wit.s Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 wrzucać foty maseratti Czyżbym jednak był
PIXI Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Nie Kolego Wit.s maseratti kebaby przyjechali :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Jak nie jestem rasistą to tak powiem: KEBABY !! Szkoda, że nie wszyscy widzieli jak chłopaczyny ze swoimi chłopakami wracali do samochodu... Lans pełną gębą Foty wrzuci się na raty..
moskal Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 wrzucać foty maseratti Maserati to ch.uj , byście widzieli jak ci kolesie nim odjeżdżali. niestety umiejetności zero , kierownik potrafił tylko przygazić na wciśniętym sprzęgle. chyba po to żeby mu sie na LPG przerzuciło :polew: Czyżbym jednak był nie Wiciu , oni byli o wieeele młodsi
PIXI Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Moskal masz rację - widziałem szkoda że w słup nie zaje**bali ale byłby ubaw - kebab na otro Nosfer a którzy to chłopaki
wit.s Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Nie Kolego Wit.s maseratti kebaby przyjechali :gwizdanie: Świat stanął na krawędzi: Kebab Maserati akurat *rwa do Promki przyjechał. Bo to *rwa najlepsze miejsce na spoty. Malik im powiedział, że jest super, bo do kibla blisko, jest szama, z drzew syf nie leci, a widoki, to ho ho. No i se przyjechali ...[br]Dopisany: 11 Sierpień 2009, 23:20:39_________________________________________________ (...) nie Wiciu , oni byli o wieeele młodsi To musiały być jakieś dzieciaki za młode nawet na prawo jazdy
Nosfer Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Nie Kolego Wit.s maseratti kebaby przyjechali :gwizdanie: Świat stanął na krawędzi: Kebab Maserati akurat *rwa do Promki przyjechał. Bo to *rwa najlepsze miejsce na spoty. Malik im powiedział, że jest super, bo do kibla blisko, jest szama, z drzew syf nie leci, a widoki, to ho ho. No i se przyjechali ... Pierwszy raz dobry żart :polew: :tongue4: _________________________________________________ Było dwóch grubych co mieli dwóch chudych chłopaczków Ale taki lansu to nie widziałem nawet wtedy jak Norbi przyjechał BMW Już widziałem jak Kokos krzywi twarz niczym Roy Jones Jr BTW http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Ejoemonster%2Eorg%2Ffilmy%2F18074%2FRoy%5FJones%5FJr%5Fnajlepszy%5Fpiesciarz%5Flat%5F90&feature=player_embedded PS. Nawet nie byłem świadomy jakiego mam mocnego ADR-a Aż się chyba z nim przeproszę na jakiś czas i może kupię mu nowe świece.. Dobranoc Panowie - jutro arbait..
PIXI Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Teraz kumam :laghing2: dobrej nocy Nosfer [br]Dopisany: 11 Sierpień 2009, 23:39_________________________________________________Świat stanął na krawędzi: Kebab Maserati akurat *rwa do Promki przyjechał. Bo to *rwa najlepsze miejsce na spoty. Malik im powiedział, że jest super, bo do kibla blisko, jest szama, z drzew syf nie leci, a widoki, to ho ho Wit.s kuźwa żebym jutra nie doczekał ( widziałem na własne oczy ) typowe kebaby ( procim pan ) :gwizdanie: Oskaro mówił że padalce bzykają stare baby na zachodzie za grubą kasę a póżniej zrzuta we czterech na Maseratti i lans po W-wce
Oskaro Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Teraz kumam :laghing2: dobrej nocy Nosfer [br]Dopisany: 11 Sierpień 2009, 23:39_________________________________________________Świat stanął na krawędzi: Kebab Maserati akurat *rwa do Promki przyjechał. Bo to *rwa najlepsze miejsce na spoty. Malik im powiedział, że jest super, bo do kibla blisko, jest szama, z drzew syf nie leci, a widoki, to ho ho Wit.s kuźwa żebym jutra nie doczekał ( widziałem na własne oczy ) typowe kebaby ( procim pan ) :gwizdanie: Oskaro mówił że padalce bzykają stare baby na zachodzie za grubą kasę a póżniej zrzuta we czterech na Maseratti i lans po W-wce Gruben baben w dupen ruchen i kasen machen :polew:
Weekendowy Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Siema Kebaby ;-) Oto fotorelacja z dzisiejszego spotu. Zaczęło się jak zwykle - niewinnie, smętnie, landrynkowo.. Dzień zbliża się do końca Niektórzy mają to gdzieś Inni wypatrują... Kebaby przyjechały prosto z Wloch kebabowóz kebabowóz od tyłu z boku Druzyna pierścieni zdecydowanie wyraźniejsza Rejestracja jako strefa zgionu Cześć korzysta z dobrego światła A inni z nadarzającej się okazji A spot trwa nadal finito. JaroD
Reggi Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Bry Dobre foty ...przytęskniło mi się za Promką
Oskaro Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Bry Dobre foty ...przytęskniło mi się za Promką A co zona Ci zalozyla homonto ze nie mozesz przyjechac na spota ?
Aydaho Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Yo boobees no karewa umierłem - czytajcie wstep opisu http://www.allegro.pl/item710369610_motul_diesel_system_clean_benzyna_warszawa.html
moskal Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 bry ogry Yo boobees no karewa umierłem - czytajcie wstep opisu http://www.allegro.pl/item710369610_motul_diesel_system_clean_benzyna_warszawa.html sie gość z deka zakręcił :polew: [br]Dopisany: 12 Sierpień 2009, 07:47_________________________________________________OSKAR DZIEKI ZA MEGŁAJERSA
Nosfer Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Yo boobees Yo boobiees !! :decayed: ** zmiana.
Aydaho Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 ale maciory , aż ochydne co Ty - fajne takie balooniaste balony
moskal Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 ale maciory , aż ochydne co Ty - fajne takie balooniaste balony te dwie z lewej to jeszcze ujdą , ale te następne zwisy po zmianie na japone loooz
malik Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Kebab Maserati akurat *rwa do Promki przyjechał. Bo to *rwa najlepsze miejsce na spoty. Malik im powiedział, że jest super, bo do kibla blisko, jest szama, z drzew syf nie leci, a widoki, to ho ho. No, ostatnio udzielam się na forum Maserati Też mają spoty na Torwarze ale ja to karwa zmienie!!! Nawet fajne bryki. Laski mogą szorować tyłkami po masce aż pod wycieraczki a maska się nie ugina nawet na milimetr. Nie to co w S4
Rekomendowane odpowiedzi