poziek Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 piepszony banbusie możesz wyjaśnić kto to taki banbus ??
poziek Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Poziek ma nr 1 na mojej liście ... Boberek może mieć dwójeczke albo trójeczke jak się razem spotkamy w tym miesiącu wyślij fakturki pocztą :naughty:
poziek Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Poziek !!!! :kox: :kox: mówisz, że tak szeroko potrafisz otworzyć gębę ? :kox:
BZ Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Uwaga zupełnie odbiegająca od tematu wiodącego z ostatniej godziny na forum. Koledzy, na życzenie Adriana przekazuję na Forum jego info. Adrian nie pojawi się dziś na spocie z bardzo ważnych powodów rodzinnych. Jest poza krajem. Pozdr, BZ
Nosfer Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Moorph aleś strzelił grawitacyjnego cyca.. tam powyzej.. Ten Avatar wygląda jakby jeden z nich puścił bąka. [br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 12:58_________________________________________________ Uwaga zupełnie odbiegająca od tematu wiodącego z ostatniej godziny na forum. Koledzy, na życzenie Adriana przekazuję na Forum jego info. Adrian nie pojawi się dziś na spocie z bardzo ważnych powodów rodzinnych. Jest poza krajem. Pozdr, BZ :mysli: A w związku z tym prosił o sprawdzeniu komuś auta Tobie ?
BZ Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Tak, chciałem odwołać moją prośbę i dowiedziałem się szczegółow od Adriana. To jest życie. SRI.
MoorPH Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Drodzy rodacy.. Myślę nad wymianą centralki centralnego zamka jednocześnie eliminując jeden pilot który wisi mi przy kluczyku.. Myślałem nad takim rozwiązaniem. http://allegro.pl/item798669755_sam_zamontuj_autoalarm_do_audi_a4_b5_1995_2000r.html Co o tym myślicie?
Reggi Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Poziek !!!! :kox: :kox: Dobra czekolada :naughty:
.i.KALI.i. Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 jaki on niekształtny... Chmury go chyba za bardzo przygniatają. A czekoladka faktycznie dobra... :naughty:
m@riucha Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 bo to silikon, naturalny tak się nie ułoży a tutaj wkładki poszły na bok i na górze jest dzięki temu płaski
.i.KALI.i. Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 głupoty gadasz, ona ma poprostu tak ciężkiego suta, że jej przygniata cycka jak leży. Suty jak wentyle od Stara :polew:
wit.s Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 (...) http://www.a4-klub.pl/smf/ile_mozna_liczyc_numerki-t100793.0.html Kur.wa ale ludzie mają problemy.. I znów Poziek winny!! Że też nie zdążyłem dołożyć czegoś od siebie
Reggi Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 bo to silikon, naturalny tak się nie ułoży a tutaj wkładki poszły na bok i na górze jest dzięki temu płaski Widzę , że doświadczenie w kierunku ugniatania sylikonu zostało zdobyte
MoorPH Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 bo to silikon, naturalny tak się nie ułoży a tutaj wkładki poszły na bok i na górze jest dzięki temu płaski Widzę , że doświadczenie w kierunku ugniatania sylikonu zostało zdobyte :polew: Bylem pod piasecznem a Wy tu tylko kilka postów.. Ech..
BZ Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Panowie, czy ktoś mial do czynienia z A4 po przygodach typu "zalanie". Auto jest sprowadzone z USA z minimalnym przebiegiem. W CarFax jest podany Water Damage / Flood Title z października 2007. Generalnie śladów wody nie widać i do tej pory czyli przez 2 lata auto jeździ bez widocznych usterek. Proszę powiedzieć jakie są newralgiczne zespoły elektroniczne, które mogłyby ucierpieć z powodu wilgoci. Do jakich należałoby zajrzeć? Oczywiście przy założeniu, że auto nie stało "po uszy w wodzie" ale dostało "prysznic" sztormowy w trakcie transportu morskiego lub przetrwało na placu składowym tropikalny huragan gdzieś nad Zat. Meksykańską. Przy takiej sile wiatru wilgoć też może głęboko penetrować w różne zakątki auta. Na ile szczelne są elementy elektroniki a gdzie mogą pojawić się problemy po 2 latach od wydarzenia? Pozdr, BZ
Rekomendowane odpowiedzi