musti Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 UWAGA MOGE KOMUŚ DOŁADOWAĆ Oragnge MIX bądż POPa za 50PLN jeżeli mie szybko poda nr kom na priv. Kto pierwszy ten lepszy! I co doładowałeś komuś fona ?
Al_Capone Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 nie jak w ciagu 5 minut ktoś sie zglosi to doladuje jak nie to przepadlo, jutro wylatuje do CPH
.i.KALI.i. Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 siema brzydale kto jeździ grafitowym B6 avant na blachach WA ? oznakowany klubowo. Dzisiaj wieczorkiem na modlińskiej od Legionowa chciał się pościgać ale za słabo wciskał gaz
Korzeń Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 siema brzydale kto jeździ grafitowym B6 avant na blachach WA ? oznakowany klubowo. Dzisiaj wieczorkiem na modlińskiej od Legionowa chciał się pościgać ale za słabo wciskał gaz eh.. jak B6 to tylko Dizel
.i.KALI.i. Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 powiem Ci, że chciaz nie spojrzałem ani na oznaczenia (nawet nie wiem czy miał) ani na rury to jakoś tak mi sie automatcznie skojarzyło że diesel. Stereotypowe myslenie ale fakt faktem ze ładnie sie prezentowala. Byłem dzisiaj zrobić ostatnią, honorowa rundke po centrum eSą bo prawdopodobnie w środe będzie miała juz innego własciciela. Z jednej storny sie ciesze a z drugiej jak tak sobie dzisiaj pojeździłem, posłuchałem silnika, wszedlem w pare zakrętów to az mi się szkoda zrobiło... ale co tam. nowa fura tez bedzie dobra. PUSSY WAGON
Gość TrueOgre Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Skodę Oktawię i znowu Cię skoda objedzie
.i.KALI.i. Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 T4 Multivan bedzie grany z telewizorkiem pod sufitem 17 cali, plejakiem 3, dobrym audio, ciemnymi szybami, mała gleba i ładnymi felgami Kolor ciemny - preferowany czarny. I co ważne szalone 102 konie z 2.5 tdi spalanie na poziomie zerowym po przesiadce z eSy. Szybkie to nie będzie ale bedzie mial inne nieocenione zalety
Aydaho Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 yo kupuje ktos mojego paździocha ? chyba go zamienie na Passata
Korzeń Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 yo kupuje ktos mojego paździocha ? chyba go zamienie na Passata prędzej Księgowy się zaobrączkuje
moskal Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Moskala nie będzie do wtorku.. Mr.Moskal odwołany na czas nieokreślony Już wiem, gdzie się podziewa moskal... (patrz. foto) Pewnie nabija posty na jakimś forum Ford'a! Ee tam. Dorabia sobie w weekendy :gwizdanie: ej czy wy kur.wa nie przesadzacie ????
Kolkov Opublikowano 15 Września 2009 Autor Opublikowano 15 Września 2009 ej czy wy kur.wa nie przesadzacie ???? czemu się nie pochwaliłes, że masz salon forda?
moskal Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 ej czy wy kur.wa nie przesadzacie ???? czemu się nie pochwaliłes, że masz salon forda? bo sie wstydziłem
Italiano Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Prezesie Moskal, za ile sprzedaż Forda KUGA z dobrym wypasem?
moskal Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Prezesie Moskal, za ile sprzedaż Forda KUGA z dobrym wypasem? ja nie jestem prezesem Adrian , uzyczyłem tylko swojego jakże rzadkiego nazwiska żeby przyciagnac potencjalnego klienta
Rekomendowane odpowiedzi