poziek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 masz jakieś spy photos ? wielkiej białej du.py Aydaha ??? bardziej liczyłem na jakies opalone ciałka świń
Italiano Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Nie wiedziałem że lubisz męskie tyłki.
poziek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Nie wiedziałem że lubisz męskie tyłki. Ty kozi bobku...mówię o ciałkach swiń potocznie zwanych półkurwiami czytaj dupeczek/laseczek... Coś Adrian ostatnio tracisz testosteron :naughty: :naughty:
.i.KALI.i. Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 i ja bede wcześniej. jade po robocie tylko na myjke na BP i wjeżdzam na góre
Flyer Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 bardziej liczyłem na jakies opalone ciałka świń Bylem w tym roku pare dni w Łebie, oj... rzadko bylo na czym oko zawiesic :gwizdanie: :gwizdanie:
Italiano Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Coś Adrian ostatnio tracisz testosteron :naughty: :naughty: Zbieram zapasy na wyjazd
migdalek1985 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 See ya at SPOT girls Make your make-up pussy. Czy jest McDonald's w promenadzie? [br]Dopisany: 04 Sierpień 2009, 17:06_________________________________________________ bardziej liczyłem na jakies opalone ciałka świń Bylem w tym roku pare dni w Łebie, oj... rzadko bylo na czym oko zawiesic :gwizdanie: :gwizdanie: Bo Łebe ze stocznią Gdańską pomyliłeś
krzyniek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 See ya at SPOT girls Make your make-up pussy. Czy jest McDonald's w promenadzie? jest kFC mac jest obok promenady za następnym skrzyżowaniem
moskal Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Czy jest McDonald's w promenadzie? kejefsi
Aydaho Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 bardziej liczyłem na jakies opalone ciałka świń Bylem w tym roku pare dni w Łebie, oj... rzadko bylo na czym oko zawiesic :gwizdanie: :gwizdanie: Yo cyce !! a ja właśnie w Dębkach jestem i jest ...oooj gorąco ale w pełnym łańcuchu + kaganiec więc co najwyżej....paluszkiem
Weekendowy Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Przed nakładaniem Natural Shine dobrze jest przetrzeć deskę żeby było jak najmniej kurzu - jeżeli używasz środka pierwszy raz to najlepiej proces przeprowadzić dwukrotnie z odstępem 24h. Przed zastosowanie Natural Shine umyłem deskę na mokro, więc kurzu raczej nie było. Na pewno operację powtórzę, ale nawet po jednym razie efekt jest widoczny. Wiadomo, idealnie nie jest, ale widać różnicę. JaroD
MoorPH Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Jak tam spot? Oj grubo było.. Kupa ludzi w sumie ok 25 audików i 2 mustangi. A jutro wóda u Kaliego
poziek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Jak tam spot? Na Torwarze jak zawsze za***iście...Były auta po kompleksowym detailingu i stawały centralnie pod drzewami...lasek naliczyłem z 15, świetne suczki
Weekendowy Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Jak tam spot? Spot jak to spot. 5 aut na krzyż, koleś w skoksowanym audi (podobno jakieś hamerykańskie specyfiki) i 2 skody fabie. Tabuny lasek zachwyconych autami z pierścieniami - bo się z małżeństwem kojarzy ;-) No i do tego stado kolesi patrzących jak inny koleś poleruje maskę B5 w świetle górniczej lampki. Typowo... JaroD Na potwierdzenie:
MoorPH Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 J.a.r.o.D Kiedy żeś mnie tam złapał?? nawet nie widzialem kiedy robiłeś tą fote.. Pewnie jeszcze przed 19 jak poszlismy do kejefsi..
Flyer Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 ...a czyja ta srebrna b6? pewnie jakis krawaciarz... i zeby taniej bylo, to z usa sE sprowadzil...
Weekendowy Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 J.a.r.o.D Kiedy żeś mnie tam złapał?? nawet nie widzialem kiedy robiłeś tą fote.. Pewnie jeszcze przed 19 jak poszlismy do kejefsi.. Zgadza się. Auto miałem umyte, wiec dobra okazja by uwiecznić ten moment. A że ręka niepewna i niecelna to się inne furaki załapały JaroD
MoorPH Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 J.a.r.o.D Kiedy żeś mnie tam złapał?? nawet nie widzialem kiedy robiłeś tą fote.. Pewnie jeszcze przed 19 jak poszlismy do kejefsi.. Zgadza się. Auto miałem umyte, wiec dobra okazja by uwiecznić ten moment. A że ręka niepewna i niecelna to się inne furaki załapały JaroD Dobrze że chociaż szybki umyłem.. Trzeba było mówić.. W bagażniku mam d60 i statyw.
PARAF Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Witam! Panowie, może któryś z Was wie, gdzie w Wawie mogę kupić żarówy do kierunków OSRAM DIADEM albo ich odpowiedniki PHILIPSa? Allegro odpada, bo ostatnio rozpętałem wojnę na poczcie a mój pies pogryzł osiedlowego listonosza ...i dobrze mu tak, bo pajac zamiast użyć domofonu i sprawdzić czy odbiorca jest w domu - to od razu nieczytelnie wypisywał awizo i wrzucał do skrzynki... ...a te dziewczyny powinny pracować w polskiej "drogówce", zamiast tych panów którzy ostatnio zadawali mi pytanie: "A dokąd się pan tak spieszy panie kierowco?" Pozdr.[br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 01:46_________________________________________________moskal, a smyczy to ja nadal nie odebrałem... ;(
Rekomendowane odpowiedzi