malik Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Ja tego nie traktuje jako fascynujace hobby ale jako forme odpoczynku. Siadasz sobie na pomoscie, za toba kilka zimnych browarow, cisza, spokoj. Ja nawet nie jadam tych ryb co zlapie tylko wypuszczam. No chyba ze jestem z ekipa ktora lubi je jesc. Taka forma odstresowania. Przy okazji mozna fajne widoczki zobaczyc na mazurach Też lubię Mazury ale niestety chyba należę do tego drugiego "obozu". Zdecydowanie wolę takie spędzanie czasu Zapewniam, że jest równie odstresowujące
krzyniek Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zapewniam, że jest równie odstresowujące ale opcja z zimnymi browarami w trakcie raczej odpada
malik Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zapewniam, że jest równie odstresowujące ale opcja z zimnymi browarami w trakcie raczej odpada Tylko bezalkoholowe oczywiście
krzyniek Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zapewniam, że jest równie odstresowujące ale opcja z zimnymi browarami w trakcie raczej odpada Tylko bezalkoholowe oczywiście http://www.worldcarfans.com/109082121183/mini1/audi-inspired-bmw-r8-appears-on-the-street
Buba Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 chyba dla jaj ktos zamienil znaczki...
malik Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 http://www.worldcarfans.com/108112415088/creepy-audi-r8-replica-built-from-mercury-cougar To lepsze
franio Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 to nie jest śmieszne, to profanacja :wallbash:
PIXI Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Jakoś nigdy nie pociągało mnie to "pasjonujące" hobby jakim jest łowienie ryb Popieram Malik co Oni widzą w moczeniu kija , wole tą drugą opcje ( Twoją ) acz kolwiek widoki na mazurach są super nie koniecznie o np. 5.00 rano ale jak ktoś lubi to nie mam nic przeciwko temu A tak po za tym to Dzień Dobry Wszystkim
poziek Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Jakoś nigdy nie pociągało mnie to "pasjonujące" hobby jakim jest łowienie ryb lepiej nacierać co weekend furę megłajersem :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:
Al_Capone Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 http://www.worldcarfans.com/108112415088/creepy-audi-r8-replica-built-from-mercury-cougar Ten kugar to już dawno temu widzialem. Ale trzeba przyznać, że kawał niezłej roboty. NIe ma wiochy w stylu [br]Dopisany: 23 Sierpień 2009, 16:56_________________________________________________ Zdecydowanie wolę takie spędzanie czasu w 100% się zgadzam! Moczenie kija mnie nudzi po 10 min. Ale skuterek moze i fajny na jeioze, ale czy probowales kiedys na morzu przy 2m falach? jest hiper
Buba Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Na morzu nie. Lowienie ryb to jedna z mozliwosci. kwestia na co mam ochote w danym czasie. Jesli chodzi o tego typu zabawki to wole Kitesurfing albo Windsurfing. Kiedys mialem przyjemnosc pojezdzic taka zabawka ale jakos to do mnie nie przemawia. lepsze wrazenia sa na Kite kiedy polecisz w gore i zastanawiasz sie jak wyladowac. Wrazenia bezcenne przy dobrym wietrze
Oskaro Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Jakoś nigdy nie pociągało mnie to "pasjonujące" hobby jakim jest łowienie ryb lepiej nacierać co weekend furę megłajersem :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :good: :good: zgadzam sięz tym :>
lukaszr Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 lepsze wrazenia sa na Kite kiedy polecisz w gore i zastanawiasz sie jak wyladowac. I walisz łbem z wysokości kilkunastu m w taflę wody - rewelacja - wolałbym jednak się tak nie zastanawiać na ostatnią chwilę :naughty:
Nosfer Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Czy Ty Buba nie siedzisz u mnie na pomoście Z kitem startuje w przyszłym roku, w tym nie dałem rady. Szukam alternatywy dla Snowboardu
Italiano Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Co wy wiecie o zabijaniu, skuterem owszem jest fajna frajda, ale po 20 minutach się nudzisz. Rybki dla relaksu można łowić, ale po paru dniach też nuda. Najlepsze to jest wyprawa quadem po śniegu w alpach takim potworkiem
kokos Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Co wy wiecie o zabijaniu, skuterem owszem jest fajna frajda, ale po 20 minutach się nudzisz. Rybki dla relaksu można łowić, ale po paru dniach też nuda. Najlepsze to jest wyprawa quadem po śniegu w alpach takim potworkiem no ,kumpla brat jezdzi na ratraku u nas w Tatrach,jak mnie kiedys przewiozl to sie prawie zesralem-to jest jazda,zreszta obydwaj sa szczegolnie uzdolnieni-jeden (jako jedyny)postawil na zboczu ratrak na dachu a drugi na hali u siebie w firmie zrobil to samo z wozkiem widlowym :polew:
Oskaro Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zawsze chciałem się przejechać ratrakiem !!!!! Paweł - załatw mi taką przejeżdzkę - PLEASE
Reggi Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zawsze chciałem się przejechać ratrakiem !!!!! Paweł - załatw mi taką przejeżdzkę - PLEASE Ja rozumiem przejechac się na fajnej blondynie z dużym biustem i aparatem liżąc-ssącym..ale ratrakiem ??? Panowie..gdzie znajdę w Wawie sklep z artykułami żeglarskimi ? Chodzi mi o płótna ect.
Rekomendowane odpowiedzi