poziek Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Moskalowaty daje za darmo :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Oskaro Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Jak one mają po 14 lat to ja tez sie na to pisze.. te ze starego strucla sie nie nadaja bo za duże Jakie tam miałes?? Bo ja chce kupić coś wiekszego.. Stanowczo za stare :kox: A tak serio to :shocked: :slina: wow
Korzeń Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Moskalowaty daje za darmo :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: i to za darmo :kox:
MoorPH Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Stanowczo za stare :kox: No tak.. zapomniałęm. Ty Oskar lubisz takie w przedziale 7-11
moskal Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Ale po co mam kupować jak Moskalowaty daje za darmo ale w ryja lub do... :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
AndyN Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 CZY WY WIECIE, ŻE NA TYM FORUM JEST TEŻ DZIAŁ TECHNICZNY :?::!: A nie tylko ten topik?! f*ck, dopiero zobaczyłem ....
Oskaro Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 CZY WY WIECIE, ŻE NA TYM FORUM JEST TEŻ DZIAŁ TECHNICZNY :?::!: A nie tylko ten topik?! f*ck, dopiero zobaczyłem .... Jaki DZIAŁ TECHNICZNY ?? :shocked: :shocked: :blink: Ja znam tylko ten wątek :kox:
Korzeń Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 CZY WY WIECIE, ŻE NA TYM FORUM JEST TEŻ DZIAŁ TECHNICZNY :?::!: A nie tylko ten topik?! f*ck, dopiero zobaczyłem .... Jaki DZIAŁ TECHNICZNY ?? :shocked: :shocked: :blink: Ja znam tylko ten wątek :kox: i kosmetyki jagni marczułajtis
Oskaro Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Stanowczo za stare :kox: No tak.. zapomniałęm. Ty Oskar lubisz takie w przedziale 7-11 No bez przesady od 15 (skończone oczywiście - informacja dla jakiegokolowiek prokuratora czytającego ten wątek) do 19 [br]Dopisany: 13 Sierpień 2009, 15:18_________________________________________________ CZY WY WIECIE, ŻE NA TYM FORUM JEST TEŻ DZIAŁ TECHNICZNY :?::!: A nie tylko ten topik?! f*ck, dopiero zobaczyłem .... Jaki DZIAŁ TECHNICZNY ?? :shocked: :shocked: :blink: Ja znam tylko ten wątek :kox: i kosmetyki jagni marczułajtis :polew: :polew:
Al_Capone Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 DZIAŁ TECHNICZNY??? ???? :shocked: Znaczy sie uczą techniki , , i oraz ??
moskal Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 CZY WY WIECIE, ŻE NA TYM FORUM JEST TEŻ DZIAŁ TECHNICZNY :?::!: Andy z ch.uja spadłeś ?? :polew: :polew:
MoorPH Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 CZY WY WIECIE, ŻE NA TYM FORUM JEST TEŻ DZIAŁ TECHNICZNY :?::!: Lol
Flyer Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=TAG8skARsOI
MoorPH Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Znaczy sie uczą techniki , , i oraz ?? Al.. do tego jeszcze
Oskaro Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=TAG8skARsOI Próbowałeś Michał - działa ??? :>
MoorPH Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=TAG8skARsOI Przychodzi druga sarenka.. i sie bzykają .. Ciekawe czy jak kogoś bedzie szef opierdalał, to też działa.. Wyobraźmy sobie.. Przychodzi szef, coś narozrabiałeś i Cie opierda**. Wyobraź sobie ze szef zmienia się w sarenke, która stoi przed Tobą i sie na Ciebie patrzy. Po chwili przychodzi druga sarenka (pewnie też facet) i sie bzykają, albo robią sobie laske nawzajem. Eee.. . Kur** mało przyjemne. Trzeba to zmodyfikować.. Zamiast szefa przychodzi szefowa.. w nic sie nie zamienia.. Jest za***ista laską. Po chwili przychodzi druga sztuka. I zaczynają sie o siebie ocierać.. Teraz mi bardziej odpowiada. Juz radzę sobie z krytyką..
Oskaro Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Przychodzi druga sarenka.. i sie bzykają .. Ciekawe czy jak kogoś bedzie szef opierdalał, to też działa.. Wyobraźmy sobie.. Przychodzi szef, coś narozrabiałeś i Cie opierda**. Wyobraź sobie ze szef zmienia się w sarenke, która stoi przed Tobą i sie na Ciebie patrzy. Po chwili przychodzi druga sarenka (pewnie też facet) i sie bzykają, albo robią sobie laske nawzajem. Eee.. . Kur** mało przyjemne. Trzeba to zmodyfikować.. Zamiast szefa przychodzi szefowa.. w nic sie nie zamienia.. Jest za***ista laską. Po chwili przychodzi druga sztuka. I zaczynają sie o siebie ocierać.. Teraz mi bardziej odpowiada. Juz radzę sobie z krytyką.. Trzeba to zmodyfikować.. Zamiast szefa przychodzi szefowa.. w nic sie nie zamienia.. Jest za***ista laską. Po chwili przychodzi druga sztuka. I zaczynają sie o siebie ocierać.. a potem wspadzają sobie palce u dupkę
MoorPH Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 a potem wspadzają sobie palce u dupkę Tak też może być..
Korzeń Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Fajny artykuł nt. wypadków http://wyborcza.pl/1,100503,6828746,Morderca_jest_kim_innym_niz_to_opisuja_media.html
Rekomendowane odpowiedzi