AndyN Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Dla mnie LSD i ecstasy najlepsze. Może jeszcze absynt
Oskaro Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Oskaro, LSD się nażarłeś? To Moskal, nie Poziek. Moskal. Kumkasz? może sie juz zjarał , obiecuje to od południa :kox: :kox: Bez kolegi MIGDAŁEKKURWACOŚTAM nie jaram
poziek Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Oskaro, LSD się nażarłeś? To Moskal, nie Poziek. Moskal. Kumkasz? może sie juz zjarał , obiecuje to od południa :kox: :kox: Bez kolegi MIGDAŁEKKURWACOŚTAM nie jaram czy jutro jest ta bibka Oskarku ? może zaprosimy Andiego i go skopcimy, przebierzemy za czarnucha i wyślemy na Pragę ? :naughty:
Korzeń Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 może zaprosimy Andiego i go skopcimy, przebierzemy za czarnucha i wyślemy na Pragę ? :naughty: Zebyście karwa nie zapakowali Go w pudelko po telewizorze i napisali "misja na marsa" ! :kox: :polew:
AndyN Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Pragę? Pudło Dopiero teraz się odzywasz? Dajesz tylko 45 minut na cięte riposty? Nie rozwinę skrzydeł Paaa, chłopcy
moskal Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Dla mnie LSD i ecstasy najlepsze. Może jeszcze absynt ale z tego clipu powyżej , czy w realu ??? Dla mnie w realu tylko blanty reszta to szit może zaprosimy Andiego i go skopcimy, przebierzemy za czarnucha i wyślemy na Pragę ? :naughty: w sumie to Andy oprócz koloru skóry to całą reszte ma z czarnucha :kox: :kox: :polew: :polew:
migdalek1985 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Oskaro, LSD się nażarłeś? To Moskal, nie Poziek. Moskal. Kumkasz? może sie juz zjarał , obiecuje to od południa :kox: :kox: Bez kolegi MIGDAŁEKKURWACOŚTAM nie jaram Kurwacostam mam jutro na druga zmiane to z rańca podskocze do sklepu bo znowu zapomne
Oskaro Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Oskaro, LSD się nażarłeś? To Moskal, nie Poziek. Moskal. Kumkasz? może sie juz zjarał , obiecuje to od południa :kox: :kox: Bez kolegi MIGDAŁEKKURWACOŚTAM nie jaram Kurwacostam mam jutro na druga zmiane to z rańca podskocze do sklepu bo znowu zapomne Very Good :good: :good:
adamooo Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 http://allegro.pl/item711553318_recaro_fotel_ortopedyczny_z_funkcjami_elektryczn.html
malik Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 http://allegro.pl/item711553318_recaro_fotel_ortopedyczny_z_funkcjami_elektryczn.html Kokos bierz! Będziesz miał drugi do pary
adamooo Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 no właśnie kokos taki właśnie poszukuje
Oskaro Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Tylko będzie trzeba przemalować Ale Kokos ma w wiekszym wypasie - wszystkie zaślepki wypełnione przyciskami - ten to jakas bida straszna :>
moskal Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Tylko będzie trzeba przemalować Ale Kokos ma w wiekszym wypasie - wszystkie zaślepki wypełnione przyciskami - ten to jakas bida straszna :> Tosik mu doreza
Aydaho Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Nie wiem, czy bylo http://www.joemonster.org/filmy/18147/10_narkotykow_ktorych_nie_powinienes_brac_przed_jazda_samochodem osz w piz*u - nasikałem w najlepsze spodnie :polew:
migdalek1985 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Mowisz o koledze Migdałekcostamkurwa ??? :polew: Pyta się - masz Vag'a ? - odpowiedź - NIE !!! Zaczałem Vag'ować Moskalowi furę - podchodzi - "mówiłeś że nie masz VAG'A" - odpowiadam "To Kokosa" a Kokos "ku***a przecież ja nawet nie wiem jak z tego korzystać" - ale nie skumał :nabijasie: :nabijasie: :polew: :polew: Załapałem, ale mam to w d*p... Jak nie masz ochoty pomóc to nie ma sprawy. A o wagu od chłopaków wiedziałem wiec jeden h.....
moskal Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Mowisz o koledze Migdałekcostamkurwa ??? :polew: Pyta się - masz Vag'a ? - odpowiedź - NIE !!! Zaczałem Vag'ować Moskalowi furę - podchodzi - "mówiłeś że nie masz VAG'A" - odpowiadam "To Kokosa" a Kokos "ku***a przecież ja nawet nie wiem jak z tego korzystać" - ale nie skumał :nabijasie: :nabijasie: :polew: :polew: Załapałem, ale mam to w d*p... Jak nie masz ochoty pomóc to nie ma sprawy. A o wagu od chłopaków wiedziałem wiec jeden h..... nie wkur.wiaj sie tak. chłopakom nie chce sie poprostu siedzieć z kompami w autach , wola pogadać i łacha podrzeć. kiedys przyjezdzał na spoty spoko koleś Boberek - nie wiem czy kojarzysz. cały czas vagował , ludzie go męczyli. w końcu sie wkur.wił wsiadł na rower i ch.uj wie gdzie pojechał.
Rekomendowane odpowiedzi