Oskaro Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 ...a czyja ta srebrna b6? pewnie jakis krawaciarz... i zeby taniej bylo, to z usa sE sprowadzil... :kox: to jakis kozak z Mokotowa
AndyN Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Na Torwarze jak zawsze za***iście...Były auta po kompleksowym detailingu i stawały centralnie pod drzewami...lasek naliczyłem z 15, świetne suczki Zdjęcie?
moskal Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 to Audi A2 ?? :kox: takie jakieś węskie to jakis kozak z Mokotowa na Mokotowie niema kozaków moskal, a smyczy to ja nadal nie odebrałem... ;( wyśle Ci drugą i ide rozpętać wojne na poczcie bo mam yebane potwierdzenia
Norbi Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 bry pierwszy raz przedmoskalem tosz to szłok
Nosfer Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Siema Fajfusy hehe.. może Moskalitowi wczoraj w końcu się poszczęściło .. I przez to zaspał trochę..
poziek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Siema Fajfusy hehe.. może Moskalitowi wczoraj w końcu się poszczęściło .. I przez to zaspał trochę.. a co zawitał po miesiącu do domu ? czy nową tubkę durexa play kupił ?
AndyN Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 www.evodoslubu.pl ==== Dla chętnych kawalerów z klubu zniżka?
poziek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 www.evodoslubu.pl ==== Dla chętnych kawalerów z klubu zniżka? Ty masz pecha :naughty:[br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 09:33_________________________________________________ grunt to pomysłowość szejku z Józefowa :tongue4:
moskal Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 pierwszy raz przedmoskalem tosz to szłok nie nie nie , kolego zerknij wyżej , pierwszego posta puściłem 7:40 a ty 8:38 nigdy nie bedziecie szybsi :polew: :polew: :polew: hehe.. może Moskalitowi wczoraj w końcu się poszczęściło .. I przez to zaspał trochę.. byłem paździerza w Błoniu oglądać a co zawitał po miesiącu do domu ? Poziu jestem na L4 , mam to na codzień i do oporu :kox: :kox:
ono Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 grunt to pomysłowość Nooooo ,to tylko pogratulować .
poziek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 grunt to pomysłowość Nooooo ,to tylko pogratulować .
Flyer Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Evo do slubu to spoko pomysl, bo zaloze sie, ze beda chetni... no i pieniadze z tego sa tez fajne.
moskal Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Evo do slubu to spoko pomysl, bo zaloze sie, ze beda chetni... no i pieniadze z tego sa tez fajne. tylko szofer nie teges :kox: :kox:[br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 09:53_________________________________________________chopy pomóżta http://www.a4-klub.pl/smf/b5_aeb_co_sadzicie_o_tym_struclu-t90472.0.html
Flyer Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Evo do slubu to spoko pomysl, bo zaloze sie, ze beda chetni... no i pieniadze z tego sa tez fajne. tylko szofer nie teges :kox: :kox: No wlasnie... w dresie :kox:
Rekomendowane odpowiedzi