PARAF Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Nosfer jak tam naglośnienie w twojej ?
Nosfer Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Miałem się zabrać w weekend, ale się nie zabrałem.. Chyba zostawię to na przyszła niedzielę. Kupię maty i się pobawię..
moskal Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Miałem się zabrać w weekend, ale się nie zabrałem.. Chyba zostawię to na przyszła niedzielę. Kupię maty i się pobawię.. jestem zawiedziony. ja lampki założyłem ale nie spełniły moich oczekiwań. w sensie.... są za***iste tylko jak dla mnie to za dużo chromu w nich zakładam spowrotem FK a tamte idą do rozklejenia i pomalowania w środku na czarny mat [br]Dopisany: 21 Wrzesień 2009, 08:41_________________________________________________
Buba Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 moskal umyj szybe faktycznie straszna lipa z tymi swiatlami... wygladaja jak sonary
PARAF Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 ja lampki założyłem ale nie spełniły moich oczekiwań. w sensie.... są za***iste tylko jak dla mnie to za dużo chromu w nich zakładam spowrotem FK a tamte idą do rozklejenia i pomalowania w środku na czarny mat ... a myślisz coś o p.mgielnych...?
Korzeń Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 moskal umyj szybe i zatankuj, szkoda pompy... :gwizdanie:
malik Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Fuuu, ale brudna fura. Nie wstyd Ci coś takiego wklejać?
moskal Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 faktycznie straszna lipa z tymi swiatlami... wygladaja jak sonary na żywaca troche ładniej to wygląda , nie jest tak źle tylko za dużo chromu w środku i zatankuj, szkoda pompy... :gwizdanie: pompa i tak na wykończeniu Fuuu, ale brudna fura. Nie wstyd Ci coś takiego wklejać? malik ja nie mam tyle czasu co ty ,żeby ze szlifierką co trzy dni wkoło fury biegać :naughty: :naughty: ... a myślisz coś o p.mgielnych...? coś tam myśle
Nosfer Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Rzeczywiście te lampy nie za bardzo.. Sprzedaj Yykowi. On lubi chromy.
PARAF Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 :mysli: http://www.mondeoklubpolska.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=263 :mysli:
Flyer Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 http://www.efakt.pl/Wypadek-na-Wislostradzie-Sportowy-Mercedes-SLR-scigal-sie-z-ferrari-,galeria-artykulu,52781,1.html Wczoraj przejezdzalem obok tego SLR'a. Fajnie wygladal bez calego przodu... tylko sam silnik wystawal.
moskal Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Rzeczywiście te lampy nie za bardzo.. Sprzedaj Yykowi. On lubi chromy. :polew: :polew: też słyszałem
MoorPH Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Bry dziewczyny 176 Oktoberfest czas zacząć..
Flyer Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Kurfa... masz gust, takie paskudne niemry wstawiac
MoorPH Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Fly tu raczej o browar chodzi.. A nie o niemki.. Osobiście to chyba jeszcze nie widzialem ladnej niemki..
Reggi Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Kurfa... masz gust, takie paskudne niemry wstawiac Niestrawnośc Siema Cycki malonowe [br]Dopisany: Wrzesień 21, 2009, 10:22:57 _________________________________________________ Osobiście to chyba jeszcze nie widzialem ladnej niemki.. Ja widziałem..takie blond suczydło - nie złaził by jak z czereśni
musti Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 jestem zawiedziony. ja lampki założyłem ale nie spełniły moich oczekiwań. w sensie.... są za***iste tylko jak dla mnie to za dużo chromu w nich zakładam spowrotem FK a tamte idą do rozklejenia i pomalowania w środku na czarny mat Witajcie Mr.Moskal oddawaj lampki :>
Rekomendowane odpowiedzi