Reggi Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 seniorem niezdolnym do zabawy fiu fiu :gwizdanie: Nie zakładam oczywiście takiego scenariusza ponieważ jak już podkreślałem wiele razy..Wit jest moim niedoścignionym idolem
poziek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 seniorem niezdolnym do zabawy fiu fiu :gwizdanie: ostre słowa :naughty: :naughty: :naughty: teraz Wiciuś na bak zbierze się do kupy i przybędzie taxą na imprezkę na mieście i identycznie taxą zostanie odwieziony do domu swego ciężkim robót :kox: :kox: [br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 21:56_________________________________________________ ...Wit jest moim niedoścignionym idolem twoim idolem a moim wzorem :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
wit.s Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Ja powiedziałem..przed świętami na śledzika przyjadę :kox: oby Wiciu tym razem się nie wykręcił :naughty: :naughty: To już sprawa dżentelmeńska..także Witek raczej nie odmówi ..w przeciwnym razie z całym szacunkiem do niego..nazwę go pantoflarską pipuszką i co gorsza.. seniorem niezdolnym do zabawy Buhahahaha Prowokacje na mnie nie działają Dajeta tak ze 2 tygodnie wcześniej znać i nawet (wg stanu na dzisiaj ) kwaterę mogę za symboliczne poklepanie po d*pie zaoferować.
Reggi Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Dajeta tak ze 2 tygodnie wcześniej znać i nawet (wg stanu na dzisiaj ) Tak z półtorej tygodnia przed świętami kwaterę mogę za symboliczne poklepanie po pupie zaoferować. Poziek..dasz się poklepac i pijemy u Witencjusza :naughty:
poziek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Poziek..dasz się poklepac i pijemy u Witencjusza :naughty: ostatnio skończyło się to kłótnią rodzinną ale co tam dam dupeczkę :naughty: :naughty: :naughty:
Reggi Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 ostatnio skończyło się to kłótnią rodzinną ale co tam dam dupeczkę :naughty: :naughty: :naughty: Licytacja..kto da więcej ? :polew: :polew: :polew:
wit.s Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Poziek..dasz się poklepac i pijemy u Witencjusza :naughty: ostatnio skończyło się to kłótnią rodzinną ale co tam dam dupeczkę :naughty: :naughty: :naughty: Znajdę kogoś kto solidnie poklepie a i o Mr Finger nie zapomni [br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 23:22:45_________________________________________________ Kobiety nie można zmienić. tzn. można zmienić kobietę, ale to niczego nie zmienia za***iste
poziek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Poziek..dasz się poklepac i pijemy u Witencjusza :naughty: ostatnio skończyło się to kłótnią rodzinną ale co tam dam dupeczkę :naughty: :naughty: :naughty: Znajdę kogoś kto solidnie poklepie a i o Mr Finger nie zapomni wskazane aby to była kobieta :decayed: :decayed:
hornet Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Tylko w Polsce. Wrocław W tym burakowie 100 licy też macie niezłe jaja :polew: Wypadek przy pracy :gwizdanie:
Korzeń Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 ojjj lux kawa, słoneczko jest nieźle
Reggi Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Siema picze Kobiety nie można zmienić. tzn. można zmienić kobietę, ale to niczego nie zmienia
Rekomendowane odpowiedzi