Norbi Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Przerabiałem to samo w eSie, palnikiem dało rade, wahacze w miare świeże do wymiany, teraz mam bemewe a tam śruby ze złota są i problemu nie ma
Aydaho Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 http://nasza-klasa.pl/profile/27254711/gallery/album/2/3 to Twoja żona ????????? :kox:
Flyer Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 http://nasza-klasa.pl/profile/27254711/gallery/album/2/3 to Twoja żona ????????? :kox: No, to Dżenifer Adriana, jeszcze jej nie znasz?
Nosfer Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Mechanik skapitulował, powiedział, że może wziąć palnik, ale trzeba będzie wymienić wahacze.. No więc teraz zakłada mi spowrotem prawą stronę i wyjeżdzam dzisiaj z wkurwem i na rozje*anym zawieszeniu :wallbash: :wallbash: no to chu.jnia Przerabiałem to samo w eSie, palnikiem dało rade, wahacze w miare świeże do wymiany, teraz mam bemewe a tam śruby ze złota są i problemu nie ma I w piz*u :thumbdown: pojade jeszcze do innego, jak będzie to samo to będziemy palić..
moskal Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Moskal i jak się to skończyło w końcu ? skończyło się : 1. palnik 2. woda 3. młot tzw "Julian" waga 5kg pojade jeszcze do innego, jak będzie to samo to będziemy palić.. inaczej sie nie da , tylko niech ci przesmaruje potem jakimś konkretnym smarem te śruby żebyś za rok znowu nie miał problemów
Nosfer Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Dobra.. tak czy siak pojade do innego.. Ten mnie już wystarczająco wkurwił z rana..
pablo666 Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 ja nie Vag-owałem tego nigdy, a ostatnio nie bardzo mam jak pojawiać się na spotach, na Vag-owaniu nie znam się zupełnie, więc wole się sam nie dotykać - więcej szkody niż pożytku może z tego wyniknąć
moskal Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 teraz mam bemewe naprawde nie masz sie czym chwalić , nie jest to powód do dumy :kox: :polew:
Buba Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 ciekawe kiedy do eSy wroci. wszyscy sie ciesza i takie pozytywne opinie sa o tym be em wu :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 teraz mam bemewe naprawde nie masz sie czym chwalić , nie jest to powód do dumy :kox: :polew:
Norbi Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 teraz mam bemewe naprawde nie masz sie czym chwalić , nie jest to powód do dumy :kox: :polew:
Aydaho Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 teraz mam bemewe naprawde nie masz sie czym chwalić , nie jest to powód do dumy :kox: :polew: chyba właśnie tego chciał
Norbi Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Ale cipki Wy moje pociesze Was,żed podkładka pod rejestrację to A4 klub
Italiano Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Wóda kupiona ? TAK Laski zamówione ? TAK Ją biorę na zlot! http://nasza-klasa.pl/profile/27254711/gallery/album/2/3 Żony w domach ? TAK Ogólnie jestem na TAK
Aydaho Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Ale cipki Wy moje pociesze Was,żed podkładka pod rejestrację to A4 klub sponsored by ................ ???
PARAF Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 No ostatnim spociku w Promenadzie (07.07.2009) jeden z klubowiczów (czerwone B5 1,8T nr.rej. WM XXXXX) uświadomił mi, że przez klimatronik też można diagnozować Odezwij się stary na PW, bo mam do ciebie kilka pytań odnośnie LPG. Poooooooooooooooooooozdro.
Norbi Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Ale cipki Wy moje pociesze Was,żed podkładka pod rejestrację to A4 klub sponsored by ................ ??? baj Ajdahołu ofkors, senkju szefuńciu
moskal Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Ale cipki Wy moje pociesze Was,żed podkładka pod rejestrację to A4 klub no , wybroniłeś sie chłopaku
Aydaho Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Ale cipki Wy moje pociesze Was,żed podkładka pod rejestrację to A4 klub sponsored by ................ ??? baj Ajdahołu ofkors, senkju szefuńciu loj żartujem przeca
pablo666 Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 który to potracił niewidomego na Ursynowie - przyznać się ???
Rekomendowane odpowiedzi