wit.s Opublikowano 12 Lutego 2007 Opublikowano 12 Lutego 2007 pewnie Tico No, moja bejbe by się śmiertelnie obraziła :biggrin: Corolla 1,6 A później jeszcze koleś Mondeo 2,cośtam V6 podjechał i ... też du*a. Ewidentnie coś robię nie tak :confused: [ Dodano: 12-02-2007, 21:05 ] ..no i przyszedł czas na zmiane aku niestety aku funkiel nówka :-(
poziek Opublikowano 12 Lutego 2007 Opublikowano 12 Lutego 2007 wit.s ty to widzę masz ostatnio pecha trzeba sobie na zlocie odbić
Lukas Opublikowano 12 Lutego 2007 Opublikowano 12 Lutego 2007 no to musi odpalic zle to robisz i tylo
Lukas Opublikowano 12 Lutego 2007 Opublikowano 12 Lutego 2007 Za małe Aku stary na 100% raczej nie ono mi jak pekla sekcja w AQ to podjechalem unko 1,0 podpinam kabelki a uno zgaslo to druga proba byla juz na obrotach i moj zaskoczyl gdzie jutro spocik kto jutro jest chetny po prezesa przyjechac jak kupie to odrobie
adamooo Opublikowano 12 Lutego 2007 Opublikowano 12 Lutego 2007 Luk jak uda mi się wyrwać na spota to po Ciebie przyjade
Lukas Opublikowano 12 Lutego 2007 Opublikowano 12 Lutego 2007 fenkju adaś to kto jeszcze albo jak cos to moge postawić kawe i zapraszam do mnie na chate jak nie ma miejsca tylko zalezy ile osob bedzie
Al_Capone Opublikowano 12 Lutego 2007 Opublikowano 12 Lutego 2007 Za małe Aku stary na 100% Ja odpalalem swoj 1.9 z corsy 1.2 na wolnych obrotach i powoli, ale zakrecil (opalil mimo, ze jak sie pozniej okazalio swiece byly tak wypalone, ze nawe sie nie robily letnie a na zewnatrz bylo -8 ) . Moze gdzies byly styki brudne, albo po prostu nie stykalo. A moze kalbe z d*py... a moze +/- sie pomieszal lukas: a skad lecisz?
Al_Capone Opublikowano 12 Lutego 2007 Opublikowano 12 Lutego 2007 wyslij mi swoj nr na PW. Kto wie.. moze sie wyrobie
platiniumm Opublikowano 12 Lutego 2007 Opublikowano 12 Lutego 2007 adas a o krorej bedziesz na spocie dasz rade na 19.00
wit.s Opublikowano 13 Lutego 2007 Opublikowano 13 Lutego 2007 Pokonałem sku*wysyna. :biggrin: -podmianka na aku mojej bejbe - odpalenie (bydle za 1 razem załapało) - oddanie aku Toyotki - pi razy oko poskręcanie całości. Na koniec za kare troche go poupalałem :twisted: Teraz to ja kurna będę dokładnie pamiętał o gaszeniu światełek wewnątrz. Odnośnie spota-jutro mam dzwonić jeszcze raz do MM-dzisiaj nie było tego ich dyrka-dam znać. Ja co prawda mam imprezę służbową, ale postaram sie wpaść, przynajmniej pod koniec. Ono-pamiętaj o tych wycieraczkach pls. Jakbym niedotarł zostaw je Lukasowi (Lukas pls ) - od niego będzie mi łatwiej odebrać. moze +/- sie pomieszal No heheheh. A tak by the way-kable chyba rzeczywiście do d*py (razem z wycieraczkami chyba do Wisły z mostu polecą)
Lukas Opublikowano 13 Lutego 2007 Opublikowano 13 Lutego 2007 Wit.s to jak juz sie dowiesz z tym media to daj znac, wycieraczki odbiore jak dotre jakos na spota bo rowerem troche slisko
wit.s Opublikowano 13 Lutego 2007 Opublikowano 13 Lutego 2007 Kolo z MM niestety nie odbiera. Będę jeszcze próbował. [ Dodano: 13-02-2007, 16:59 ] Nadal zero kontaktu do gościa
wit.s Opublikowano 13 Lutego 2007 Opublikowano 13 Lutego 2007 W MM kolo nadal nie odbiera. Mam obsuwe czasową-posiedzę w biurze jeszcze sporo. Jakbym się zbierał w ludzkiej porze-się odezwe via tel. Jakoś cicho dzisiaj :-) Podpięli mi tego suba. Adamooo dzieki za namiar. Nawet lokalizacyjnie bomba bo miałem 5 min od pracy :-) Głośniczek gra nie do końca tak jak sobie wyobrażałem, ale pewnie jeszcze czegoś nie umiem ustawić (I hope)
Norbi Opublikowano 13 Lutego 2007 Opublikowano 13 Lutego 2007 To kto bedzie chopy, pucowac sie, bo nie wiem czy suszary rozkręcać !!!
Rekomendowane odpowiedzi