Czaro_22 Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 No cóż brawura i ludzka głupota nie znają granic, tak nie wiele trzeba do wypadku....
Reggi Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 dziś mojego ojca wyprzedziło lewe koło ale nic mu się nie stało w związku z tym? Pasek mocno ucierpiał? Stary jest niezniszczalny Pasek ma rozjebany cały błotnik i przejechał się parę metrów po asfalcie tarczą . Jutro zrobię foto ku przestrodze. Dobrze, że staruszek nie śmigał szybko..coś tam huczało, ale myślał że to łożysko mu się wysrało. Fela odleciała razem z kapselkiem i śrubami
krzyniek Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 dziś mojego ojca wyprzedziło lewe koło może to jakaś plaga bo wczoraj sąsiada wyprzedziło lewe tylne w cienkocienko...
Gość Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Cześć! jakiś czas temu przywitałem się na forum, czas aby poznać Was osobiście. Jeśli wtorkowy spot aktualny to pojawię się jutro mniej lub bardziej punktualnie. pozdrawiam
Italiano Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Siemka. Widzę że zaszły nowe fioletowe zmiany. :polew: Jak tak dalej pójdzie, to za pół roku będziesz niebieskim! Teraz mogę ci nawtykać
Gość Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 trzeba jakoś przebrnąć przez ten okres :>
Zbigniew_Majkowski Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Cześć! jakiś czas temu przywitałem się na forum, czas aby poznać Was osobiście. Jeśli wtorkowy spot aktualny to pojawię się jutro mniej lub bardziej punktualnie. pozdrawiam Czyli bedzie nas dwu nowych Liczę mocno na pomoc chłopaków
moro99 Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1625777,0,,audi_zawinelo_sie_na_drzewie_dwie_osoby_ranne,wiadomosc.html mam nadzieje ze nikt od nas... z tego co widzialem to A3 bylo
poziek Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Siemka. Widzę że zaszły nowe fioletowe zmiany. :polew: Jak tak dalej pójdzie, to za pół roku będziesz niebieskim! Teraz mogę ci nawtykać tak jak już pisałem wcześniej teraz mogę nawsadzać komu chce i co chce i nic mi za to nie grozi Adrian jesteś pedałem :naughty: :naughty:
moskal Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 siema chłoptasie [br]Dopisany: 27 Październik 2009, 06:27_________________________________________________ MOSKAL, KTO WYGRA MECZ???!!! Toruń :kox: :kox:
Aydaho Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Siemka. Widzę że zaszły nowe fioletowe zmiany. :polew: Jak tak dalej pójdzie, to za pół roku będziesz niebieskim! Teraz mogę ci nawtykać tak jak już pisałem wcześniej teraz mogę nawsadzać komu chce i co chce i nic mi za to nie grozi Adrian jesteś pedałem :naughty: :naughty: tylko żebyś się bardziej fioletowy nie zrobił
Italiano Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 fiutku. Nie mów hop póki nie przeskoczysz, zawszę można spaść niżej. Lubię jak się stresujesz i denerwujesz. Michał czyż byś miał napięcie przedmiesiączkowe?
Nosfer Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Cześć! jakiś czas temu przywitałem się na forum, czas aby poznać Was osobiście. Jeśli wtorkowy spot aktualny to pojawię się jutro mniej lub bardziej punktualnie. pozdrawiam Czyli bedzie nas dwu nowych Liczę mocno na pomoc chłopaków Szeregowy Majkowski Co Ci się tam dzieje ? Zaraz się zrobi diagnostykę Online.. Nie będziesz musiał przyjeżdzać i poznawać tych wszystkich parszywców
lukaszr Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Nie będziesz musiał przyjeżdzać i poznawać tych wszystkich parszywców A szczególnie jednego ... z Pruszkowa ... Przemysław ma na imię :naughty:
Aydaho Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Nie będziesz musiał przyjeżdzać i poznawać tych wszystkich parszywców A szczególnie jednego ... z Pruszkowa ... Przemysław ma na imię :naughty: Łukaszek tak BTW ale Adminowi OOOO posiadanie takiego Avatara raczej nie wypada ... .wiesz takie FO-PA
Nosfer Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Nie będziesz musiał przyjeżdzać i poznawać tych wszystkich parszywców A szczególnie jednego ... z Pruszkowa ... Przemysław ma na imię :naughty: Łukaszek tak BTW ale Adminowi OOOO posiadanie takiego Avatara raczej nie wypada ... .wiesz takie FO-PA Napisz mu po polsku, bo będzie później chodził i mówił na ludzi, że sa FOPY Łukasz to tak się mówi .. czekaj.. w twoim slangu komputerowca to będzie jakopś tak: "o kurcze! Ale Klapa!"
Aydaho Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Łukasz to tak się mówi .. czekaj.. w twoim slangu komputerowca to będzie jakopś tak: "o kurcze! Ale Klapa!" :polew: :polew: fajna SUCZ - zgadnijcie która http://www.youtube.com/watch?v=ADNb0F0YjNI
Rekomendowane odpowiedzi