Alona Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 chłopaki na jakieś ulicy na ursynowie jest ta słynna myjnia samoobsługowa?? :kox: :kox:
moskal Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Nie dzięki tylko 50 zeta .... no nie , 50 pln dałem już za łańcuch , jak dam specowi 50 pln to wjdzie juz 100 pln. a nowy łańcuch 115 pln , więc ch.uj nie interes [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2009, 18:19_________________________________________________ chłopaki na jakieś ulicy na ursynowie jest ta słynna myjnia samoobsługowa?? :kox: :kox: \ chcesz wypucować fure w stolycy żeby sie wylansować na Promce ??
Alona Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Nie dzięki tylko 50 zeta .... no nie , 50 pln dałem już za łańcuch , jak dam specowi 50 pln to wjdzie juz 100 pln. a nowy łańcuch 115 pln , więc ch.uj nie interes [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2009, 18:19_________________________________________________ chłopaki na jakieś ulicy na ursynowie jest ta słynna myjnia samoobsługowa?? :kox: :kox: \ chcesz wypucować fure w stolycy żeby sie wylansować na Promce ?? chce wypucować, bo jest tak brudna ze masakra
moskal Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 chce wypucować, bo jest tak brudna ze masakra nie pucuj bo sie bedziesz za bardzo wyróżniać tam same brudasy bedą
Alona Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 dzieki za spota!!!! :hi: :kox: milusie chłopaki z Was :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 milusie chłopaki z Was :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ja sie dzis zakochalem na spocie... w Bullitcie
.i.KALI.i. Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 kolejny udany spocik. dzięki Alonie nie było gej party A mówiłem, że chory jestem. 39.2, gardło, katar i ogolny brak sily na cokolwiek. Klima jest zdradliwa.... grrrr.. Ale juz dawka końska leków przyjęta i czekamy na efekty teraz... oby szybko działało
Reggi Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Wódą się przelac i okład z młodych piersi
ono Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 milusie chłopaki z Was gwizdanie gwizdanie gwizdanie Oj wiemy wiemy Ja sie dzis zakochalem na spocie... w Bullitcie decayed No widziałem że sie przytulasz z tyłu ,hyhyhy
oZiX Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 koledzy którędy najlepiej rano tak 9-10 wlatywać do Warszawy z Radomia żeby na Pragę dojechać w miarę spokojnie??
Aydaho Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 No widziałem że sie przytulasz z tyłu ,hyhyhy jak plecy nie bola znaczy ze jest OK
moskal Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Bry Panowie Wódą się przelac i okład z młodych piersi ćwiartka spirytu , sok z dwóch cytryn , cztery łyżki miodu , 150ml wody. wymieszać , wypić , położyć się (wcześniej sie wykąpać) na drugi dzień zdrów jak ryba tylko kacyk delikatny [br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 06:26_________________________________________________ koledzy którędy najlepiej rano tak 9-10 wlatywać do Warszawy z Radomia żeby na Pragę dojechać w miarę spokojnie?? o tej porze to wszędzie jest zaje.bane
malik Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 koledzy którędy najlepiej rano tak 9-10 wlatywać do Warszawy z Radomia żeby na Pragę dojechać w miarę spokojnie?? Korytarzem powietrznym UL621 albo UP851. Przy wschodnim wietrze będziesz miał spokój bo wszystkie pasażerskie lądują wtedy od Ursynowa. bry
moskal Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Przy wschodnim wietrze będziesz miał spokój bo wszystkie pasażerskie lądują wtedy od Ursynowa. dobra dobra ale weź sie o tej porze przewal z okęcia na prage
Nosfer Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 sru through dzieki za spota!!!! :hi: Dzięki za odwiedziny.. Koleżanka dała radę na zakupach ? Bo jak poszła w długą, to jak wyjeżdżałem jeszcze nie wróciła..
oZiX Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 koledzy którędy najlepiej rano tak 9-10 wlatywać do Warszawy z Radomia żeby na Pragę dojechać w miarę spokojnie?? Korytarzem powietrznym UL621 albo UP851. Przy wschodnim wietrze będziesz miał spokój bo wszystkie pasażerskie lądują wtedy od Ursynowa. bry no to idę montować skrzydła do mojego wagena [;piaseczno bardzo zaju?
Rekomendowane odpowiedzi