersi Buba teraz to przesadziłeś..
Oskaro Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 zdjecie na poczatek nowego dnia [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 00:01_________________________________________________
malik Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Lepiej platynowa :> Obczajcie to http://swir.us/najbrzydsze-piersi O żesz kuuuuuuuuuuuuuuurwa!!!!! Człowieku miej litość! Apeluje do modów o kropka dla tych, którzy będą wklejać takie fotki!!!!
MoorPH Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Lepiej platynowa :> Obczajcie to http://swir.us/najbrzydsze-piersi O żesz kuuuuuuuuuuuuuuurwa!!!!! Człowieku miej litość! Apeluje do modów o kropka dla tych, którzy będą wklejać takie fotki!!!! Malik. JEstem za.. [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 00:14_________________________________________________[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 00:15_________________________________________________ A moze azjatka?[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 00:18_________________________________________________Albo czekoladke.. [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 00:20_________________________________________________ [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 00:23_________________________________________________
Oskaro Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 czekolada widac ze jest gotowa do akcji
adamooo Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 czekolada to siedzi już tak z tydzień i nikt ją nie chce ciachąć bo skóre ma jak papier ścierny..
MoorPH Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 A tu z koleji mamy fajną gitarę.. [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 00:39_________________________________________________ czekolada to siedzi już tak z tydzień i nikt ją nie chce ciachąć bo skóre ma jak papier ścierny.. Moze i papier ścierny.. Ale ja tam bym sie poświęcił by zobaczyć wszystko "czarno na białym" :>
Oskaro Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 czekolada to siedzi już tak z tydzień i nikt ją nie chce ciachąć bo skóre ma jak papier ścierny.. Moze i papier ścierny.. Ale ja tam bym sie poświęcił by zobaczyć wszystko "czarno na białym" :> A potem przyszedłby jej chlopak - wielki jak kurfa mac czarnuch i pokazalby Ci jak to by było "czarne w bialym"
MoorPH Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Adamoo teraz to pojechałeś po bandzie.. A juz myślalem że tak dobrze będzie mi się spało.. Ale moją faworytką narazie jest gitara.. [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 00:48_________________________________________________
Oskaro Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 A już myślałem że będę spał spokojnie - jak mi Adamoo przyśni ten czarny potwór to nie będę zadowolony [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 00:50_________________________________________________Do jutra - spadam - see ya
malik Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 A tu z koleji mamy fajną gitarę.. Do bani. Zdejmie stanik a cycki *świst* o podłogę!
MoorPH Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Do jutra - spadam - see ya Nara oskaro.. A tu z koleji mamy fajną gitarę.. Do bani. Zdejmie stanik a cycki *świst* o podłogę! Ale mordke ma fajną.. podoba mi się.. Ma w sobie coś.. [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 00:54_________________________________________________Dobra, Malik ide jeszcze zapalić i spadam spać. Nara
moskal Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Bry Wpadam rano do pracy a tu 3 strony ślicznych dupeczek , dziekuje chłopcy za cudne rozpoczęcie dnia. Boże jak ja dzis wpadne po całym tygodniu do domu , jak złapie Paulinke...........mniam
Nosfer Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Mąż i żona w trakcie stosunku. Nagle żona zaczyna: - Ty juz mnie chyba nie kochasz ... - Jak to Cię nie kocham?? Przecież bzykam Cię powolutku, żeby popiół z fajki nie spadł Ci na mordę! _________________________________________________ Moskal - mijaliśmy się wczoraj na zakręcie między Nadarzynem, a Otrębusami (przy tym pałacyku jakiegoś magnata ) Pozdrawiam jechałem Focusem, więc nie mogłeś rozpoznać..
Rekomendowane odpowiedzi