Al_Capone Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 gadalem z nim. pier**li audi bo ma rower. A lato jest od pedałowania
Nosfer Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Ten to sobie porządnie jaja poobciera o to siodlo :no:
Al_Capone Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 wazelinka i po klopocie. A jak nie zuzyje calej na rowerze to i znajdzie sie inne zastosowanie
Korzeń Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 [br]Dopisany: 10 Sierpień 2009, 09:57_________________________________________________http://www.tvn24.pl/-1,1613860,0,1,weekend-smierci-zmarlo-ranne-w-wypadku-niemowle,wiadomosc.html[br] http://www.tygodnik.siedlecki.pl/t6389-tragedia.pod.przesmykami.htm :shocked:
PIXI Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Al może takie ??? smaruj dupcie wazeliną - bedziem orać ( chyba jakoś tak ) :polew: wszystkich
PARAF Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 http://www.kimoto.pl/xenon.html Czy jest sens brać u nich zestawik HID? Sorry jesli P.S.: Zamiast wazelinki, może Durex PLAY...?
Nosfer Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 kup sobie HID-a na allegro, duzy wybór. Przetwornice "slim" wejdą Ci pod lampę i nic nie będzie widać. Te Hidy to Hidy jak każde Hidy. A żarniki w dodatku są w plastikowe. Poszukaj takich tylko z metalowym "cokołem" montażowym.. czy jak to tam nazwać.. P.S.: Zamiast wazelinki, może Durex PLAY...? Moze być.
moskal Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 cześc , jestem tu nowy , niedawno kupiłem sobie audi , bedzie ktoś jutro w Promenadzie z Vagiem ?? chciałem sprawdzić auto czy nie bite
Korzeń Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 cześc , jestem tu nowy , niedawno kupiłem sobie audi , bedzie ktoś jutro w Promenadzie z Vagiem ?? chciałem sprawdzić auto czy nie bite nie potrzebnie się witasz, przyjedz na spota, każ bobrowi zrobić logi a później możesz się zawijać do domu i tak więcej nie będzie Cie w promce
moskal Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 nie potrzebnie się witasz, przyjedz na spota, każ bobrowi zrobić logi a później możesz się zawijać do domu i tak więcej nie będzie Cie w promce i bądź tu kur.wa uprzejmy
Al_Capone Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 a gdyby sie boberek ociagal to go opierdol, ze jest nie kolezenkski
Nosfer Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 cześc , jestem tu nowy , niedawno kupiłem sobie audi , bedzie ktoś jutro w Promenadzie z Vagiem ?? chciałem sprawdzić auto czy nie bite Cześć, Ale masz głupiego nicka..
moskal Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Cześć, Ale masz głupiego nicka.. jestem 30-tysiecznym użytkownikiem i dostałem od zarządu klubowicza a gdyby sie boberek ociagal to go opierdol, ze jest nie kolezenkski bede go najwyżej wołał : Bobeeeer , Bobeeer[br]Dopisany: 10 Sierpień 2009, 17:21_________________________________________________ Tylko mnie z moskalem nie pomylcie. Bo ja bede sedanem z tego co wiem to moskal jest ładniejszy [br]Dopisany: 10 Sierpień 2009, 17:29_________________________________________________ Wybieram się w tym miesiącu an chip do Rogala. Chętni na gruppenchip? Moskal? najpierw musze ogarnąć auto żeby chociaż wygądało na 1.8T , ale do Rogala sie wybiore , mam nadzieje ze jeszcze w tym roku. [br]Dopisany: 10 Sierpień 2009, 17:32_________________________________________________ Jutro wpadniesz sowim , czy przyjedziesz z kolegą w srebrnym sedanie WGM...? bede osobiście , wypatruj sraczkowatej parówy na piętnastkach
moskal Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 A rogal podobno nie tyka benzyn tyka tyka , wiem z pewnego źródła ze kupił octavie 1.8T 150KM i robił testy. na sofcie wyszło 210 kucy :naughty: :naughty:
Korzeń Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Mozesz zmienic juz podpis i fote KS Toruń może zostać, dzieciak też
moskal Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Mozesz zmienic juz podpis i fote KS Toruń może zostać, dzieciak też sentyment. moskal masz wp***dol :naughty: Chłopcze , jeden tak mówił i teraz ma 1 listopada święto :naughty: :naughty:
PARAF Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 kup sobie HID-a na allegro, duzy wybór. Przetwornice "slim" wejdą Ci pod lampę i nic nie będzie widać. Te Hidy to Hidy jak każde Hidy. A żarniki w dodatku są w plastikowe. Poszukaj takich tylko z metalowym "cokołem" montażowym.. czy jak to tam nazwać.. P.S.: Zamiast wazelinki, może Durex PLAY...? Moze być. Lookałem po Allegro i nie widziałem HID'ów z tym metalowym elementem montażowym... Dajcie link (może byc na PW) z takimi HID'ami - jak ktoś znajdzie... Moskal - nie nazywaj swojego nowego zakupu "parówą". Może ona jeździ na 15", ale to P.S.: Zapakuj moją smyczkę. Bo przecież być klubowiczem i nie posiadać klubowej smyczy to wstyd... Aha! I jeszcze jedna specjalna emotka dla Moskal'a
.i.KALI.i. Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 sieeemankooo moskal jako swieżak z nowym autem musisz koniecznie flaszki przywieźć w ilości odpowiadającej poniższemu wzorowi: (0.5 żołądkowej + 1 L coca-coli)x liczba uczestników spota :naughty: aaa wogóle tak sobie dzisiaj poobczajałem i stwiedziłem, ze INNA to mega za***ista laska. Idealnie mój typ Kochałbym ją :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi