Oskaro Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 nad czym bardzo ubolewam ;( Chyba wyślemy do Ciebie Wojtka... z teściową i jego starą - ona była chętna - gdyby nie Wojtek to byśmy ją gruppen w dupen pojechali Ale Oniak tylko paluszkiem No proste
Oskaro Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Bo w pupe to nie zdrada i pałka też ale w gumie
Korzeń Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Bo w pupe to nie zdrada i pałka też ale w gumie Ale to nie to! Albo inaczej, wole beeez
Oskaro Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Bo w pupe to nie zdrada i pałka też ale w gumie Ale to nie to! Albo inaczej, wole beeez Wojtek pewnie by się zgodził
Kaśka Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Mam tylko jedno pytanie czy ze stołu w sobotę to ja zeszłam sama czy ktoś mi kazał???? :mysli:
Oskaro Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Mam tylko jedno pytanie czy ze stołu w sobotę to ja zeszłam sama czy ktoś mi kazał???? :mysli: Mhhh - ciezka sprawa - nie mam pojecia - piosenka sie nie skonczyla i zostalem na stole sam
Aydaho Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Mam tylko jedno pytanie czy ze stołu w sobotę to ja zeszłam sama czy ktoś mi kazał???? :mysli: podejrzewam, że to chłodne spojrzenie Przema Cię sprowadziło próbowałem podobnie zrobić z Oskaro ale sam dał rade
Kaśka Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Mam tylko jedno pytanie czy ze stołu w sobotę to ja zeszłam sama czy ktoś mi kazał???? :mysli: podejrzewam, że to chłodne spojrzenie Przema Cię sprowadziło próbowałem podobnie zrobić z Oskaro ale sam dał rade Ale Przema tam nie było.
Oskaro Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Mam tylko jedno pytanie czy ze stołu w sobotę to ja zeszłam sama czy ktoś mi kazał???? :mysli: podejrzewam, że to chłodne spojrzenie Przema Cię sprowadziło próbowałem podobnie zrobić z Oskaro ale sam dał rade Ale Przema tam nie było. Oj był :>
Kaśka Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Mam tylko jedno pytanie czy ze stołu w sobotę to ja zeszłam sama czy ktoś mi kazał???? :mysli: podejrzewam, że to chłodne spojrzenie Przema Cię sprowadziło próbowałem podobnie zrobić z Oskaro ale sam dał rade Ale Przema tam nie było. Oj był :> Potwierdził ten fakt i powiedział jeszcze, że zeszłam sama żeby coś zjeść.
Italiano Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Z tego co pamiętam, to stół mało co się nie rozleciał. I zleciała sałatka na ziemię :gwizdanie:
Oskaro Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Uj z sałatką ,ale wódka mi sie rozlała , Czyli było z przytupem :polew: A jak - na grubo
kokos Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 postaramy sie jutro dojechac,wez jutro lapka,foty mam na pendrivie
Oskaro Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 postaramy sie jutro dojechac,wez jutro lapka,foty mam na pendrivie za***iście - laptop bedzie ready !!!
AndyN Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 postaramy sie jutro dojechac,wez jutro lapka,foty mam na pendrivie Kokos będzie miał laptop na spocie, będzie VAGował Ustawiać się w kolejce
Rekomendowane odpowiedzi