Italiano Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Kup se środek na stacji benzynowej do asfaltu i muszek.
moskal Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Kup se środek na stacji benzynowej do asfaltu i muszek. popaczta , pijany ale myśli
musti Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Kup se środek na stacji benzynowej do asfaltu i muszek. popaczta , pijany ale myśli Te pracuj a nie się opierdzielasz kiedy w wgm bedziesz?
moskal Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Te pracuj a nie się opierdzielasz kiedy w wgm bedziesz? pracuje w pocie czoła piątek wieczór
Aydaho Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Kup se środek na stacji benzynowej do asfaltu i muszek. albo Magłajersa
MoorPH Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Taa.. Magłajers dobry na wszystko.. [br]Dopisany: 07 Wrzesień 2009, 13:47_________________________________________________ Te pracuj a nie się opierdzielasz kiedy w wgm bedziesz? pracuje w pocie czoła :polew: :polew:
moskal Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 :polew: :polew: z czego zaciesz ??? :kox: :kox: :kox:
soolek Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 UWAGA - nie, nie, to nie będzie u d*p...Sorry Czy ktoś mógłby mi na spocie ogarnąć temat instalacji navi (Garmin) w Nokii 5800 (trochę kiepsko się czuję w tym temacie) ? Tutaj coś znalazłem nt. temat, ale chwilowo mam ograniczony dostęp do internetu, więc ściąganie plików odpada http://forum.symbianos.pl/viewtopic.php?f=71&t=17224&start=0 lub jakieś Sygic http://www.ipmart-forum.pl/showthread.php?t=10620 Jakiś 4 paczek oczywiście w podziękowaniu się znajdzie
MoorPH Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 :polew: :polew: z czego zaciesz ??? :kox: :kox: :kox: Ze Ty niby cięzko pracujesz..
moskal Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 :polew: :polew: z czego zaciesz ??? :kox: :kox: :kox: Ze Ty niby cięzko pracujesz.. a skąd wiesz co ja takiego robie i czy faktycznie nie haruje jak wół
MoorPH Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 :polew: :polew: z czego zaciesz ??? :kox: :kox: :kox: Ze Ty niby cięzko pracujesz.. a skąd wiesz co ja takiego robie i czy faktycznie nie haruje jak wół Jakby to powiedzieć... .. widze.
krzyniek Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 czym usunąć smołę/asfalt z lakieru :?: kufa mam zaj***y cały tył Spróbuj nitro.. albo palnikiem rozgrzej :gwizdanie: mówisz z doświadczenia Na szczęście nie... Gdzie Ty fure postawileś ze ci ją tak za***ali?? jechałem remontowanym odcinkiem drogi
malik Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Dawajcie ludziki! Jeszcze tylko 997 stron i będzie 4k
MoorPH Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 czym usunąć smołę/asfalt z lakieru :?: kufa mam zaj***y cały tył Spróbuj nitro.. albo palnikiem rozgrzej :gwizdanie: mówisz z doświadczenia Na szczęście nie... Gdzie Ty fure postawileś ze ci ją tak za***ali?? jechałem remontowanym odcinkiem drogi To niech wypłacą Ci odszkodowanie.. Albo zwrócą koszta usunięcia tego gówna z Audiszona (jak to pieszczotliwie o AUDI mówi moja chrześnica)
AndyN Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 czym usunąć smołę/asfalt z lakieru :?: kufa mam zaj***y cały tył Spróbuj nitro.. albo palnikiem rozgrzej :gwizdanie: mówisz z doświadczenia Na szczęście nie... Gdzie Ty fure postawileś ze ci ją tak za***ali?? jechałem remontowanym odcinkiem drogi To niech wypłacą Ci odszkodowanie.. Albo zwrócą koszta usunięcia tego gówna z Audiszona (jak to pieszczotliwie mówi moja chrześnica) Pewnie "kierowca nie dostosował prędkości do panujących warunków" i klops ....
Aydaho Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Pewnie "kierowca nie dostosował prędkości do panujących warunków" i klops .... :polew: dokładnie
MoorPH Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 czym usunąć smołę/asfalt z lakieru :?: kufa mam zaj***y cały tył Spróbuj nitro.. albo palnikiem rozgrzej :gwizdanie: mówisz z doświadczenia Na szczęście nie... Gdzie Ty fure postawileś ze ci ją tak za***ali?? jechałem remontowanym odcinkiem drogi To niech wypłacą Ci odszkodowanie.. Albo zwrócą koszta usunięcia tego gówna z Audiszona (jak to pieszczotliwie mówi moja chrześnica) Pewnie "kierowca nie dostosował prędkości do panujących warunków" i klops .... Tak też może być..
AndyN Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 papier 60 na wiertare i jedziesz później megłajers dla połysku i jest git ....
MRoger Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 tylko koniecznie z udarem .... bo inaczej się parzy lakier
Rekomendowane odpowiedzi