Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kolezki swojego

to pewnie zaraz bedzie na tvn24 :decayed: :decayed:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kolezki swojego

to pewnie zaraz bedzie na tvn24 :decayed: :decayed:

Albo w Fakcie: SZŁOOK!!!!! Młody zapowiadający się księgowy dokonał gwałty zbiorowego na grupie niczego się nie spodziewających półkurwi :decayed:

Opublikowano

Połowy w tym roku udane :>

1.jpg

2.jpg

Opublikowano

Połowy w tym roku udane :>

1.jpg

2.jpg

Zdjęć nie ma !

Opublikowano

momento[br]Dopisany: 22 Sierpień 2009, 23:37_________________________________________________p1120315.th.jpg

[br]Dopisany: 22 Sierpień 2009, 23:40_________________________________________________p1120353.th.jpg

Opublikowano

...fajny dres :polew: :polew:

Opublikowano

A Wy jak - wczorajsza impreza u Kaliego udana ? :sexinbed: coś ? :decayed:

Ja u Kaliego nie bylem, ale :sexinbed: bylo :tongue4: Chciałbym powiedzieć ze to byl w ciagu ostatnich 2 miesiecy jedyny piatek w który bylem trzeźwy, ale nie można tego powiedzieć.. :drunk: :beer1:

mlody jestes,poczekaj przyjda czasy ze bedziesz chcial sie napic a nie bedzie z kim,jak sie ekipa rozwapni,ja teraz zeby sie konkretnie napic to sie musze z malolatami ustawiac... prawda Oskarku :polew: :polew: :polew:

Pawełku - jak chcesz się napić to wpadaj kiedy chcesz :cool1:

Opublikowano

znowu na prąd łowiłeś ? :naughty:

momento[br]Dopisany: 22 Sierpień 2009, 23:37_________________________________________________p1120315.th.jpg

[br]Dopisany: 22 Sierpień 2009, 23:40_________________________________________________p1120353.th.jpg

Opublikowano

A Wy jak - wczorajsza impreza u Kaliego udana ? :sexinbed: coś ? :decayed:

Ja u Kaliego nie bylem, ale :sexinbed: bylo :tongue4: Chciałbym powiedzieć ze to byl w ciagu ostatnich 2 miesiecy jedyny piatek w który bylem trzeźwy, ale nie można tego powiedzieć.. :drunk: :beer1:

mlody jestes,poczekaj przyjda czasy ze bedziesz chcial sie napic a nie bedzie z kim,jak sie ekipa rozwapni,ja teraz zeby sie konkretnie napic to sie musze z malolatami ustawiac... prawda Oskarku :polew: :polew: :polew:

Zawsze moge pić z jakimś mądrym ludziem i usiąść przed lustrem - on mnie chociaż zawsze wysłucha i nie zostawi... :polew:[br]Dopisany: 23 Sierpień 2009, 03:44_________________________________________________A tak wogole to mogę juz powiedzieć BRY :hi:

Opublikowano
;)
Opublikowano

Dzień Dobry :kox:

Adrianku, na co złowiłeś tego okonia ?

Bardzo ładny i nawet spasiony, co się nie często trafia :wink4:

Opublikowano

Adrianku, na co złowiłeś tego okonia ?

Na siatke.. Albo prąd :polew:

Opublikowano

znowu na prąd łowiłeś ? :naughty:

:good: dzwonie do niego wczoraj a on "czekaj bo nam się akumulator rozładuje i nic nie złowimy - oddzwonię jak skończymy " :gwizdanie:

a potem fotę tylko podesłał :wink4:

20090822_004_.jpg

Opublikowano

Waliłem na grunt na białego robaka, powiem że ten okonek około kilograma, a leszczyk na czerwonego i ma około 2,5-3 kg. Dzis ustawiłem sprzęt na karpika. Będzie ciężko ale zobaczymy. Szkoda że już jutro urlop mi sie kończy. ;(

Opublikowano

dscf3748.jpg w3296.png

moje zdobycze :decayed: 2 leszczyki po 1.5kg

Opublikowano

Witajcie na forum wędkarskim :decayed:

Cykl zdjęć: "pokaż swojego leszczyka" :naughty:

Opublikowano

Jakoś nigdy nie pociągało mnie to "pasjonujące" hobby jakim jest łowienie ryb :rolleyes:

Opublikowano

Ja tego nie traktuje jako fascynujace hobby ale jako forme odpoczynku. Siadasz sobie na pomoscie, za toba kilka zimnych browarow, cisza, spokoj. Ja nawet nie jadam tych ryb co zlapie tylko wypuszczam. No chyba ze jestem z ekipa ktora lubi je jesc.

Taka forma odstresowania. Przy okazji mozna fajne widoczki zobaczyc na mazurach

picture099large.jpg w760.png

picture107large.jpg w760.png