pawelc Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Zobacz na moskala, jak się rozpanoszył jak kogut w obcym kurniku Prawda.. Jak to się mówi?, nalepsza żona to żona kolegi ....
moskal Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Prawda.. Jak to się mówi?, nalepsza żona to żona kolegi .... jak ładna to i owszem... :drool: hmmm , w sumie Nosfer ma fajną kobite
pawelc Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Prawda.. Jak to się mówi?, nalepsza żona to żona kolegi .... jak ładna to i owszem... :drool: hmmm , w sumie Nosfer ma fajną kobite Tu się z Tobą zgodze .. Ale nosfer to miłośnik PB i troche strach .. Jeszcze ustrzeli :polew:
moskal Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Ale nosfer to miłośnik PB i troche strach .. Jeszcze ustrzeli :polew: mam na niego sposób , spytaj go , dał sie ostatnio podejść jak świeży rekrut....
pawelc Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Ale nosfer to miłośnik PB i troche strach .. Jeszcze ustrzeli :polew: mam na niego sposób , spytaj go , dał sie ostatnio podejść jak świeży rekrut.... Widać w armii nie był .. Ale z tego co widać szkoli się cały czas :gwizdanie:. I to troche mnie martwi
Kolkov Opublikowano 8 Września 2009 Autor Opublikowano 8 Września 2009 przestań się mazać... :tongue4 łatwo ci gadać... szczylu wybacz :polew:
moskal Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 I to troche mnie martwi co cie martwi ??? ze szkoli sie a efektów nie ma ????
pawelc Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 I to troche mnie martwi co cie martwi ??? ze szkoli sie a efektów nie ma ???? To dobrze że nie ma efektów .. A wiesz czemu?. Bo On nie ma jeszcze trzydziestki .
MoorPH Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Dzisiaj mam urodziny (osiemnaste ), więc dawać kutfa prezenty!!! Najchętniej przyjmę pięć wypasionych alusków o rozmiarze 17" :gwizdanie: To to wszystkiego najlepszego dla Ciebie PARAF.. Specjalnie dla Ciebie secik panienek. Wybieraj którą chcesz.. Perkusista najlepszy Wyczesane afro Dosłownie wyczesane.. Ale nosfer to miłośnik PB i troche strach .. Jeszcze ustrzeli :polew: mam na niego sposób , spytaj go , dał sie ostatnio podejść jak świeży rekrut.... Ja go podszedłem na 0,5m Oj.. Bolałoby.. [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2009, 10:50_________________________________________________PARAF Jeszcze to dla Ciebie. Z najlepszymi życzeniami.. [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2009, 10:53_________________________________________________Tak wogole to siema panie i panowie
pawelc Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Paraf weż tą z tą żółtą gablotą .. Podwieze Cię na dzisiejszego spota
Nosfer Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Ale nosfer to miłośnik PB i troche strach .. Jeszcze ustrzeli :polew: mam na niego sposób , spytaj go , dał sie ostatnio podejść jak świeży rekrut.... oooooo... raz mu się udało Zapytaj lepiej co się działo jak sie dziadek Nosfer rozgrzał :naughty: Następnym razem biore do drużyny mojego Team mate`a Kasię I nie będzie litości.. Tylko muszę jej jakąś maskę kupić. _________________________________________________ MA KTOŚ MIERNIK LAKIERU I MOŻE GO ZABRAC NA SPOT ?!
moskal Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Tylko muszę jej jakąś maskę kupić. A co , ta jej nie pasuje ???
Al_Capone Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Tylko muszę jej jakąś maskę kupić. No wiesz... aż tak się wstydzisz? :polew: Nie ma podstaw
Korzeń Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Ale nosfer to miłośnik PB i troche strach .. Jeszcze ustrzeli :polew: mam na niego sposób , spytaj go , dał sie ostatnio podejść jak świeży rekrut.... oooooo... raz mu się udało Zapytaj lepiej co się działo jak sie dziadek Nosfer rozgrzał :naughty: Następnym razem biore do drużyny mojego Team mate`a Kasię I nie będzie litości.. Tylko muszę jej jakąś maskę kupić. _________________________________________________ MA KTOŚ MIERNIK LAKIERU I MOŻE GO ZABRAC NA SPOT ?! ja mam, zabiore tylko moge byc pozniej jak 19:00 bo jade z Siedlec
AndyN Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 MA KTOŚ MIERNIK LAKIERU I MOŻE GO ZABRAC NA SPOT ?! A co, chcesz sprawdzić czy ADR nie był bity? Późno trochę
Nosfer Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Wiem, że był, bo mam z przodu srebrny zderzak Na Karcherze się okazało Ale chciałem sprawdzić grubość powłoki na całym samochodzie i sobie to zaznaczyć. Bo mam zamiar zabrac się za lakier. Korzeń - zabierz Ja dzisiaj nie będę długo, ale postaram się poczekać.
moskal Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Bo mam zamiar zabrac się za lakier. toż miałeś sprzedawać
Nosfer Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Sprzedaje, ale póki co jeżdżę.. Nie będę lakierował, tylko chce wiedzieć jak bardzo mogę przycisnąć polerkę z kamieniem szlifierskim
moskal Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 tylko chce wiedzieć jak bardzo mogę przycisnąć polerkę z kamieniem szlifierskim a , no to inna sprawa
MRoger Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Ja mam miernik elektroniczny ale znów nie dam rady na spota dotrzeć :wallbash: chyba muszę robotę zmienić .... Jakbyco to numer do mnie masz możemy się gdzieś ustawić
Rekomendowane odpowiedzi