Reggi Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 TdF na bis się skończyło ? :naughty: :naughty: :tongue4 Nastał ten dzień kiedy siodełko zaczęło uwierac
.i.KALI.i. Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 mordeczki Podchwytliwe pytanie: Kiedy jest odpowiedni czas na seks? 4 na 5 kobiet odpowiedziało, że po piątej randce. Panowie notujcie: restauracja, kino, bar, dancing, kręgle i jazda. oplułem po tym monitor, ciężko kola schodzi z ekranu i papierów na biurku :polew: ragga bo trzeba poinstruowac kolege żeby w koncu przekręcił siodełko a nie jeździ ciągle z rurką do góry
wit.s Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Ja sie nie zadaję z kobietami, które mają na imię Ryszard i mówią basem. Biedny Wiciu :naughty: :gwizdanie: Ty lepiej pilnuj swojego Grzegorza
poziek Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Ja sie nie zadaję z kobietami, które mają na imię Ryszard i mówią basem. Biedny Wiciu :naughty: :gwizdanie: Ty lepiej pilnuj swojego Grzegorza sprawdzałem jaki jesteś czujny stary pies ale jeszcze coś wyniuchać umie :gwizdanie: :kox:
Aydaho Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 dziś nawet ja was cyce moje kochane odwiedze O ja pier**le !! niewiem czy wiesz ale my dzisiaj maraton klubowy mamy , nie bedzie nas :-)))))
poziek Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 O ja pier***e !! niewiem czy wiesz ale my dzisiaj maraton klubowy mamy , nie bedzie nas :-))))) To fakt Szykujemy się z misiami klubowymi do Run Warsaw
Kolkov Opublikowano 15 Września 2009 Autor Opublikowano 15 Września 2009 ..bo po drugim to nie pamięta jak do domu wrócic : to było dawno i nieprawda, teraz Tarcho nie ma przede mną tajemnic [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 16:57_________________________________________________
moskal Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 o jakie dziubki :kox: :polew: :polew:
sołtys85 Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Witam Czy jest możliwość uczestnictwa w spocie dziś o 19.00? Czy moze trzeba sie pytać moderatora lub kogos w tym rodzaju o pozwolenie Pozdrawiam
moskal Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Witam Czy jest możliwość uczestnictwa w spocie dziś o 19.00? Czy moze trzeba sie pytać moderatora lub kogos w tym rodzaju o pozwolenie Pozdrawiam dzis nie ma spota , Boberek chciał przyjechać , wszyscy mu psikusa zrobili i nie przyjechali
Kolkov Opublikowano 15 Września 2009 Autor Opublikowano 15 Września 2009 Witam Czy jest możliwość uczestnictwa w spocie dziś o 19.00? Czy moze trzeba sie pytać moderatora lub kogos w tym rodzaju o pozwolenie Pozdrawiam przybywaj tylko nie zapomnij o tradycyjnej krówce [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 18:06_________________________________________________ o jakie dziubki :kox: :polew: :polew: a tu jaki :kox:
poziek Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Witam Czy jest możliwość uczestnictwa w spocie dziś o 19.00? Czy moze trzeba sie pytać moderatora lub kogos w tym rodzaju o pozwolenie Pozdrawiam Siema Zapraszamy na spota. Dzisiaj spocik na parkingu pod Torwarem
sołtys85 Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Witam Czy jest możliwość uczestnictwa w spocie dziś o 19.00? Czy moze trzeba sie pytać moderatora lub kogos w tym rodzaju o pozwolenie Pozdrawiam dzis nie ma spota , Boberek chciał przyjechać , wszyscy mu psikusa zrobili i nie przyjechali No szkoda bo dziś wczesniej wróciłem i nie mam co w domu robić. A mozesz mi jeszcze podpowioedziec jeśli chodzi o diagnostykę vag to do kogo najlepiej sie zwrócić ze spota? Przydał by sie moze mały instruktarz obsługi i moze jeszcze pomoc w wyborze kabla do kompa. [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 18:09_________________________________________________To jak to w koncu jest bedzie dzis spot czy nie? I jak mozecie przeczytać poprzedniego posta odnoścnie vaga? ps. cos mi nie wyszedł
poziek Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 A mozesz mi jeszcze podpowioedziec jeśli chodzi o diagnostykę vag to do kogo najlepiej sie zwrócić ze spota? Wit.s lub Lukaszr albo Aydaho Oni zawsze mają VAGa i nie zdzierają kasy tak jak inni [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 18:11_________________________________________________ To jak to w koncu jest bedzie dzis spot czy nie? Jest. 19 godzina Torwar
Kolkov Opublikowano 15 Września 2009 Autor Opublikowano 15 Września 2009 No szkoda bo dziś wczesniej wróciłem i nie mam co w domu robić. A mozesz mi jeszcze podpowioedziec jeśli chodzi o diagnostykę vag to do kogo najlepiej sie zwrócić ze spota? Przydał by sie moze mały instruktarz obsługi i moze jeszcze pomoc w wyborze kabla do kompa. [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 18:09_________________________________________________To jak to w koncu jest bedzie dzis spot czy nie? I jak mozecie przeczytać poprzedniego posta odnoścnie vaga? ps. cos mi nie wyszedł jest spot przybywaj nie słuchaj się ich....
moskal Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 No szkoda bo dziś wczesniej wróciłem i nie mam co w domu robić. A mozesz mi jeszcze podpowioedziec jeśli chodzi o diagnostykę vag to do kogo najlepiej sie zwrócić ze spota? Przydał by sie moze mały instruktarz obsługi i moze jeszcze pomoc w wyborze kabla do kompa. w sumie jak podjedziesz to wal do Boberka , na 100% ma Vaga ze sobą ,bo sie z nim praktycznie nie rozstaje. jeśli go nie bedzie to LukaszR no a jakbyś chciał montować moduł BT to AndyN służy pomocą , w sumie to on tez ma ogarniętego Vaga , pomoże Ci.
sołtys85 Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Czyli jak z tym sotem jest w promenadzie o 19???tak
soolek Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Tak 19. Promka. Ale najlepszy w VAG... jest podobno Ono. I mało bierze ...
poziek Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 I mało bierze ... :naughty: :naughty: Ale za to dużo kurzy :naughty:
Nosfer Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Powiem Wam, że tą to bym sieknął w cycka..
Rekomendowane odpowiedzi