MoorPH Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 wszystkim To sie nie liczy toż to przecież noc jeszcze.. wszystkim [br]Dopisany: 07 Sierpień 2009, 06:26_________________________________________________ Będziemy pili przez skypa?
moskal Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 żeście sie chłopaki zerwali z łóżek , specjalnie żeby mnie wyprzedzić ?? :D :D :D :D [br]Dopisany: 07 Sierpień 2009, 07:06_________________________________________________ wszystkim a ty co , na dorsza idziesz ??? :polew: :kox:
Weekendowy Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 żeście sie chłopaki zerwali z łóżek , specjalnie żeby mnie wyprzedzić ?? :D :D :D :D Lud pracujący wstaje wcześnie, ku chwale budżetu ;-) A poza tym kto rano wstaje.. ten ma weekend szybciej JaroD
MoorPH Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Bry Dzisiaj wiekszość spi Śpi bo piątek, i trzeba przed imprezą wypocząć..[br]Dopisany: 07 Sierpień 2009, 08:20_________________________________________________ żeście sie chłopaki zerwali z łóżek , specjalnie żeby mnie wyprzedzić ?? :D :D :D :D Lud pracujący wstaje wcześnie, ku chwale budżetu ;-) A poza tym kto rano wstaje.. ten ma weekend szybciej JaroD zgadzam się z Tobą..[br]Dopisany: 07 Sierpień 2009, 08:22_________________________________________________Adrian, może na wtorek będę miał CD o którym rozmawialiśmy na spocie we wtorek..
Nosfer Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Ale mam zapierdol w robocie.. ło-ho-ho-ho Nie ma to jak się dobrze wprowadzić w weekend
Pingvin Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zaraz ruszamy po padake 1.8T To powodzenia, ciekawe czy coś z tego będzie...
Kowal Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 siema panowie piątek, tygodnia koniec i początek
Korzeń Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 siema panowie piątek, tygodnia koniec i początek Na tarczy kilka minut po dziewiątej
Kowal Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 zaczynają się przygotowania do wykopek na skrzyżowaniu Łopuszańskiej i Jerozolimskich tuż przed moją pracą niedługo będzie tu meksyk
.i.KALI.i. Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 dzieeendoooobryy baaaardzooo sie rozchorowalem sie, ale konska dawka antybiotyku + żołądkowa gorzka dają rade Dzisiaj trzeba bedzie sie znowu podleczyc. Ktoś chętny? moze Ursus? aaa i odbieram eSe dzisiaj także uważajcie wieczorkiem na rodzinne kombi 1.6 bo dawno nie jeździlem i chyba cały zbiornik wciągne w 2 godziny
MRoger Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Telewizja kłamie :> Trochę efektów specjalnych na weekend
MoorPH Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Telewizja kłamie :> Trochę efektów specjalnych na weekend Ładne mi troche..
Reggi Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 a ty co , na dorsza idziesz ??? :polew: :kox: Adrian uwielbia zapach portu o poranku Zaraz ruszamy po padake 1.8T Kurwwa..tylko kupcie coś z klimatyzacyją ..niech Moskaloto użyje odrobinę luksusu
MoorPH Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Kurwwa..tylko kupcie coś z klimatyzacyją ..niech Moskaloto użyje odrobinę luksusu A niech sie kur** smaży w ogniu piekielnym
Flyer Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Ja w tygodniu zawsze chetnie No to moze być np. poniedzialek ? A moze byc sroda? W poniedzialek nie dam rady ...ale mnie dzis gwalci kac
Reggi Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Kurwwa..tylko kupcie coś z klimatyzacyją ..niech Moskaloto użyje odrobinę luksusu A niech sie kur** smaży w ogniu piekielnym Że niby znowu szyberdach, 35 stopni i korek przed Pruszkowem ?
Nosfer Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Szyber nic nie daje.. Otwarte okna tez nie.. Włączanie nawiewów to samobójstwo.. A najgorsze z tego jest nagrzana tapicerka i deska rozdzielcza, która oddaje ciepło przez następne kilka godzin..
Rekomendowane odpowiedzi