Oskaro Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Koledzy, bedzie ktoś dziś w Promenadzie z Vagiem? Ja bede z VAG'EM - opłaty pobieram w naturze - LACHENMACHEN i jestesmy kwita Oskaro uderzam na spocie do Ciebie, wystaw fakture to zapłaci Ci koleżanka z Koszyc Spoko, oskar jak zwykle będzie miał VAGa i chętnie pomoże Chetnie pozycze - bo jak pomogę to samochod nie odpali Zgłoś się do VAGINA MASTER - Lukaszr
Reggi Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Nie jedzie ktoś przypadkiem przed Wilanów do Legionowa ?
Oskaro Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Nie jedzie ktoś przypadkiem przed Wilanów do Legionowa ? Ja moge Ci zabrac z Wilanowa na spota
Flyer Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 jak ktoś kiedyś napisał " zrobisz mi loda a ja Cię potem za to wydmucham w d.upe " ... taka korporacyjna mądrość - powiedziałbym Ja znam krotsza wersje... Ja cie w dupe, Ty mi loda
moskal Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Nie jedzie ktoś przypadkiem przed Wilanów do Legionowa ? ja jade przez wilanów na Promenade
MoorPH Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Nie jedzie ktoś przypadkiem przed Wilanów do Legionowa ? Ragga jak dotrzesz do centrum albo gdzies to moge cie zabrac do LWO a potem na spota polecimy.. ja o 17 koncze prace na mokotowie
Nosfer Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Pytanie za 100 punktów - Kim jest Janusz Kamiński
MoorPH Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Pytanie za 100 punktów - Kim jest Janusz Kamiński http://pl.wikipedia.org/wiki/Janusz_Kami%C5%84ski [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 16:11_________________________________________________Albo właściciel firmy AutoSzkoła http://twojajazda.com.pl/
Nosfer Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Nie ten.. Tego to bym sobie znalazł. Ten, który jest na górze stopki każdej strony klubowej Auto Szkoła - Janusz Kamiński Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks | Sitemap Carbon template created by Piotr (Malik) & £ukasz (Lukaszr) Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS! Strona wygenerowana w 0.497 sekund z 33 zapytaniami.
MoorPH Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 A Tila mogła juz założyć inny ten stanik, ten mi sie nie podoba ;p
.i.KALI.i. Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 na al. Legionów zakłada się sekwencja LPG to 2 ulice ode mnie zakładasz zapewne przy sklepie NINA. a 2 ulice w strone cmentarza (stojąc przodem do sklepu to w lewo) i skręcasz do mnie
Flyer Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 No Adamooo widać gustuje w ciemnych Ma juz przesyt jasnych?
poziek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 No Adamooo widać gustuje w ciemnych Ma juz przesyt jasnych? NIE...raczej nic się nie zmieniło w tej materii :polew:
soolek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Dzisiaj na spota to wpław, czy łodką ...
Norbi Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 To jest w ogóle ?? Przecież wymiecie ich tam z tego parkingu Ajdahołu będziesz musiał mła wybaczyć, ale nawet nie mam jak bemwe wystawić na szos, bo mi prunt zabrali i brama nie działa
Flyer Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 To jest w ogóle ?? Przecież wymiecie ich tam z tego parkingu Ajdahołu będziesz musiał mła wybaczyć, ale nawet nie mam jak bemwe wystawić na szos, bo mi prunt zabrali i brama nie działa To jak prundu nie ma, a cos sie stanie i bedziesz musial nagle wyskoczyc z chalupy - to tylko przez plot?
Rekomendowane odpowiedzi