AndyN Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 To zdjęcie to w okolicach Czernobyla było robione? tak, półtora kilometra od miejsca w którym sie urodziłeś Ale to Ty masz ksywę Moskal, nie ja Drażliwy jakiś się zrobiłeś. Potnieją rączki na myśl, że L4 się kończy?
moskal Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Ale to Ty masz ksywę Moskal, nie ja to nie ksywa - to nazwisko :naughty: :naughty: :naughty: Drażliwy jakiś się zrobiłeś. Potnieją rączki na myśl, że L4 się kończy? cały czas sie czepiasz to Ci sypie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Aydaho Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 o karewa - ale napierdalacie jak Schleswig-Holstein w Westerpaltte
AndyN Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Dobra, pass Jakieś doopy by ktoś wrzucił ...[br]Dopisany: 14 Sierpień 2009, 14:51_________________________________________________ o karewa - ale napierdalacie jak Schleswig-Holstein w Westerpaltte Trzeba trenować przed 1 września
moskal Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 o karewa - ale napierdalacie jak Schleswig-Holstein w Westerpaltte eee, nie jest jeszcze tak źle Dobra, pass looozik
Aydaho Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 spoko - przynajmniej można się pośmiać miłego weekendu CYCE. Robie Logoff do wtorku
Nosfer Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Pisze się ktoś na moją impreze do SPACE'a jutro? Ja się pisze zawsze na impreze - ale 3 dzien z rzedu nie dam rady Nie dam rady
AndyN Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Pisze się ktoś na moją impreze do SPACE'a jutro? Ja się pisze zawsze na impreze - ale 3 dzien z rzedu nie dam rady Nie dam rady Ja sobie urządzam weekend z Boratem i vicodinem
.i.KALI.i. Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 albo jesteście cieniasy i baby albo mnie nie lubicie. Raz w życiu kończe (w sumie to skończyłem) 21 lat. Nie będzie takiej imprezy już. Nie marudźcie tylko dawajcie. 3 dyszki do mnie i o nic wiecej sie nie martwicie. a gearantuje ze bedzie grubo P.S. Może to zachęci bardzie - będzie sporo moich koleżanek + cała paleta wieprzowinek w klubie
moskal Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 albo jesteście cieniasy i baby albo mnie nie lubicie. Raz w życiu kończe (w sumie to skończyłem) 21 lat. Nie będzie takiej imprezy już. Nie marudźcie tylko dawajcie. 3 dyszki do mnie i o nic wiecej sie nie martwicie. a gearantuje ze bedzie grubo P.S. Może to zachęci bardzie - będzie sporo moich koleżanek + cała paleta wieprzowinek w klubie kur.wa . widzisz Kali że mi ni ch.uj nie pasi , dzisiaj wale a jutro wyjeżdżam. a ostatnie zdanie powinno zachęcić reszte forumowiczów [br]Dopisany: 14 Sierpień 2009, 17:04_________________________________________________a , dodam że kilka osób cie nie lubi , ale to na PW
malik Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Może to zachęci bardzie - będzie sporo moich koleżanek... Rypią się czy trzeba z nimi chodzić?
moskal Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Nie dla mnie takie imprezy bleee , ty pantoflarzu !!!
Al_Capone Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 no bo po co mam sie meczyc stawiac drinki i puszyc piorka skoro mam za***ista dupe w domu i on demand Jezeli inni zonaci maja inaczej to im wspolczuje
Nosfer Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 U nas jest odwrotnie. One stawiają i puszą piórka.. :naughty: On demand.. Jeśli masz innaczej to współczuję..
moskal Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 no bo po co mam sie meczyc stawiac drinki i puszyc piorka skoro mam za***ista dupe w domu i on demand Jezeli inni zonaci maja inaczej to im wspolczuje jakby kocur jednej dziury pilnował to by z głodu zdechł
moskal Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 U nas jest odwrotnie. One stawiają i puszą piórka.. :naughty: On demand.. Jeśli masz innaczej to współczuję.. a ty moze sie zaczniesz ku.rwa stroić , co ?????
Nosfer Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 U nas jest odwrotnie. One stawiają i puszą piórka.. :naughty: On demand.. Jeśli masz innaczej to współczuję.. a ty moze sie zaczniesz ku.rwa stroić , co ????? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ja jak w wojsku.. 3, 5 minuty.. Parę fotosów z wtorku - Ci co się znają niech wybaczą szumy i inne tech. pierdoły - pierwsze zdjęcia w życiu I idę.. :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi