Lukas Opublikowano 7 Lutego 2007 Opublikowano 7 Lutego 2007 Ale Dziki to jest TIP a to przeciez zło no nie NORBI
ono Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 Jeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaa ale sypie ................malina !!! latamy oj latamy :D:D:D:D:D:D:D:D:D
spanky Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 Jeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaa ale sypie ................malina !!! latamy oj latamy :D:D:D:D:D:D:D:D:D tylko uwazaj na latarnie .... :twisted:
Lukas Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 no ladnie sypie a ja nie mam :frown: zanim kupie to moje to bedzie juz wiosna
Kunio Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 a ja na slikach jezdze dzisiaj wyjechalem za brame osiedla i o maly wlos przyjebalbym w cienkiego, dobrze ze koles ominal mnie
Wihajster Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 no ladnie sypie a ja nie mam :frown: zanim kupie to moje to bedzie juz wiosna ale jeszcze istnieje cos takiego jak szuter :twisted:
Lukas Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 bedzie trzeba zaczac sie sprezac z tym autem bo snieg to jednak snieg szuter tez dobry ale na niskim zawiasie moze byc grozny
wit.s Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 Przestało sypać. Chyba d*pa ze slizgania....
ono Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 tylko uwazaj na latarnie .... :twisted: Luz,daje rade
wit.s Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 adamooo. a skąd Ty tak by the way znasz mojego big (stanowiskiem) i small (ciałem) bossa?
adamooo Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 adamooo. a skąd Ty tak by the way znasz mojego big (stanowiskiem) i small (ciałem) bossa? :redface:
wit.s Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 adamooo. a skąd Ty tak by the way znasz mojego big (stanowiskiem) i small (ciałem) bossa? :redface: hehehe. Nie tak, żebym zakumał, ale rozumiem, ze jakby co to nic mi nie załatwisz
Norbi Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 Ale Dziki to jest TIP a to przeciez zło no nie NORBI Oj zło!!! nawet nie zauważyłem. [ Dodano: 08-02-2007, 17:26 ] a ja na slikach jezdze dzisiaj wyjechalem za brame osiedla i o maly wlos przyjebalbym w cienkiego, dobrze ze koles ominal mnie Witaj w klubie :biggrin: do dziś też tak miałem, a teraz wydaje mi sie ze sie lepiej trzyma niz na asfalcie
Lukas Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 gdzie jest cale towarzycho pojechalo sie slizgac czy jak
T-żółw Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 gdzie jest cale towarzycho pojechalo sie slizgac czy jak może na sanki dali ognia chłopaki :biggrin: he he he dzisiaj się polansowałem w Złotych tarasach wszystko fajnie ale parking 5 zł/godz
Lookier Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 No to odebrałem dzisiaj gnojówke. Wygląda jak nowa. Ja przynajmniej przez jakiś czas ślizganie mam z głowy :-) A takie warunki atmosferyczne jak są dzisiaj, dla posiadaczy niequattro to męka... Jutro z rańca jadę założyć zimówki :confused: [ Dodano: 08-02-2007, 22:35 ] a ja na slikach jezdze Już tylko do jutrzejszego ranka
Kunio Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 Jutro z rańca jadę założyć zimówki jak ja bym chcial móc jechac jutro zimowki zalozyc...
Norbi Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 Zimóweczki + + w pyte śniegu to piiiiekna sprawa!!!
Lookier Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 Zimóweczki + + w pyte śniegu to piiiiekna sprawa!!! E tam. Piiiiekny to jest dzwiek stereo
Rekomendowane odpowiedzi